Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

çok şükür bende iyiym..4.yılımız bitti minnakım geldi şükür..biliyosn azçok yaşadıklarımı.. çocuğunuz nedn yok nedn yapmıysnz soruları uçup gitti herkes sus pus..ben mutlu olmayaym da kim olsun...dr randevn nezamn

ay hemde nasıl bir rahatlık bu yaa ohhh değmeyin keyfimize:KK1:
salı günü canımcım bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz acaip merak ediyorum duysaydık da rahatlasaydık çok güzel olacak yaaa:KK52::KK52:

ay hemde nasıl bir rahatlık bu yaa ohhh değmeyin keyfimize:KK1:
salı günü canımcım bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz acaip merak ediyorum duysaydık da rahatlasaydık çok güzel olacak yaaa:KK52::KK52:

hiç sorma ne rahatlık valla..hamilelik zor ama böle rahatlamakta güzel anlatamam...mevlanın izniyle dyacksn cnm kalp atışlarını..ağır işler yapma ağır birşey kaldırma klozet tuvaleti kulllan çömelip kalkma ılık su ile banyo yap..ilk 3 ay çok önemli cnm ben çok dikkat ettim kanamam olduktn sonra..

hiç sorma ne rahatlık valla..hamilelik zor ama böle rahatlamakta güzel anlatamam...mevlanın izniyle dyacksn cnm kalp atışlarını..ağır işler yapma ağır birşey kaldırma klozet tuvaleti kulllan çömelip kalkma ılık su ile banyo yap..ilk 3 ay çok önemli cnm ben çok dikkat ettim kanamam olduktn sonra..
işyerinde maalesef alaturka canım tuvaletimiz elimden geldiğince girmiyorum ama bilirsin ki uzun süre de tutamıyorum:KK1:
zaten uyku da yaptığı için hiçbişey yapamıyorum eve gidiyorum yatıyorum işe geliyorum oturuyorum arada işte gidip gelirken yürüyorum:KK9: kocişte zavallım onca zamanın verdiği özlemle gıkını çıkarmıyor herşeyi yapmaya çalışıyor elinden geldiğince beceremiyor ama napalım artık bu bayram temizliksiz geçecek:KK50:
Kizlar adet oldum bu ayda gitti rabbim en hayirlisini versin inşs..
canım benimmmm Rabbim hayırla sağlıkla göndersin inşallahhh tez zamanda minişini inşallahhhhhhhh:KK16::KK16::KK16:

Kizlar adet oldum bu ayda gitti rabbim en hayirlisini versin inşs..

olsun cnm mevla en iyisini bilendr..tez zamnda gelir bebişn inş.......

işyerinde maalesef alaturka canım tuvaletimiz elimden geldiğince girmiyorum ama bilirsin ki uzun süre de tutamıyorum:KK1:
zaten uyku da yaptığı için hiçbişey yapamıyorum eve gidiyorum yatıyorum işe geliyorum oturuyorum arada işte gidip gelirken yürüyorum:KK9: kocişte zavallım onca zamanın verdiği özlemle gıkını çıkarmıyor herşeyi yapmaya çalışıyor elinden geldiğince beceremiyor ama napalım artık bu bayram temizliksiz geçecek:KK50:

zaten cnm tuvalete sık gidersn bu dönemler bol su iç unutma..2,5 ay kocam yatağıma getirdi yemeği yemek bile yedirdi bana..çamaşır asarken komşulr buna bakıp gülüylrmş çok gıcık oluyrdu düşün adamın düştüğü hale...boşver ne temizliği..inş cnm bundn sonra bizm için herşy mevlanın izniyle güzel olack..

olsun cnm mevla en iyisini bilendr..tez zamnda gelir bebişn inş.......

zaten cnm tuvalete sık gidersn bu dönemler bol su iç unutma..2,5 ay kocam yatağıma getirdi yemeği yemek bile yedirdi bana..çamaşır asarken komşulr buna bakıp gülüylrmş çok gıcık oluyrdu düşün adamın düştüğü hale...boşver ne temizliği..inş cnm bundn sonra bizm için herşy mevlanın izniyle güzel olack..

ay benimkide hrşeyi yaparım da şu çamaşır işi beni bozuo dio:KK1:
bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda napalım herşeye katlanacağız artık:KK16:

of kızlar ya ayaklarım sanki alev alev ama elleyince yok bir şey.şeker hastalığı başlangıcı olabilir yazıyor nette eğer geçmezse bayramdan sonra Dr.a gitmek istiyorum.birde bu çıkmazsa iyi olacak...

