Kizlar dualariniza ihtiyacimiz var kanamam var dun hastaneye gittik bebislerimiz iyiymis sukur ama yatiyorum simdi Rabbim bebislerimi bize bagislasin..
Amin canim benim aminnnnn su an yatmaktan ve igne yemekten baska bisey yapmiuorum Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip eder insallahhhhcnmmmmmmmmm asbem çok çok geçmişler olsun...
2,5 ay ben evde sırt üstü ayaklrımın altına yastık koyarak yattm..
3 kere acilden hastanede yattım ki son yattığımda tam 5 gün kaldm...seni en iyi anlayanlrdanm..
mevla şifa versin..inş çabucak iyileşirsn..mevla ömür verdiyse hiç bişey olmaz ama tedbirlerini al kalkma yat sırt üstü..
dualarımız seninle...
savaş kuzum mastit mi oldun çok fenadır ya o..arkadaşım olmuştu çok kötü günler geçirdi..çok çok geçmişler olsn......
Insallah canim insallahh oyle olurcanlarım merhabalar hepinize...
uzun ve yorucu 5 aydan sonra evimdeyim çok şükür :)
kızım salı günü 2 aylık ooluyor inş. büyüdük biz maşaallahh
insanın evi gibisi yokmuş onu iyice anladım...
elim hamillelikteki şişliklerden zarar görmüş iğne vuruldum iyiyim şimdi şükür...
şimdi yeni düzene alışmaya çalışıyoruz hep birlikte...
sizler nasılsınız...
hamileler tuzlu yemeyin fazla aman benim gibi olmayın..
neharı feryali merak ediyorum herşey yolundadır inş.
asbemm çok geçmiş olsun cnm iyi düşün iyi olsun
ablamı özledim bu arada görünmüyor hiç...
savaşcım geçmiş olsun sağma makinası al cnm süt çoksa en az günde 1 kez sağ.
aybikem nasılsın cnm öpüyorum seni de...
biz kaçtık teyzelerimmm öpüyoruz siziii
Allah razi olsun canimmmSelamlar,
Nasılsınız kızlar?ben lohusa depresyonuna girdim sanırım psikolojim alt üst bu aralar.kızım iyı cok şükür ama uyumuyor sürekli sallanmak istiyor.
Asbecim dualarim seninle inşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak kuzucuklarina.
Savaş sanada geçmiş olsun.pompayla sagmak ise yarıyor.benimde başlarda çok sisiyordu gogsum hep makinayla sagdim suan
asbeciğim çok geçmiş olsun inşallah bişe olmaz
bana gelince sonucum negatif bugün kan testi yaptım, 2 gün öncede idrar testi yapmıştım zaten çıkmamıştı
bundan sonra ne yapacam onuda bilmiyorum sadece şu an yapabildiğim şey ağlamak
bana gelince sonucum negatif bugün kan testi yaptım, 2 gün öncede idrar testi yapmıştım zaten çıkmamıştı
cnm çok üzüldüm gerçekten olmayınca olmuyor maalesef ki.inşallah bebişin kendiliğinden geliverir.
zaten hiç bir şeye inancım kalmadı sadece allaha dua ediyorum bana bir yol göster diye....allah istemeyince ne normal yoldan ne aşılama ne tüp hiçbiri olmuyor ....
slm kızlar herkese mutlu haftalar....herkes bebişleri doğurmaya başladı kimse uğrayamıyor artık sanırım.
bizde açtık okullarımızı şükür bu sene ağlayan sızlayan yok çok rahat adepte olduk.bende soğan suyuna başladım iğrenç bir kokusu var burnumu tıkayıp içiyorum.acayip kasıklarım ağrıyor yalnız üşütmüş gibi....kocayıda gönderdik şehir dışına kızımla takılıyoruz ....
hadi hayırlı uğurlu olsun :):) deme öyle ya yazık ana kuzuları onlar bi 6 sene sonra bizimkilerde ağlayacak bak :):) demekki kaybolma sırası bana mı geldi yani ama ben öyle kolay kolay gitmem bir yere :):):) buarada ben normalde beyaz soğan yemem küre kaç kere başlayıp bırakmıştım ama birkaç gün geçtikten sonra su gibi gelmeye başladı iyiki kullanmışım diyorum her kadının hayatında kullanmasıda gerekiyormuş bence iyi yapmışsın başlamakla.Allah kavuştursun ayrıca :):)
Selamlar,
Nasılsınız kızlar?ben lohusa depresyonuna girdim sanırım psikolojim alt üst bu aralar.kızım iyı cok şükür ama uyumuyor sürekli sallanmak istiyor.
Asbecim dualarim seninle inşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak kuzucuklarina.
Savaş sanada geçmiş olsun.pompayla sagmak ise yarıyor.benimde başlarda çok sisiyordu gogsum hep makinayla sagdim suan
budan sonra ne yapacam onuda bilmiyorum sadece şu an yapabildiğim şey ağlamak
Asbe niye tartisiyorsunuz kuzumya.her evlilikte olur tartışmalar kusmeler vs ama barismasinida bilrceksin soylefigin sözlerde çok ileri gitmeyeceksin.kocamda beni az aglatmadi yani birde beni suclardi herseye agliyorsun diye simdide takilir bana artık aglamiyorsun diye.