Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

baya değişik gelir sana ozaman bu mahalleden eser yoktu ozamanlar.

Aybike ne zaman test yapcan kız nasıl sabrediyorsun.....

Cnm aslinda istiyorum ama ne bileyim tek cizgi gormek...cnm yarina kadr gelmzse inss test alabilirsem yapicamm bakalimm atesler basio beni

Masallah dilaramiza cnmm olur sarilik atlatir inss bebisn

bu arada bugün evlilik yıldönümüm.. evleneli tam 4 yıl olmuş..minnak kızımla 4.yılımızı kutlaycz çok mutluyum...

inş tez zamnda..naptın test yapcm demişsn okudm yukarda inş bugün güzel haberler alırım bak yıldönümümde çok güzel olur valla
Cnm bugun alip yapayim dedim amaa sabah ilk idrarla yapilmazsa cikar mi tabi gelmezse kirmizilar..

gunaydin kizlarrr

zerbas nice mutlu semeler kutlayin ims.40.yilinizi gormeyide nasip etsin mwvlam

aybike var mi gelen giden test nazaman yapacaksin

gunaydin kizlarrr

Cnm daha gelen giden yok bugun firsat bulur bulmz eczaneye gidicem cnmm ben gidene kadr gelmzlerse..

Cnm bugun alip yapayim dedim amaa sabah ilk idrarla yapilmazsa cikar mi tabi gelmezse kirmizilar..

sabah ilk idrar tam sonuç verir..fakat ben idrar testini gün içinde yapmıştm hemen çıkmıştı..günün geçmişse çıkar yani..inş minnakın gelmiştir

gunaydin kizlarrr

saol savaş herkese mevla eşiyle çocuklrıyla bir ömür yaşamayı nasip etsn..

Cnm simdi baktim da leke gordum galiba kirmizilar gelecek herseyde var bi hayir..

günaydın kızlar ....
zerbas nice mutlu yıllara cnm seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız....

ay ne güldüm kızzz Allahtan yakın bir tanıdığınızmışta problem olmamış gerisin geriye dönmek vardı birde
bu arada bugün evlilik yıldönümüm.. evleneli tam 4 yıl olmuş..minnak kızımla 4.yılımızı kutlaycz çok mutluyum...
ayy maaşallahh Rabbim huzurlu sağlıklı ve bol bebişli yıllar nasip etsinnnn
ayyy hadi sabırsızlıkla bekliyorum canımmmmm
günaydın kızlar ....
zerbas nice mutlu yıllara cnm seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız....
gerçi akşam oluyor ama günaydınnn

çok şükür canımcım sen nasılsınnn bakalım bugün havalardasındır herhalde

çok şükür bende iyiym..4.yılımız bitti minnakım geldi şükür..biliyosn azçok yaşadıklarımı.. çocuğunuz nedn yok nedn yapmıysnz soruları uçup gitti herkes sus pus..ben mutlu olmayaym da kim olsun...dr randevn nezamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…