Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür kızlar 14ünde doğumum gerçekleşti biraz geç kaldı o yüzden suni sancıyla doğumumu başlattılar biraz uzun ve zorlu süreçti ama yinede normal doğum yapabildim oğluşko 3790gr ve 51 cm darısı hepinizin başına inşallah hepinize ayrı ayrı dualar ediyorum ve hepinizi çok seviyorum
Aybike benimde hiç giresim yok kadınlar kulübüne gebelikle ilgili çoğu konuya bakmak bile istemiyorum
çok şükür kızlar 14ünde doğumum gerçekleşti biraz geç kaldı o yüzden suni sancıyla doğumumu başlattılar biraz uzun ve zorlu süreçti ama yinede normal doğum yapabildim oğluşko 3790gr ve 51 cm darısı hepinizin başına inşallah hepinize ayrı ayrı dualar ediyorum ve hepinizi çok seviyorum
Merhabalar,nasılsınız bakalım?kimsecikler uğramıyor artık topik bomboş kalmış.epeydir bakmadım ama hiç sayfa ilerlememis.nerdesiniz kızlar?
Biz yavaş yavaş buyuyoruz.50günlük olduk çok şükür.zeynep doğum yaptimi acaba?asbe seninde zor günlerin geçmiş maşallah.zaman çabuk geçiyor
zeynep gözün aydın olsun darısı başımıza inş...ben çok korkuyrm doğum aralıkta az kaldı napcm bilmem..
alalh bebeişinle uzun ömürler versin size...
elfida benimkide çok alıştı sallanmaya ve gündüz hemen hemen hiç uyumuyor.sabah 7 den akşam 9 a kadar toplam 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor oda ite kaka sallaya sallaya
emiyor mu kızın inş. emiyordur.ben ilk başlarda mastit oldum çok ağladım ama emzirmeyi bırakmadım gerçi günde 2 sefer 45 cc zmama takviyesi yapıyoruz
Allah bağışlasın cnm şükürler olsunki sağ salim dogurdun..Rabbim güzel hayırlı saglıklı bir ömür versın...öptum sızı
Zeynepcim normal doğum yapmışsın ne güzel.Allah oğlunu hayırlı evlat eylesin.saglikla buyutun bebisinizi:)
zeynep gözün aydın olsun darısı başımıza inş...ben çok korkuyrm doğum aralıkta az kaldı napcm bilmem..
alalh bebeişinle uzun ömürler versin size...
Kizlarr sizi cok ozledim ama isyerinde problemlerim var bilgisayarim elimden gitti evde de kocis pc basina oturmama izin vermiyor ama size guzel haberlerle geldim daha iyiyiz cok sukur hareketlenmeye basladik bu arada bi kizimiz bi oglumuz olacak Allahimin izniyle
çok teşekkür ederim kızlar aminnnn inşallahhhh.zerbascım korkma sakın benim bebiş gelmedi hiçbir belirtim yokken suni sancıyla doğuma alındım ve 12 saat çektim yinede doğurabildim tabiki kolay değil ama içinde kalmıyor çıkıyor bir şekilde :) ayrıca ben anne gibi hissetmiyorum kendimi derdim hep ama suan biri kucağına alsa bile kıskançlıktan ölüyrum oyuzden korkulacak hiç birşey yok doğumda birşekilde oluyor bebekte kendine baktırıyor
Asbe çok sevindim.çok bekledin ama Allah sana hem kız hem erkek ikisinide tattıracak inşallah:)yolu yarilamissin bile maşallah
sağol canımmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza da almayı nasip eder inşallahhhhh
Asıl yorucu dönem başlıyor diyorlar ama
Orası öyle:)ikiz olunca daha bir zor olur ama son zamanlarının yaza denk gelmemesi büyük şans çünkü sicaklarda hamilelik çok zor geçiyor bizzat yaşadığım için çok iyı biliyorum:).ama asıl yorucu dönem bebisler dogunca olacak.
zerbas naber? seninde az kalmış gününe maşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Hiç korkma zerbas bende çok korkuyordum ama o an hiçbirşey görmüyorsun.bebeğini kucagina alinca herşey unutulup gidiyorhayırlı ve ağrısız bir doğum dilerim
çok teşekkür ederim kızlar aminnnn inşallahhhh.zerbascım korkma sakın benim bebiş gelmedi hiçbir belirtim yokken suni sancıyla doğuma alındım ve 12 saat çektim yinede doğurabildim tabiki kolay değil ama içinde kalmıyor çıkıyor bir şekilde :) ayrıca ben anne gibi hissetmiyorum kendimi derdim hep ama suan biri kucağına alsa bile kıskançlıktan ölüyrum oyuzden korkulacak hiç birşey yok doğumda birşekilde oluyor bebekte kendine baktırıyor