Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Cnm iyiymm sagol sen nasilsn tatlm bebisin nasil cnm topigimiz cok sessiz bu aralar ..merak ettm
canım evet bu ara kimsecikler uğramaz oldu idare ediyoruz canımcım bebiş beni fena yoruyor hiçbişey yiyip içemiyorum serum almazsam hergün serum yiyoruz mecburen ama iyiyiz şükür teyzesi kalp atışlarını da gördük geçen gittiğimizde:KK16:
sen nasılsın tatlımmm
merhabalarrrrrr...nasılsınız kızlr aybikenin dediği gibi topiğimize kimsecikler uğramyo ben de bakıyrm kimse yok çıkıyrm:KK43:(((
şimdiden bayramınız kutlu olsun canlarrrrrrrrr....
sağoö canımmmm hayırlı bayramlar sizedeeeeee:KK52:
günaydın kızlar şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun.....
bugün bat günümdü ve test yine negatif ....:KK50::KK50::KK50:
öğlen oldu ama ancak serumumuzu yiyip geldik :KK1::KK1:
Rabbimin izniyle inşallah gelecek o bebiş fatmamım göbeğine konacak:KK16::KK16:

sizede ve herkese iyi bayramlaaaaaaaarrrrrr kızlar :):) el öpenlerimiz çok olucak artık :):):)

asbelove canım çok geçmiş olsun serummu aşeriyon yoksa :KK70::KK70:

fatmaipek ve aybike rabbim hakkınızda hayırlısını versin iki bayram arası gelsin minişleriniz inşallahhhh tüm dualarım sizlerle

sizede ve herkese iyi bayramlaaaaaaaarrrrrr kızlar :):) el öpenlerimiz çok olucak artık :):):)

asbelove canım çok geçmiş olsun serummu aşeriyon yoksa :KK70::KK70:

fatmaipek ve aybike rabbim hakkınızda hayırlısını versin iki bayram arası gelsin minişleriniz inşallahhhh tüm dualarım sizlerle

evet tatlım yaa bizim bebiş ilginç çıktı serum da serum yoksa hiçbişey yedirmem sana dio:KK1::KK1:

Kizlar bana bayram gelmis neyime de, sizin bayraminiz mubarek olsun.

Dün doktordan geldim, masallah kizim kocaman olmus.boyu filan uzamis.artik 2 haftada bir kontrole gidicez

Kizlar bana bayram gelmis neyime de, sizin bayraminiz mubarek olsun.

Dün doktordan geldim, masallah kizim kocaman olmus.boyu filan uzamis.artik 2 haftada bir kontrole gidicez

maaşallah subhanallah canımcım Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip edecek bayram zamanı ne güzel haberler getirdin bizeeeee:KK16::KK16:

evet canım ya az kaldı.amin inşallah.:KK16:sanada iyi bayramlar şimdiden

temizliğinin bitmesine sevindim.senin oğluş benm kızdan hızlı çıkacak sanırım:KK1:sakın evde falan olmasın bende ondan çok korkuyorum:18:

ayy yok allah korusun evde falan doğurmayalım biz yinede

günaydın kızlar şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun.....
bugün bat günümdü ve test yine negatif ....:KK50::KK50::KK50:

Fatma hayırlısı olsun canım üzme kendini gelecek inş.tez zamanda minnağın

elif maş.minik prensese

kızlar bende hepinize iyi bayramlar diliyorum.bakarsınız bayram dönüşü iki kişi gelirim:KK37::KK37:

ayy yok allah korusun evde falan doğurmayalım biz yinede

Fatma hayırlısı olsun canım üzme kendini gelecek inş.tez zamanda minnağın

elif maş.minik prensese

kızlar bende hepinize iyi bayramlar diliyorum.bakarsınız bayram dönüşü iki kişi gelirim:KK37::KK37:

hayırlı bayramlar canımmm belli mi olur hadi bekliyoruz bakalımmmmm:KK52::KK52:

kızlar cuma günü Allahın izniyle eşimin memleketine gidiyoruz.
1 ay internete giremeyeceğim.
şuan bir sıkıntımız yok hamdolsun.sarılığımız düşüşte.
hepinizi çok çok öpüyoruz teyzeleri.
Allaha emanet olun.
hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun :KK16::KK16:

kızçelerim selam ya bana bir el atın ya çanta alıcamda sizce hangisi daha uygun ? kırmızının modelini beğendim ama siyahı kalmamış diğerininde renkleri uygun napıyım sizce?? $b(1).jpg $okiedog-urban-mondo-anne-bebek-bakim-cantasi-kirmizi-28259.jpg $okiedog-urban-shuttle-z.jpg

şart değil tabiki ama pek bir uyumlu geldi rengi :KK70::KK70: ebayda buldum sanırım bu kırmızının siyahını $okiedog_okiedog-urban-mondo-black_black_full01.jpg

kararsız kaldım yahu kırmızınında pek bir albenisi var sanki :):) sağol bu arada :):)

Zeynep illa uymasını düşünme cnm kırmızı hoşuna gittiyse onu al sürekli bebek arabası kullanmayacaksınki çantayı daha çok kullanacaksın ama.

çok sağolun gerçekten :):) kırmızıyı gündelik hayatta kullanmak zor olucak sadece onu düşünüyorum sonuçta yaza kadar bebek arabası kullanmıyacağız oyuzden kırmızı kışın olucakmı ondan şüpheliyim sanırım siyaha gidiyorum :KK70:D::KK70::KK70::KK70::

Selammm kizlar nasilsiniz habibtelerimnnmn dogum yaan var mi:KK1::KK1::KK1: biz kizimla cok itiyiz hepinizu opuyoruzzzzzzzz gun gectikce buyuyor melegimnnnn allah isteyen g
Herkese nasip etsin:KK16::KK16:

X