Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbe az kaldı cnm inşallah geçecek kötü günler keyfini süreceksin sende hamişliğin .eminim çalışırken daha bir zordur.

bende sabah eşime kapıyı açmak için bir kalktım yataktan başım nasıl dönüyor zor yürüdüm birde okulun ilk günü veliler gelcek toplantı vs öğleni zor ettim şimdi şükür geçti .sanırım tansiyonum düştü

Canım inşallah güzel çıkar testin.Yeni anneler bebişleriyle ilgileniyorlardır.
Diğerleri de izin de olabilirler.

inş canım benim..bende zor günler geçirdim hamileliğimin ilk dönemlerinde şimdi de evdyim cnm sıkılıyo kimseciklerde yok buralarda..sende son aylarına girdin benimde 6 ayım dolack ayın 20. de heyecan basıyo napacm bilmiyorm ne kadar hızlı geçiyo vakit..

Kizlar bu arada dun aksami degerlendiremedik kocis hastaydi..ama dun sabah oldu..sizce kacirmis olabilrmiyim kizlar yaa

cnm benim oluruna bırak kaçırdım felan düşünme..inan bu bebişler hiç beklemediğin an gelip çıkıyorlr..
inş bu ay rabbimin izniyle bebişin konacak göbüşüne..

ilk başta sperm sayısı sınırdaydı sonradan onuda hallettik şimdilik bir sıkıntı yok

Aynen cnm bi bakican dogum icin gun sayiyosun rabbim hayirli dogumlar nasip etsin

cnm benim oluruna bırak kaçırdım felan düşünme..inan bu bebişler hiç beklemediğin an gelip çıkıyorlr..
inş bu ay rabbimin izniyle bebişin konacak göbüşüne..

Tmm cnm haklisin sakin olmam lazim sakinim sakinim laa la la

Evet asbecim yaa firsat vereyim biraz supermenlr guclensin..bu gece kahve icireyim ..agzindan bal damliyo asbemm insss konarlar gobisime

kızlr gebelik doğum ve bebek bakımı konusunda alıp okuduğunuz bana tavsiye edebileceğiniz güzel bir kitap var mı? bir tane elimim altında olsun istiyorum

canım 2 tane transfer yapıldı tercihim 1 kız 1 erkek inşallah
tek kız veya tek erkek te olsa razıyım
Allah ım hayırlısını verir inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah gönlüne göre rochakımmm
acaip zorladı bizi minikler canım yaa ama 2gündür biraz iyiyim şükür Rabbime bundan sonra azalır diye ümit ediyorum inşallah canımcım boşuna demiyorlarmış cennet anaların ayakları altındadır diye onu anlamış oldumneleri atlattık bunu da atlatırız Allahımın izniyle sonucunda minişlerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım da
sende rahatsızlanmışssın canım bir tansiyonunu ölçtürüp tuzlu ayran içseydin ya keşke toparlardın azıcık da olsa

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

kiraztepe:300

rmzeynep:400

KALAN 2700

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

Son düzenleme:
asbem benimde nehar aldı sanki bir kitap diye kaldı doğrusun..bilmiyorum ki memnun kaldı mı?

güzel bir kitap bulsam iyiydi..lazım olacak bize..

asbem benimde nehar aldı sanki bir kitap diye kaldı doğrusun..bilmiyorum ki memnun kaldı mı?

güzel bir kitap bulsam iyiydi..lazım olacak bize..

evet canımcım kurslara baktım az önce acaip pahalı hiç gerek yok araştırıyorum şimdi bakalım inşallah iyi bişey buluruz da bişeyler öğreniriz

kizlar hepinize merhaba.
elfida miray kizimiz cok tatli masallah mevlam uzin omur vrrsin ins.
aybike ins bu ay senin ve rochak in halaylaroni cekeriz.yumoslarin cok guzel buyumus masalsh.srrephoneyi bende kullsnmistim.

rochak ins.yavrulatin siki siki tutunur sana.

ben bir haftadir cok kotuydum yeni yeni iyilesmrye basladim.sut sitmasiymis.gecen hafta acile gittim dr.oyle fedi.gogus uclsrim catlamayi birakin sisti bad psrmagimdan buyuk oldular yavrumun agzina zor giriyordu fusunun artik.birde gogsumun beyazyeri bile sisti kizardi cok kotu gunlrrdi.aglsya aglaya emzirdim hep bebegimi.gogsumun ilk sistigi aksam sitmalandim.sitma ter sitma ter solugu acolde aldik tsbi.gogusten sutun birsekilde bosaltilmasi gerrekiyormus.utude havlu isitip gogsume sardik aglaya agkaya sagdik mak.ile mevlam kimseye nasip etmesin bunu.

Cnm cok gecmis olsun insss tez zamanda gcer bebisinle saglikli gunler gecirin ..

Cnm ins bu ay hayirli haberler veririm sizlere.

Kizlar dualariniza ihtiyacimiz var kanamam var dun hastaneye gittik bebislerimiz iyiymis sukur ama yatiyorum simdi Rabbim bebislerimi bize bagislasin..

kizlar dualariniza ihtiyacimiz var kanamam var dun hastaneye gittik bebislerimiz iyiymis sukur ama yatiyorum simdi rabbim bebislerimi bize bagislasin..

canım benımm rabbım korusun onları hıc stres yapma canım onlar sana sım sıkı tutunmustur..hiç bişeycik olmayacak ınss gönlunu ferah tut..kötü şeyler düşünme allahım yanında merak etme rabbım sana bağışlasın yavrularını..
Hiç hareket etmeden yat bence hiçbişey yapma sakın..

Son düzenleyen: Moderatör:

Aminn canim benim aminnnn 2 sabah 2 aksam igne oluyorum progestan zaten nerdeyse kimildamadan yatiyorum bi lavaboya kalkiyorum iste Rabbim yavrularimizi bize bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…