evde yatarım canım ama işyerinde o biraz zor bir de evde de beyefendi iyi güzel uçtu ama yine herşeyi benden bekledi valla dün akşam
ne güzel yaa öyle yerlede yaşamak isterim valla
aman kuzum dikkat ilk 3 ay çok önemli bırak yapma hiçbişey..işten gel hemn yat kalkamıym de kendini ve bebişi koru..neler çektk gebe kalcz diye hatırlıysn dimi kuzm ona göre davran..valla ne kadr güzel anltmam nası zor ayrıldm anlatamam..
kalp atışlarını 6.haftada duyarsn cnm bu haftanın sonunda git inş herşey güzel olack..maşallah topiğimize ve bebişlerimize..naz ve felek sürelerini oku çok bismil et olsn mu ben öle yaptm..
Çok doğru söylüyorsun balım naz yapmaya başladım valla ama sanırım o da gidip dr.da görmeden anlamayacak ilk iş onu Dr.a götürmek olması lazım yoksa tırt çıkacak sanırım bu
işyerinde kılımı kıpırdatmıyorum valla totom sandalyeye geçmiş durumda daha şimdiden
devamlı selavat getiriyorum ya mubdi okuyorum canım onları da okuyayım inşallahhh
zeyno gelmeden hemen talip olmak istedim sağolsun hemen talip oluyor kızçelere
öyle mi vay şimdiden oğlunun başını bağlamk derdinde valla ne kaynana olur bu zeyno aman duymasın bu yazdıklarımı
kız kokusu aldım koştum geldim ama kapılmış bilem bak asbe senin için hamiş oldu hiççççç kıymet bilme hemen alternetiflere geç zaten :):)lütfen aramızdan çekilirmisin :):)
zerbascım başkasıyla sözlüsü olana kızmı vericen yoksa ben yanlış mı duydum :):) ben iyi bir kaynanayım bikereeeee hıhhhh :):) buarada kızında hayırlı uğurlu olsun :)
bizim çaremiz asbede asbeeeeeeeeeeee ikizlerin olursa ikiside kızolsun emiii topiğin huzuru için bunu yapmak zorundasın :):):):):) buarada eşin ne mutlu olmuş çok duygulandım sırada ailelere müjdeler var desene :)
hadi bakalım şiparişi verdim seni mi kırcamkız kokusu aldım koştum geldim ama kapılmış bilem bak asbe senin için hamiş oldu hiççççç kıymet bilme hemen alternetiflere geç zaten :):)lütfen aramızdan çekilirmisin :):)
zerbascım başkasıyla sözlüsü olana kızmı vericen yoksa ben yanlış mı duydum :):) ben iyi bir kaynanayım bikereeeee hıhhhh :):) buarada kızında hayırlı uğurlu olsun :)
bizim çaremiz asbede asbeeeeeeeeeeee ikizlerin olursa ikiside kızolsun emiii topiğin huzuru için bunu yapmak zorundasın :):):):):) buarada eşin ne mutlu olmuş çok duygulandım sırada ailelere müjdeler var desene :)
selam kızlar nasılsınız
zerbasım hsgeldin bu arada kızçen hayırla, sağlıkla gelir insaAllah
asbeeeeeekız dünden beri aklım sende he dedim turnayı gözünden vurdu bu kez
yalnız bisey sorcam.. adet gününde yapılan test de, ikinci çizgi epey koyu olunca ikiz mi oluyo :26::26:
canım sözü bozmadım tabikiiiiiiiiii ama hani erkek olursa ellerim boş kalmasın
internetten badi almıştım oğluşa içine pembe çiçekli çıtçıtlı badi koymuşlar2 tanede eflatun gibi birşey bir arkadaşa verdim ama çok güzellerdi ya kızçeler çok tatlı yaaaaaaaaaaa
selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..
selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..
Asbeeeeeeeeeee yaa gözlerim doldu okurken yaaa enişte nasıl heyecanlanmıştırOyyyy Allahımmm koca göbekli şişko asbeeee olacaksınnnnnn Deneyimlerimle karşındayım haydi sor sor
Zerbaaaaaaaaasss kızoşun hayırlı olsun. Kız çocuğu candııııııııııırrrrr
Lan zeynoooooooo bak feryale baaaaakkk nasıl da girdi hemen araya da oğluna gelin arıyoBen aranızdan çekiliyorum oğluşum tek eşli olcak benim, romantik ve kadınların duygularından anlayan, centilmen bir bey
Fatmacım sana da çok geçmiş olsunGece ben de açmıştım camı bi kalktım kolum bacğım buz gibi
canımmm güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhh dua ediyorumselam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..
Asbeeeeeeeeeee yaa gözlerim doldu okurken yaaa enişte nasıl heyecanlanmıştırOyyyy Allahımmm koca göbekli şişko asbeeee olacaksınnnnnn Deneyimlerimle karşındayım haydi sor sor
Zerbaaaaaaaaasss kızoşun hayırlı olsun. Kız çocuğu candııııııııııırrrrr
Lan zeynoooooooo bak feryale baaaaakkk nasıl da girdi hemen araya da oğluna gelin arıyoBen aranızdan çekiliyorum oğluşum tek eşli olcak benim, romantik ve kadınların duygularından anlayan, centilmen bir bey
Fatmacım sana da çok geçmiş olsunGece ben de açmıştım camı bi kalktım kolum bacğım buz gibi
canımmm güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhh dua ediyorum
olcam dimi neharım hala inanamıyorum ama midem sağolsun kendini hatırlatıyor bulantı değil ama bulantıyla ekşime arası bişey ne biçim bişey anlamadım zaten üstadım ne yapmam lazım bir el atar mısınız
olcam dimi neharım hala inanamıyorum ama midem sağolsun kendini hatırlatıyor bulantı değil ama bulantıyla ekşime arası bişey ne biçim bişey anlamadım zaten üstadım ne yapmam lazım bir el atar mısınız
canım üzme kendini sakın dualarımız seninle 2li yaptırmışmıydın peki ? benim arkadaşımın 26 da 1 di şuan sapasağlam bebişi var
öyle valla bide beni kötüleyip prim yapıyo kaygana :):) hadi hadiiii sende başka topiklerde gelin bulmuyonmu kendine bakıyım
yok bu böyle olmıcak asbe bence 3tane kız yapsın: (asbe beni öldürcek artık )
hiç bişe yapamazsın yaklaşık 15-16. haftalara kadar bulantın ve kusman olcaaaaaaaakkçubuk kraker,galeta, erik gibi tuzlu-ekşi şeyler hafifletir sadece... Sabah akşam süt, yumurta,ceviz eksik etmiceksin