Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Iyi aksamlar kızlar. ..
elfida dogum yaptimi acaba son zamanlariydi tlfondan takviminide göremiyorum

Iyi aksamlar kızlar. ..
elfida dogum yaptimi acaba son zamanlariydi tlfondden ban takviminide göremiyorum

elfida ile bizim aramızda 5 gün falan vardı 18 gibi hatırlıyorum beklenen doğum tarihini yapmış olabilir bebişi erken gelmiştir belki.bayramın 1.gününden beride gelmemiş topiğe

Iyi aksamlar kızlar. ..
elfida dogum yaptimi acaba son zamanlariydi tlfondan takviminide göremiyorum

elfida ile bizim aramızda 5 gün falan vardı 18 gibi hatırlıyorum beklenen doğum tarihini yapmış olabilir bebişi erken gelmiştir belki.bayramın 1.gününden beride gelmemiş topiğe

merhaba kızlar nasılsınız? henüz doğum yapmadım maleseff. birkaç gündür ağrılarım var ama düzenli bir şey yok.gününü geçmesinden korkuyorum

selam kızlar bizde nihayet 7 hafta sonra bebeğimizle buluştuk :) resmen bebek olmuş artık valla :):) hiç birşey yapmadı doktor herşey iyi dedi sadece bebeğin biraz minyon dedi kilosu ve boyu haftasına göre iyi aslında ama kafamız 10 gün ilerden gidiyor doktor ona göre hesaplıyor ben neye göre hesaplıcağımı şaşırdım şimdi kafaya göreyse nerdeyse 2 hafta öncemi doğurcam yani??? doktor bugün pek bir asabiydi normal doğum konusunu açayım dedim sen onları düşünme belli olmuyor onlar az önce 4 kilo bir bebek normal doğdu dedi hiç birşey soramadım doktorda zaten izne çıkıyormuş ne yapçam bilmiyorum

Cnnm masallah sag salim dogurmayi nasip etsin rabbim sikma canini hicc tamam mi cnm inss bir sorun cikmayacak..

anammm kocaman olmuş annesii sen hiç merak etme şimdi en hızlı kilo alma dönemi o yetişir baş gelişimine
sağlıkla kucağına al da doğunca da aldırırsın sen ona kiloları hemde dobiş yaparsın
Cnnm masallah sag salim dogurmayi nasip etsin rabbim sikma canini hicc tamam mi cnm inss bir sorun cikmayacak..
sen nasılsın tatlım bayramın nasıl geçtiii

merhaba kızlar nasılsınız? henüz doğum yapmadım maleseff. birkaç gündür ağrılarım var ama düzenli bir şey yok.gününü geçmesinden korkuyorum

elfidaaa çok az kalmış gününü tamamlayacak sanırım senin minnoş hayırla sağlıkla kucağına al inşallah bu hafta sonuna kadar

cnm sagol sen nasılsın.. bayram yorucuydu kocişin memlekete gıttık yogun gectı yanı..sen neler yaptın cnmm..hersey yolundadr ınsallah..

Benm dr.da 37.haftaya kadar hiç konuşmadı doğum şeklini ne zamanki çatı muaynesi yapıldı ondan sonra konuştuk.doğumuna var daha sen bir sonraki kontrolüne gidene kadar dr.un izinden döner ozamanda vaktin baya gelmiş olur kouşursunuz.kafana takıp sıkma canını

cnm sagol sen nasılsın.. bayram yorucuydu kocişin memlekete gıttık yogun gectı yanı..sen neler yaptın cnmm..hersey yolundadr ınsallah..
gesmelere de gidilmiş hee ohh iyi yapmışsınızx canım bende biyerlere gitmeyi çok istedim ama olmadı bakalım inşallah kurbana
çok şükür canım idare ediyoruz işte
Amin inşallah canım.sen nasılsın,bebiş nasıl?seruma devam mı?
çok şükür canım biz iyiyiz de bulantılar gibi tuz biberimiz var işte napcaksın
bayramda yemedim şükür ama 2-3gündür yine kötüyüm biz serum aşeriyoruz napalım yarın gideceğiz inşallah kalp atışlarını da duyarsak sağsalim çok mutlu olacağız

benden 4-5 hafta geridw gelen nir arkadas vardi ikiz bebekleri olacakti bu sabah dogum yapmis.kizlar merhaba

masallah sıze cnm bnm Rabbim dogumunu da göstersın ınss cnmm ...
ovulasyon zamanlrm bnmde tahmınımce..13 agustos yanı yarın..ama onumuzdekı 1 haftayı degerlendrlm dıoruzz...
bu arada tayın dönemlerıde basladı bugun...il içinde eş durumundan tayın ıstycem bakalım hayırlısıyla merkeze glrm ınss cnmm dua bklıyorum yenı hamısımızden...

canım çok teşekkür ederim inşallahhhhhh :):)

anlamadığım vücudumu geride kafamı önde?hamilelik cetvelinde mesela kilosu 1780 yazıyorya benimkinin kilosu 1796 ama işte doktora göre 10 gün ilerde oyuzdenmi minyon dedi acaba kafaya göremi hesaplıyım normale göremi onu anlamadım benim eşiminde kafası azcık büyük ona benzicek herhalde

10 gün sonra gidicem bakalım tekrar gitmeden son kez göriyim dedi ne biliyim insan ne yapıcaz konuşmak istiyor iki doğum yapmış yorgunmuydu neydi anlamadım bi sert çıktı moralim bozuldu neyse beklemekten başka çarem yok anlaşılan

benden 4-5 hafta geridw gelen nir arkadas vardi ikiz bebekleri olacakti bu sabah dogum yapmis.kizlar merhaba

maaşallah subhanallah hadi hayırlı olsunnn tatlım sırada sen varsın demek ki ikizler erken doğarmış ya ondan aceleci davrandı demek ki sizin ikizlerde

cnm hayırlı saglıklı bir dogum olur ıns...Rabbim tek avazda bebışine kavustursun..

amin inşallah canım sağolasın.

Bunu söylemek zorundayım ama malesef bulantılar olacak bir süre dahaZor bir dönem ama hepsi geçiyor Allah'ın izniyle.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

merhaba savaşçım sen nasılsın?Ağrılar ne durumda?Gözü aydın olsun arkadaşının.Allah analı babalı büyütsün.bizden sonrakiler bile doğurdu biz bekliyoruz halasağlıklı olsunlarda başka bir şey istmemem

ayy hadi inşallah tabisi boş geçirmemek lazım nolur nolmaz belki geç çatlar yumoşlar belli mi olur:
ay hadi inşallahhh alırsın tayini de rahat edersin tatlım yaaaa etmem miiii her daim dualarımdasın bacımmmm
o kesin babasına benzeyecek belli oldu tabi dr. amcası nerden bilsin ilerden geliyor başı diyo
söylediğine göre kilo normal değerinde tatlım bence kafa önden gidiyor dr.u bile şaşırttı seninki desene

ıns cnm bnm ...
duaların ıcın sagol tatlımmmm bnmmm...asbecımm nehar hıc ugramamıs görusebıldınmı hıc..merak ettım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…