baya değişik gelir sana ozaman bu mahalleden eser yoktu ozamanlar.
Aybike ne zaman test yapcan kız nasıl sabrediyorsun.....
Masallah dilaramiza cnmm olur sarilik atlatir inss bebisncnm sancı belden kasıklara arkadan yanlara doğru belli aralıklarla gelen birşeydi bende.
6-7 dkda bir geldi sonra düştü dakikalar.
adet sancısının bel ve kasığa aynı anda dvurduğunu düşün.
korkacak birşey yok.kendini kasma olumlu düşün sancılar gelince çömelip kalk bacaklarını açarak.yürü o anlarda.yatarak bekleme sancıları.
derin derin nefes al ver Allahın izniyle bir çırpıda olup bitecek inş.
biz iyiyiz cnm,birbirimizin dilinden anlamaya çalışıyoruz teyzesi =)
sarılığımız var biraz onuda atlatırız inş.
bu arada bugün evlilik yıldönümüm.. evleneli tam 4 yıl olmuş..minnak kızımla 4.yılımızı kutlaycz çok mutluyum...
Gunaydin cnm eve kimse yok dunden beri nice senelere cnmm omur boyu sursun mutluggn bebisnzle beraber
saol bitanem herkesin evliliği çocuklarıyla bir ömür sürsün inşallah....sanada mevla minnak tez zamanda nasip eder inş...
Amin cnmmm inssss
Cnm bugun alip yapayim dedim amaa sabah ilk idrarla yapilmazsa cikar mi tabi gelmezse kirmizilar..inş tez zamnda..naptın test yapcm demişsn okudm yukarda inş bugün güzel haberler alırım bak yıldönümümde çok güzel olur valla
gunaydin kizlarrr
zerbas nice mutlu semeler kutlayin ims.40.yilinizi gormeyide nasip etsin mwvlam
aybike var mi gelen giden test nazaman yapacaksin
Cnm bugun alip yapayim dedim amaa sabah ilk idrarla yapilmazsa cikar mi tabi gelmezse kirmizilar..
gunaydin kizlarrr
zerbas nice mutlu semeler kutlayin ims.40.yilinizi gormeyide nasip etsin mwvlam
aybike var mi gelen giden test nazaman yapacaksin
sabah ilk idrar tam sonuç verir..fakat ben idrar testini gün içinde yapmıştm hemen çıkmıştı..günün geçmişse çıkar yani..inş minnakın gelmiştir
saol savaş herkese mevla eşiyle çocuklrıyla bir ömür yaşamayı nasip etsn..
Cnm simdi baktim da leke gordum galiba kirmizilar gelecek herseyde var bi hayir..
günaydın kızlar ....
zerbas nice mutlu yıllara cnm seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız....
ay ne güldüm kızzz Allahtan yakın bir tanıdığınızmışta problem olmamış gerisin geriye dönmek vardı birdekızlar size bişey anlatayım da gülün
dün iftara gittik evin önüne gelince eşime dedim ki hiç de hazırlık yok gibi eminmisin bugün olduğuna(balkonda yapıyoruz hep iftarı hiç ışık ses yok)oda evet eminim bugün dedi.kapıyı çaldık bayan açtı şok tabieşide geldi oda gülüyor adam eşine çarşamba demiş ısrarla ama günlerden salı tabi ama eşimle salı diye anlaşmışlar.neyse onlarda çok yakın oturan başka bir abimize gideceklermiş (eşimde çok iyi tanıyor ondan sorun olmadı.)bizde onlarla beraber takıldık.nasıl mahcup oldular ama ben içimden gülerim hep aklıma gelir ya yanlış anlaşıldıysa biz gideceğimiz zamanda bize gelecekleri zamanda....sonunda başımıza geldi.neyse cumaya sözleştik ben gerek yok desemde kadın ısrar etti.
ayy maaşallahh Rabbim huzurlu sağlıklı ve bol bebişli yıllar nasip etsinnnnbu arada bugün evlilik yıldönümüm.. evleneli tam 4 yıl olmuş..minnak kızımla 4.yılımızı kutlaycz çok mutluyum...
ayyy hadi sabırsızlıkla bekliyorum canımmmmmCnm bugun alip yapayim dedim amaa sabah ilk idrarla yapilmazsa cikar mi tabi gelmezse kirmizilar..
gerçi akşam oluyor ama günaydınnngünaydın kızlar ....
zerbas nice mutlu yıllara cnm seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız....
asbem çok saol...naber nasılsn
çok şükür canımcım sen nasılsınnn bakalım bugün havalardasındır herhalde