Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

kiraztepe:300

rmzeynep:400

KALAN 2700

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

Kizlar dualariniza ihtiyacimiz var kanamam var dun hastaneye gittik bebislerimiz iyiymis sukur ama yatiyorum simdi Rabbim bebislerimi bize bagislasin..

cnmmmmmmmmm asbem çok çok geçmişler olsun...
2,5 ay ben evde sırt üstü ayaklrımın altına yastık koyarak yattm..
3 kere acilden hastanede yattım ki son yattığımda tam 5 gün kaldm...seni en iyi anlayanlrdanm..
mevla şifa versin..inş çabucak iyileşirsn..mevla ömür verdiyse hiç bişey olmaz ama tedbirlerini al kalkma yat sırt üstü..
dualarımız seninle...

savaş kuzum mastit mi oldun çok fenadır ya o..arkadaşım olmuştu çok kötü günler geçirdi..çok çok geçmişler olsn......

canlarım merhabalar hepinize...
uzun ve yorucu 5 aydan sonra evimdeyim çok şükür :)
kızım salı günü 2 aylık ooluyor inş. büyüdük biz maşaallahh :nazar:
insanın evi gibisi yokmuş onu iyice anladım...
elim hamillelikteki şişliklerden zarar görmüş iğne vuruldum iyiyim şimdi şükür...
şimdi yeni düzene alışmaya çalışıyoruz hep birlikte...
sizler nasılsınız...
hamileler tuzlu yemeyin fazla aman benim gibi olmayın..

neharı feryali merak ediyorum herşey yolundadır inş.
asbemm çok geçmiş olsun cnm iyi düşün iyi olsun :KK16:
ablamı özledim bu arada görünmüyor hiç...
savaşcım geçmiş olsun sağma makinası al cnm süt çoksa en az günde 1 kez sağ.
aybikem nasılsın cnm öpüyorum seni de...

biz kaçtık teyzelerimmm öpüyoruz siziii:KK54::KK54::KK54:

Selamlar,
Nasılsınız kızlar?ben lohusa depresyonuna girdim sanırım psikolojim alt üst bu aralar.kızım iyı cok şükür ama uyumuyor sürekli sallanmak istiyor.

Asbecim dualarim seninle inşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak kuzucuklarina.

Savaş sanada geçmiş olsun.pompayla sagmak ise yarıyor.benimde başlarda çok sisiyordu gogsum hep makinayla sagdim suan

asbeciğim çok geçmiş olsun inşallah bişe olmaz
bana gelince sonucum negatif bugün kan testi yaptım, 2 gün öncede idrar testi yapmıştım zaten çıkmamıştı
bundan sonra ne yapacam onuda bilmiyorum sadece şu an yapabildiğim şey ağlamak

cnmmmmmmmmm asbem çok çok geçmişler olsun...
2,5 ay ben evde sırt üstü ayaklrımın altına yastık koyarak yattm..
3 kere acilden hastanede yattım ki son yattığımda tam 5 gün kaldm...seni en iyi anlayanlrdanm..
mevla şifa versin..inş çabucak iyileşirsn..mevla ömür verdiyse hiç bişey olmaz ama tedbirlerini al kalkma yat sırt üstü..
dualarımız seninle...

savaş kuzum mastit mi oldun çok fenadır ya o..arkadaşım olmuştu çok kötü günler geçirdi..çok çok geçmişler olsn......
Amin canim benim aminnnnn su an yatmaktan ve igne yemekten baska bisey yapmiuorum Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip eder insallahhhh:nazar:

canlarım merhabalar hepinize...
uzun ve yorucu 5 aydan sonra evimdeyim çok şükür :)
kızım salı günü 2 aylık ooluyor inş. büyüdük biz maşaallahh :nazar:
insanın evi gibisi yokmuş onu iyice anladım...
elim hamillelikteki şişliklerden zarar görmüş iğne vuruldum iyiyim şimdi şükür...
şimdi yeni düzene alışmaya çalışıyoruz hep birlikte...
sizler nasılsınız...
hamileler tuzlu yemeyin fazla aman benim gibi olmayın..

neharı feryali merak ediyorum herşey yolundadır inş.
asbemm çok geçmiş olsun cnm iyi düşün iyi olsun :KK16:
ablamı özledim bu arada görünmüyor hiç...
savaşcım geçmiş olsun sağma makinası al cnm süt çoksa en az günde 1 kez sağ.
aybikem nasılsın cnm öpüyorum seni de...

biz kaçtık teyzelerimmm öpüyoruz siziii:KK54::KK54::KK54:
Insallah canim insallahh oyle olur:KK16:
Selamlar,
Nasılsınız kızlar?ben lohusa depresyonuna girdim sanırım psikolojim alt üst bu aralar.kızım iyı cok şükür ama uyumuyor sürekli sallanmak istiyor.

