canım evet bu ara kimsecikler uğramaz oldu idare ediyoruz canımcım bebiş beni fena yoruyor hiçbişey yiyip içemiyorum serum almazsam hergün serum yiyoruz mecburen ama iyiyiz şükür teyzesi kalp atışlarını da gördük geçen gittiğimizdeCnm iyiymm sagol sen nasilsn tatlm bebisin nasil cnm topigimiz cok sessiz bu aralar ..merak ettm
sağoö canımmmm hayırlı bayramlar sizedeeeeeemerhabalarrrrrr...nasılsınız kızlr aybikenin dediği gibi topiğimize kimsecikler uğramyo ben de bakıyrm kimse yok çıkıyrm(((
şimdiden bayramınız kutlu olsun canlarrrrrrrrr....
öğlen oldu ama ancak serumumuzu yiyip geldikgünaydın kızlar şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun.....
bugün bat günümdü ve test yine negatif ....
sizede ve herkese iyi bayramlaaaaaaaarrrrrr kızlar :):) el öpenlerimiz çok olucak artık :):):)
asbelove canım çok geçmiş olsun serummu aşeriyon yoksa
fatmaipek ve aybike rabbim hakkınızda hayırlısını versin iki bayram arası gelsin minişleriniz inşallahhhh tüm dualarım sizlerle
Kizlar bana bayram gelmis neyime de, sizin bayraminiz mubarek olsun.
Dün doktordan geldim, masallah kizim kocaman olmus.boyu filan uzamis.artik 2 haftada bir kontrole gidicez
evet canım ya az kaldı.amin inşallah.sanada iyi bayramlar şimdiden
temizliğinin bitmesine sevindim.senin oğluş benm kızdan hızlı çıkacak sanırımsakın evde falan olmasın bende ondan çok korkuyorum:18:
günaydın kızlar şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun.....
bugün bat günümdü ve test yine negatif ....
ayy yok allah korusun evde falan doğurmayalım biz yinede
Fatma hayırlısı olsun canım üzme kendini gelecek inş.tez zamanda minnağın
elif maş.minik prensese
kızlar bende hepinize iyi bayramlar diliyorum.bakarsınız bayram dönüşü iki kişi gelirim
kızçelerim selam ya bana bir el atın ya çanta alıcamda sizce hangisi daha uygun ? kırmızının modelini beğendim ama siyahı kalmamış diğerininde renkleri uygun napıyım sizce?? Eki Görüntüle 775240 Eki Görüntüle 775241 Eki Görüntüle 775242
şart değil tabiki ama pek bir uyumlu geldi rengiebayda buldum sanırım bu kırmızının siyahını Eki Görüntüle 775303
kararsız kaldım yahu kırmızınında pek bir albenisi var sanki :):) sağol bu arada :):)