of kızlar ya ayaklarım sanki alev alev ama elleyince yok bir şey.şeker hastalığı başlangıcı olabilir yazıyor nette eğer geçmezse bayramdan sonra Dr.a gitmek istiyorum.birde bu çıkmazsa iyi olacak...

kuzum şeker hastalığında ani enerji kayıpları dilinin damağının kuruması gibi belirtiler de vardır misal eniştemin o dönemde 1lt suyu bir kere de bitirdiğini bilirim ve çok uyku hali olur bunları da bir gözlemle Allah korusun ne kadar erken teşhis o kadar iyi sonuç canımcım inşallah başka bir sebebi vardır kuzucum:KK16:

bakalım cnm ya inşallah geçer ilk gebeliğimde de yükselmişti şekerim öyle şekerin çok belirgin özellikleri yok ama internette bunuda okuyunca acaba demeye başladım.belkide oruçken şekerim düşüyor ondan oluyordur gerçi yemekten sonrada var ama :26::26:

bakalım cnm ya inşallah geçer ilk gebeliğimde de yükselmişti şekerim öyle şekerin çok belirgin özellikleri yok ama internette bunuda okuyunca acaba demeye başladım.belkide oruçken şekerim düşüyor ondan oluyordur gerçi yemekten sonrada var ama :26::26:

aman inşallah oruçtandır oruçtan yemek yiyince de birden yükseliyorsa belki oda yapıyor olabilir mi benimki sadece bir teori ama inşallah öyledir geçsin geçsin:KK34:

canım benim öyle düşünme geçen hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu ama hastalanmadım meğerse bebiş varmış sen şimdi stres yapma kendi haline bırak bakalım inşallahhh bebişin seninledir:KK16::KK16:

asbemmm canımmm tebrik ederimmm..Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
aman dikkat et kendine..ilk aylar çok önemli tatlımmmm..oyyy darısı tüm kızların başına tez zamanda inşallahhhhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

fatmacim sicaklar oruc bir yandan yapabilir.malum gunlwrdw bayago bir uzun.kotu dusnme

allah affetsin son 4-5 gündür zor dayanıyorum zaten eşim dün iftardan önce çok kötü görünüyorsun diyordu.allahım sabır ver diyorum ne yapayım az kaldı hayırlısıyla bayrama ereydik

herkese hayırlı cumalar....
bir haftayı daha bitirdik.bende yavaştan yolculuk hazırlıklarına başlıyacağım haftasonu kirlileri yıkatıp ütülerim evi temizlerim.heralde salı öğlen çıkacaz yola eşim iftara yetişiriz diyor.pc yi yanımda götürücem ama evdeki kadar sık giremem heralde...

allah affetsin son 4-5 gündür zor dayanıyorum zaten eşim dün iftardan önce çok kötü görünüyorsun diyordu.allahım sabır ver diyorum ne yapayım az kaldı hayırlısıyla bayrama ereydik

cok zor durumdaysan birkacgun ara verseydin.saglikta onemli.mevlam bilir amabu tuttugunuz oruclarin mukafati col buyukturbu dunyada da ohur dunyadada karsiniza ciksn ins.

ben bu sabah 7yi gecmisti yine uyudugumda 11gbde kalktim.tabi bu saate kadardadeliksiz uymasim hepuanxim

hayirli cumalar kizlar herkese.mevlam yapilan dualari kabul eylesin ins.(amin)

asbemmm canımmm tebrik ederimmm..Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
aman dikkat et kendine..ilk aylar çok önemli tatlımmmm..oyyy darısı tüm kızların başına tez zamanda inşallahhhhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

sağol canımmmmm aminnnnnnn Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla hayırla inşallahhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

selamlar nasılsınız ..
misafirlerim vardı girememisdim ..
birde şunu demek istiyorum.
eminim son ki yazdıklarımdan dolayı, beni yargılayacak çoktur..çoğunuz haksız da bulmuş olabilirsiniz, olabilir de..
herkes gibi.. bnde kendi çektiğimi biliyorum..ve sizlere de sabır katsayımın ne kadar yükseğe çıktığını anlatmama gerek yoktur umarım.cünkü yılların yıpratması ne demektir en iyi ben biliyorm..tabi ki sizler değilsiniz bu halimin nedeni..
o tür ifadeleri neden kullandım?
hiç o duyguyu yaşamışla, yıllarca yaşamamış bir olur mu?....şurda aylardır beraberiz değil mi?
ha, olaya benim tarafımdan burdan bakabilseydiniz, ki öyle olamıyor maalesef..belki anlıyabilirdiniz beni.

Son düzenleme:
Herkese günaydın.öğlen oldu gerçi ama:)Kimsecikler uğramıyor artık:KK14:

Eklentiler

• $kadirgecesi3.jpg
    $kadirgecesi3.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 27
X