Gunaydin kizlar nerelerdesinz kimse ugramamis topige asbecim neharim savasim rimelim elfidacm nerelrdesnzz
Gunaydin kizlar nerelerdesinz kimse ugramamis topige asbecim neharim savasim rimelim elfidacm nerelrdesnzz
Canimcim biraz gec oldu ama geldim insallah iyisindir hersey yolundadir:16
Günaydın,ben burdayım:))
elfida naber canım nasıl gidiyor.yalancı sancıların başladı mı
çok şükür diyelim.sıcaklar mahvediyor.dün gece iyi uyumuşum sadece bir kez uyandım:))bugün temizlik yaptım ve ayaklarım pert oldu azıcık ayakta kalayım ayaklarımın ağrısından zor duruyorum.yalancı sancı nasıl oluyor onuda bilmiyorum:)bir kaç hafta önce daha çok ağrılarım vardı.şuan pek yok gibi bizim küçük hanımın gelmeye niyeti yok galiba dahasen nasılsın,ağrıların ne durumda?boya işleriniz bitti mi?
çok şükür diyelim.sıcaklar mahvediyor.dün gece iyi uyumuşum sadece bir kez uyandım:))bugün temizlik yaptım ve ayaklarım pert oldu azıcık ayakta kalayım ayaklarımın ağrısından zor duruyorum.yalancı sancı nasıl oluyor onuda bilmiyorum:)bir kaç hafta önce daha çok ağrılarım vardı.şuan pek yok gibi bizim küçük hanımın gelmeye niyeti yok galiba dahasen nasılsın,ağrıların ne durumda?boya işleriniz bitti mi?
elfida az kalmış minnakının gelmesine..mevla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş..
temizliğim bitti canım çok şükür.gece uykusuzlukları bende de dert.canım benim cumadan beri aynı adet sancısı gibi bazen daha da ağır ağrılarım giriyor ama düzenli değil.belim çok kasılıyor mesela birde çok afedersin alt tarafa.bakalım birgün ya kuvvetli vuracak anlayacağım.yada yalancı bu diye umursamayıp evde doğruacam
günaydın kızlar şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun.....
bugün bat günümdü ve test yine negatif ....
günaydın kızlar şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun.....
bugün bat günümdü ve test yine negatif ....
Kizlar bayramda giremem buyuk ihtimal topigimize güzel bayramlar gecirirsiniz ins..opuyorum hepinizi ...