Asbecim dualarim seninle inşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak kuzucuklarina.

Savaş sanada geçmiş olsun.pompayla sagmak ise yarıyor.benimde başlarda çok sisiyordu gogsum hep makinayla sagdim suan
Allah razi olsun canimmm :KK16:

bana gelince sonucum negatif bugün kan testi yaptım, 2 gün öncede idrar testi yapmıştım zaten çıkmamıştı

Amin canim benim
su an ne desem bos biliyorum ama Rabbim nasip edecel Allahima sigin, canim dualarim seninle insallah hersey cok guzel olacak:KK16:

cnm Rabbım yardımcın olsun asbenın de dedıgı gıbı ne desek boş Allaha sıgın o sana sabrınıda verecek..tez zamanda göndersın yavrunu ınss...

rochakcım ne olur yapma böyle :KK43::KK43: rabbim onun geleceği zamanı çoktan kaderine yazdı birazcık daha sabır sadece sonra bugünleri hatırlayıp eminimki evladının daha çok kıymetini anlayacaksın.hepimizin duaları birbirimizle olduktan sonra herşeyin üstesinden geliriz rabbim yar ve yardımcın olsun

Öncelikle asbem geçmiş olsun.aman sen yat ta kuzucukların iyi olsun cnm çok dikkat et kendine
Kuzun zamandır okusam da bisey yazamıyorum genelde telden giriyorum.kızçem ve ben iyiyiz epeyce büyüdük.işler hala yoğun ama ben konuştum artık haftada 3 gün gideceğim.yol çok yoruyor ve insanların bir kısmı gerçekten çok acımasız hala yer vermiyorlar ayakta kalıyorum.çok şükür işyerim anlayışlı.böyle rahat gidersem bayramı çıkartırım herhalde . Geriye de 1 ay falan kalacak .bakalım Allah yardımcımız olsun tüm çalışan annelerin öncelikle.
Kızların çoğu face e kaçtı sanırım özoyu görmeyeli çook oldu.acaba eşi nasıl rahatsızdı merak ettim.
İnşallah herkes iyidir herşey yolundadır kızlar hepinizi öpüyorum anneciklerin kuzularını da ayrıca öpüyorummm:KK54:

cnm çok üzüldüm gerçekten olmayınca olmuyor maalesef ki.inşallah bebişin kendiliğinden geliverir.
zaten hiç bir şeye inancım kalmadı sadece allaha dua ediyorum bana bir yol göster diye....allah istemeyince ne normal yoldan ne aşılama ne tüp hiçbiri olmuyor ....

cnm çok üzüldüm gerçekten olmayınca olmuyor maalesef ki.inşallah bebişin kendiliğinden geliverir.
zaten hiç bir şeye inancım kalmadı sadece allaha dua ediyorum bana bir yol göster diye....allah istemeyince ne normal yoldan ne aşılama ne tüp hiçbiri olmuyor ....

aynen öyle ol demesi lazım yaradanın, inşallah bir gün hayırlısı ile der

slm kızlar herkese mutlu haftalar....herkes bebişleri doğurmaya başladı kimse uğrayamıyor artık sanırım.

bizde açtık okullarımızı şükür bu sene ağlayan sızlayan yok çok rahat adepte olduk.bende soğan suyuna başladım iğrenç bir kokusu var burnumu tıkayıp içiyorum.acayip kasıklarım ağrıyor yalnız üşütmüş gibi....kocayıda gönderdik şehir dışına kızımla takılıyoruz ....

slm kızlar herkese mutlu haftalar....herkes bebişleri doğurmaya başladı kimse uğrayamıyor artık sanırım.

bizde açtık okullarımızı şükür bu sene ağlayan sızlayan yok çok rahat adepte olduk.bende soğan suyuna başladım iğrenç bir kokusu var burnumu tıkayıp içiyorum.acayip kasıklarım ağrıyor yalnız üşütmüş gibi....kocayıda gönderdik şehir dışına kızımla takılıyoruz ....

