Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

fatmacim dikkat etkendine oructandir herhalde
ewet asbe saha gelmemis enisteye surpria yapacagim derlen kwmdisi dusup bayilmasin sakin
Aman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda

oyle dedim canim bende artik napayim

cnm orucun ilk günleri olsa etkiledi diyeceğim ama epey oldu tutalı sanırım üşüttüm biraz esintili bu aralar havalar gece cam açık yatınca böyle oldu heralde ....

dikkat et kendine yazın grip olmakta daha kötü oluyor.inşallah çabucak geçer

Asbecimm masallah keseyide mi gordun rabbim nazarlardan saklasin cnm bnmmm hadi bakalim ikiz haberi ver bizee
hayırlısı canımcım bakalım haftaya salı gideceğim varsa ıo zaman gözükür herhalde
artık sıra sen ve fatmada hayırlısıylaaaaa Rabbim tez zaanda sizden güzel haberler almamızı nasip edecekkk
aminnnnnnnnn
canım benimmm çok sağolll
bilmiyoruz daha canımcım kızlar olabilir diyor bakalım haftaya görürüz herhalde varsa
Allah razı olsun canımmmm Rabbim bu sefr kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağlıkla hayırla
canımmm ayağımı sürdüm peşimden geleceksiniz inşallahhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnn
canim asbeeeee cok sevindim.allahim saglikla tamamlayip kucagina almanida nasip etsin ins.ramazan bereketi hamd olsun mevlaya
aminnn canım benim aminnnnnnnnnnn
kuzum sabah sabah iş yoğunluğuyla yaptık açılışı geldim ama bu seferde sen kaçmışsınnn
sağol canım benimmmm hayırlısı Rabbimden bekleyelim haftaya çıkar inşallah varsa
hayırlısı be kuzum Rabbim hangisini nasip ettiyse kısmet
bunca bekledikten sonra ikizin tekizin hiç önemi yok inan uçuyorum havalarda

Asbecim gunaydin canim duan icn sagol tatlim Aminnnnnn
Kocise soyledinmi tepki neydi nasil soyledin.....

asbemmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

merhaba kızlr..açar açmz asbem haberini gördm nasıl sevindm anlatamam..
kızımmmm olack bu arada haber vereym..köydeydm annemde dün akşm geldm çok şükür iyiym..
geçmişi okuyaym bakalım kim ne alemde..artık buradym

Asbecim gunaydin canim duan icn sagol tatlim Aminnnnnn
Kocise soyledinmi tepki neydi nasil soyledin.....

canım kutuya minik bir çift ayakkabı üzerine ultrason görüntüsünü koydum bşir kağıda da babacım beni kucağına alacağın günü sabırsızlıkla bekliyor, annemin karnında büyüyorum yazdım şifonyerin üstüne koydum geldi bu ne dedi aç dedim açtı bir çığlık kopardı ki sorma bütün apartman duymuştur sanırım sonra da bana parmağıyla sus işareti yapıyor kimse bilmesin diye dedim sağır sultan duydu sayende şimdi nasıl saklayacağız ben yolunu bulurum sen merak etme diyor
akşamda durdu durdu güldü canım ne kadar çok istiyormuş

sağolasın canım benimmmmmm Allah razı olsunnn
amannn bir prenses daha geliyorrrr yaşasınnnnnnnn
hoşgeldşinn canım benimmm

sağolasın canım benimmmmmm Allah razı olsunnn
amannn bir prenses daha geliyorrrr yaşasınnnnnnnn
hoşgeldşinn canım benimmm

kuzum nasıl sevindm anlatamam bak listede benden sonra asbe hamile yazıyo
evt bir prensesim olacak mevlanın izniyle..2,5 ay yattım anlatamam nası zordu..köye gittm nasıl güzel oralar anlatamam bahçedn salatalık domates almanın kocaman avluda oturmanın bahçeye ve doğaya bakmanın güzelliği çok farklı..eşim işe gittiğindn geldi aldı beni..nasipse bayramda tekrar gidcm..
asbem yat sakın iş güç yapma..oruç tutma kendine dikkat et..lütfen yat dinlen..

kızçenle beraber hoşgeldiniz canımmmmm hayırlı uğurlu olsun prenses asbenin erkek olursa taliplerden 1.sıraya koy beni

kizin hayirli olsun canim

allah kavuştursun cnm inşallah tayininde biranevvel çıkarda evinize yerleşirsiniz eylülde okula başlayacakmısın iznin bitmiş oluyormu?

erkekler nekadar sakin olsalarda istiyorlar baba olmayı kadınlar biraz daha belli ediyor duygularını .....güzel sürpriz yapmışsın ultrasonda kese gözüktümü ya birde derler 1500 leri geçmeden kese görünmez diye....sen bu hızla kalp atışınıda erken duyarsın...

zerbas hayırlı olsun kızın son zamanda hep erkek bebiş haberi aldıydık sonunda bir kız geldi topiğe taliplin çok olur ona göre ....

evde yatarım canım ama işyerinde o biraz zor bir de evde de beyefendi iyi güzel uçtu ama yine herşeyi benden bekledi valla dün akşam
ne güzel yaa öyle yerlede yaşamak isterim valla
aynen öyle cnaım ben o kadar yüksek çığlık atamazdım herhalde kadın halimle
miniminnacıkda olsa gördük canımcım ben geçen sefer de görmüştüm canım yaa uğraşmak istemiyor Dr.lar belki de ondandır şimdi ben haftaya salı gideceğim ya o zaman daha net belli olacak ama kalp atışını duyamam sanırım

zerbas hayırlı olsun kızın son zamanda hep erkek bebiş haberi aldıydık sonunda bir kız geldi topiğe taliplin çok olur ona göre ....

saol cnm..valla bu yıl erkek yılı diyordm çünkü herkestn erkek bebk haberi alydm bende erkek bekliydm ne yaln söleyeym..ama prenses geldi :))) doğru diysn erkek bol olunca kızlr değerli oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…