çok şükür bende iyiym..4.yılımız bitti minnakım geldi şükür..biliyosn azçok yaşadıklarımı.. çocuğunuz nedn yok nedn yapmıysnz soruları uçup gitti herkes sus pus..ben mutlu olmayaym da kim olsun...dr randevn nezamn
ay hemde nasıl bir rahatlık bu yaa ohhh değmeyin keyfimize
salı günü canımcım bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz acaip merak ediyorum duysaydık da rahatlasaydık çok güzel olacak yaaa
işyerinde maalesef alaturka canım tuvaletimiz elimden geldiğince girmiyorum ama bilirsin ki uzun süre de tutamıyorumhiç sorma ne rahatlık valla..hamilelik zor ama böle rahatlamakta güzel anlatamam...mevlanın izniyle dyacksn cnm kalp atışlarını..ağır işler yapma ağır birşey kaldırma klozet tuvaleti kulllan çömelip kalkma ılık su ile banyo yap..ilk 3 ay çok önemli cnm ben çok dikkat ettim kanamam olduktn sonra..
canım benimmmm Rabbim hayırla sağlıkla göndersin inşallahhh tez zamanda minişini inşallahhhhhhhhKizlar adet oldum bu ayda gitti rabbim en hayirlisini versin inşs..
Kizlar adet oldum bu ayda gitti rabbim en hayirlisini versin inşs..
işyerinde maalesef alaturka canım tuvaletimiz elimden geldiğince girmiyorum ama bilirsin ki uzun süre de tutamıyorum
zaten uyku da yaptığı için hiçbişey yapamıyorum eve gidiyorum yatıyorum işe geliyorum oturuyorum arada işte gidip gelirken yürüyorumkocişte zavallım onca zamanın verdiği özlemle gıkını çıkarmıyor herşeyi yapmaya çalışıyor elinden geldiğince beceremiyor ama napalım artık bu bayram temizliksiz geçecek
Kizlar adet oldum bu ayda gitti rabbim en hayirlisini versin inşs..
olsun cnm mevla en iyisini bilendr..tez zamnda gelir bebişn inş.......
zaten cnm tuvalete sık gidersn bu dönemler bol su iç unutma..2,5 ay kocam yatağıma getirdi yemeği yemek bile yedirdi bana..çamaşır asarken komşulr buna bakıp gülüylrmş çok gıcık oluyrdu düşün adamın düştüğü hale...boşver ne temizliği..inş cnm bundn sonra bizm için herşy mevlanın izniyle güzel olack..
of kızlar ya ayaklarım sanki alev alev ama elleyince yok bir şey.şeker hastalığı başlangıcı olabilir yazıyor nette eğer geçmezse bayramdan sonra Dr.a gitmek istiyorum.birde bu çıkmazsa iyi olacak...
bakalım cnm ya inşallah geçer ilk gebeliğimde de yükselmişti şekerim öyle şekerin çok belirgin özellikleri yok ama internette bunuda okuyunca acaba demeye başladım.belkide oruçken şekerim düşüyor ondan oluyordur gerçi yemekten sonrada var ama :26::26:
canım benim öyle düşünme geçen hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu ama hastalanmadım meğerse bebiş varmış sen şimdi stres yapma kendi haline bırak bakalım inşallahhh bebişin seninledir
fatmacim sicaklar oruc bir yandan yapabilir.malum gunlwrdw bayago bir uzun.kotu dusnme
allah affetsin son 4-5 gündür zor dayanıyorum zaten eşim dün iftardan önce çok kötü görünüyorsun diyordu.allahım sabır ver diyorum ne yapayım az kaldı hayırlısıyla bayrama ereydik
asbemmm canımmm tebrik ederimmm..Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
aman dikkat et kendine..ilk aylar çok önemli tatlımmmm..oyyy darısı tüm kızların başına tez zamanda inşallahhhhhhhh