Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canlar kadir gecemiz mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul eylesinnn

Son düzenleme:
ASBE canim rochak i in bana 400tane daha yaz okudum.daha okuyabilirmiyim bilmiyrum sonzamanlarim sayilir bitirmem gereken birkac duam var okuyabilirsem eklettiririm
hepinize hayirli kandiler arkadaslar dialrda unutilmamakdilegiyle

Kizlar bu mubarek gecede Rabbim dualarimizi kabul etsin.hayirli evlatlar nasip etsin..dualarinizda hatirlanmak dilegiyle ... adet li oldgm icin ne namaz kilabildm nede oruc tutabildim ..Rabbim bu da senden gelir ..sen gunahlarimizi affet hamile arkdslarima hayirli dogumlar nasip et olmayanlara da cennetinden yavrular yolla.saglik sihhat nasip et...Amin..

Gunaydin kizlar nerelerdesinz kimse ugramamis topige asbecim neharim savasim rimelim elfidacm nerelrdesnzz

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:144

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

KALAN 3470

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

Son düzenleme:
elfida naber canım nasıl gidiyor.yalancı sancıların başladı mı

çok şükür diyelim.sıcaklar mahvediyor.dün gece iyi uyumuşum sadece bir kez uyandım:))bugün temizlik yaptım ve ayaklarım pert oldu azıcık ayakta kalayım ayaklarımın ağrısından zor duruyorum.yalancı sancı nasıl oluyor onuda bilmiyorum:)bir kaç hafta önce daha çok ağrılarım vardı.şuan pek yok gibi bizim küçük hanımın gelmeye niyeti yok galiba dahasen nasılsın,ağrıların ne durumda?boya işleriniz bitti mi?

merhabalarrrrrr...nasılsınız kızlr aybikenin dediği gibi topiğimize kimsecikler uğramyo ben de bakıyrm kimse yok çıkıyrm(((
şimdiden bayramınız kutlu olsun canlarrrrrrrrr....

elfida az kalmış minnakının gelmesine..mevla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş..

temizliğim bitti canım çok şükür.gece uykusuzlukları bende de dert.canım benim cumadan beri aynı adet sancısı gibi bazen daha da ağır ağrılarım giriyor ama düzenli değil.belim çok kasılıyor mesela birde çok afedersin alt tarafa.bakalım birgün ya kuvvetli vuracak anlayacağım.yada yalancı bu diye umursamayıp evde doğruacam

elfida az kalmış minnakının gelmesine..mevla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş..

evet canım ya az kaldı.amin inşallah.sanada iyi bayramlar şimdiden

temizliğinin bitmesine sevindim.senin oğluş benm kızdan hızlı çıkacak sanırımsakın evde falan olmasın bende ondan çok korkuyorum:18:

günaydın kızlar şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun.....
bugün bat günümdü ve test yine negatif ....

Kizlar bayramda giremem buyuk ihtimal topigimize güzel bayramlar gecirirsiniz ins..opuyorum hepinizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…