hadi hayırlı uğurlu olsun :):) deme öyle ya yazık ana kuzuları onlar bi 6 sene sonra bizimkilerde ağlayacak bak :):) demekki kaybolma sırası bana mı geldi yani ama ben öyle kolay kolay gitmem bir yere :):):) buarada ben normalde beyaz soğan yemem küre kaç kere başlayıp bırakmıştım ama birkaç gün geçtikten sonra su gibi gelmeye başladı iyiki kullanmışım diyorum her kadının hayatında kullanmasıda gerekiyormuş bence iyi yapmışsın başlamakla.Allah kavuştursun ayrıca :):)

rochakcım.. Rabbim inşallah sizede nasip etmiştir.. ilaçlarının etkisi hala dewam ediyodur,İnşallah bu göz yaşalrın seni bebeklerine yaklaştırır , ama nolur moral bozmamaya çalış, hiç belli olmuyo çünkü, dua et, dua ederiz canım benım, hep beraber..

hadi hayırlı uğurlu olsun :):) deme öyle ya yazık ana kuzuları onlar bi 6 sene sonra bizimkilerde ağlayacak bak :):) demekki kaybolma sırası bana mı geldi yani ama ben öyle kolay kolay gitmem bir yere :):):) buarada ben normalde beyaz soğan yemem küre kaç kere başlayıp bırakmıştım ama birkaç gün geçtikten sonra su gibi gelmeye başladı iyiki kullanmışım diyorum her kadının hayatında kullanmasıda gerekiyormuş bence iyi yapmışsın başlamakla.Allah kavuştursun ayrıca :):)

Zeynep ağlayan olmayınca çok seviniyoruz biz geçmiş yılda 2 kızım vardı resmen çığlık atıyorlardı sanki biryerlerini kesiyorlar gibi ama onlar bile alıştıda okuldan çıkmaz oldular.
soğan suyunu burnumu tıkayıp içiyorum kokusu midemi bulandırıyor çünkü .eşimde enfeksiyon çıkınca belki bendede vardır diye düşündüm ondan başladım .sıra sende Zeynep bakalım ne zaman gelecek oğluş

çok zordur tabi bende hiç unutmam 20 yıl önce bizim sınıftada vardı bir çocuk insanın hafızasında hep kalıyor malesef :):) çok zor bir meslek ya yeni baştan yeni baştan her seferinde Allah tüm öğretmenlere sabır versin valla:):)
iyi olmuş bence enfeksiyon olmasada içini temizler bende nefesimi tutup içiyordum zaten :):) ama bırakınca bir boşluğa düştüm bi soğan mı içsem diyordum :KK70::KK70::KK70::KK70: valla oğluş gelsin artık yaaaaaaaa

Kizlar gunaydin
Canim cok sıkkın kocişle tartisip duruyoruz.
Moralim bozuk...

Selamlar,

sağdım cnm pompaylada hep sağdım başlardan ama olacak oldu mu oluyor işte

budan sonra ne yapacam onuda bilmiyorum sadece şu an yapabildiğim şey ağlamak

rochak canım mevlam hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş. insan ne diyeceğini bilemiyor.inş. tez zamanda kavuşursun bebeğinr

Asbe niye tartisiyorsunuz kuzumya.her evlilikte olur tartışmalar kusmeler vs ama barismasinida bilrceksin soylefigin sözlerde çok ileri gitmeyeceksin.kocamda beni az aglatmadi yani birde beni suclardi herseye agliyorsun diye simdide takilir bana artık aglamiyorsun diye.

Asbe niye tartisiyorsunuz kuzumya.her evlilikte olur tartışmalar kusmeler vs ama barismasinida bilrceksin soylefigin sözlerde çok ileri gitmeyeceksin.kocamda beni az aglatmadi yani birde beni suclardi herseye agliyorsun diye simdide takilir bana artık aglamiyorsun diye.

tatlım asbe yazmıssn yanlışlk oldu sanırım :)
cıkarkn de barısır gıbı oldu ama :)
yoruluyorum ztn okul acıldı streslıyım ona fazla tepkı verınce kaldramıyor sanırım bnde cok aglıyorum o da bana herseye aglama dıyor...
herhalde gecıcek bızımde bu tartısmalrmz bebıs gelsin bi an önce..

Son düzenleyen: Moderatör:
X