fatmacim dikkat etkendine oructandir herhaldegünaydın kızlar......
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bir tuaf baş ağrısıda cabası.....beynim uyuşmuş sanki...
asbe nerdesin kız...... kıza kahvaltı hazırlamadan buraya baktım gelmemişsin daha....
Aman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda
oyle dedim canim bende artik napayim
cnm orucun ilk günleri olsa etkiledi diyeceğim ama epey oldu tutalı sanırım üşüttüm biraz esintili bu aralar havalar gece cam açık yatınca böyle oldu heralde ....
hayırlısı canımcım bakalım haftaya salı gideceğim varsa ıo zaman gözükür herhaldeAsbecimm masallah keseyide mi gordun rabbim nazarlardan saklasin cnm bnmmm hadi bakalim ikiz haberi ver bizee
canım benimmm çok sağolllcanlarım herkesler nasıl iyi misiniz
geçmişi okumadan daldım hepinize güzel dilekleriniz için çokk teşekkürler
sancı anında hepinize tek tek dua ettim hamdolsun
umutcum asbem fatmaipek aybike hamile olanlar tek tek saydım isminizi Allahım kabul etsin
sanırım asbem hamile gözünaydın cnmm
sağlıkla sıhatle gelsin inş.
biz iyiyiz çok şükür.
günler hızla akıyor
babamız resim koymamıza izin vermiyor
ikna çalışmalarına devammmm
hepinizi öpüyorum canlarımmm
bilmiyoruz daha canımcım kızlar olabilir diyor bakalım haftaya görürüz herhalde varsaAsbelovecigimmmmmnnnn habibtemmmmn cik guzel bir haber cok sevindim ikiz mi bitanemmmmmcok mutly oldum bitanemmmmmmm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnn simdi halay zamaniiiii
Herkese cok tsj ederimmmmmmmmmm darisi bu guzel duyguyu isteyen tum habibtelerimin yasamasi dilegiyle hepinizi ipuyoruz kizimlaaaaaaaaaaa
canımmm ayağımı sürdüm peşimden geleceksiniz inşallahhhhhhhhhRagindacım alppin habibtecim bebişleriniz hayırlı olsun Allah analı babalı, sağlıklı sihhatli büyütsün inşallah
gümüş mehlik ve asbecim sizin de hamiş olmanıza çoook sevindim. Bu mubarek ramazan ayında rabbim yüzünüzü güldürdü, inşallah güzel rahat bir hamişlik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
aminnn canım benim aminnnnnnnnnnncanim asbeeeee cok sevindim.allahim saglikla tamamlayip kucagina almanida nasip etsin ins.ramazan bereketi hamd olsun mevlaya
kuzum sabah sabah iş yoğunluğuyla yaptık açılışı geldim ama bu seferde sen kaçmışsınnngünaydın kızlar......
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bir tuaf baş ağrısıda cabası.....beynim uyuşmuş sanki...
asbe nerdesin kız...... kıza kahvaltı hazırlamadan buraya baktım gelmemişsin daha....
sağol canım benimmmm hayırlısı Rabbimden bekleyelim haftaya çıkar inşallah varsaAman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda
Alpıcim gözünüz aydın.küçük hanım çok bekletmemiş sizi:)sağlığındada bir sorun yokmuş çok şükürhayırlı evlat olsun inşallah
asbe çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.2. çizgini koyu görünce benmde ilk aklıma ikiz olma ihtimali geldi.bakalım haftaya belli olur.en güzel doğum günü hediyesi gelmiş sana
geçmiş olsun fatma ne oldu sana böyle oruçtan mı kaynaklanıyor acaba
hayırlısı be kuzum Rabbim hangisini nasip ettiyse kısmetBenzetme bana ait değil bnmki uyarmlama oldu sadece sanırım bi filmde geciyordu yada bi yazıda cok sewerım .. (
anne olunca cok baska rimel ben anaokulu öğretmenı oldugum ıcın hep derdım annelik ALLAHIN kullarına süsleyerek werdıgı bı işkence türü..şimdi ewladım war daha iyi anladım..
dun gece 5 de yattım sabah yedıde kalktımm kım ıcın bu kadar uykusuz kalabılırım sadece oğluşum için..
we masaj yaptım gaz cıkarışını dünyanın en eşşiz manzarasına bakıyormuscasına heyecan we mutlulukla ızledımm ((
sizde yaşayacaksınızzz inşALLAH bu duyguları..
bende fatmaya katılıyorum rimeldede deger yuksekti galıba bekleyıppp görelımmm walla asbe doguran bırı olarak ıkız hiççççç önermemmm (
herkese gunaydın bu aradaaaa
fatmacan gecmıs olsunn sana walla bn kardesıme cok acırdım oruc oruc kızlarına bı sofralar kurardı kii cok zor olur demı yaaa
ben oruc tutarken insanlarla iletişimi kesen bi tipim sabah kalkarım ac iftara kadarrrr öyle gezerimm
biz dün ilk ew gezmemize gittik şekerimizi aldık ilk gezmeye gidilen ewden şeker un yumurta gıbı şeyler alınırmısss
eşim haftasonu gidiyo 2 hafta sonra dönecek onsuz cok zor olacakkkk
fatmacim dikkat etkendine oructandir herhalde
ewet asbe saha gelmemis enisteye surpria yapacagim derlen kwmdisi dusup bayilmasin sakin
Aman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda
oyle dedim canim bende artik napayim
geldim canımmmmmmmmm
Asbecim gunaydin canim duan icn sagol tatlim Aminnnnnn
Kocise soyledinmi tepki neydi nasil soyledin.....
asbemmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlr..açar açmz asbem haberini gördm nasıl sevindm anlatamam..
kızımmmm olack bu arada haber vereym..köydeydm annemde dün akşm geldm çok şükür iyiym..
geçmişi okuyaym bakalım kim ne alemde..artık buradym
sağolasın canım benimmmmmm Allah razı olsunnn
amannn bir prenses daha geliyorrrr yaşasınnnnnnnn
hoşgeldşinn canım benimmm
kızımmmm olack bu arada haber vereym..köydeydm annemde dün akşm geldm çok şükür iyiym..
kızçenle beraber hoşgeldiniz canımmmmm hayırlı uğurlu olsun prenses asbenin erkek olursa taliplerden 1.sıraya koy beni
kizin hayirli olsun canim
cnm hoşbulduk..çok saol evt bir prenses daha geldi aramıza..ne demk ilk sıradasın:))
Benzetme bana ait değil bnmki uyarmlama oldu sadece sanırım bi filmde geciyordu yada bi yazıda cok sewerım .. (
anne olunca cok baska rimel ben anaokulu öğretmenı oldugum ıcın hep derdım annelik ALLAHIN kullarına süsleyerek werdıgı bı işkence türü..şimdi ewladım war daha iyi anladım..
dun gece 5 de yattım sabah yedıde kalktımm kım ıcın bu kadar uykusuz kalabılırım sadece oğluşum için..
we masaj yaptım gaz cıkarışını dünyanın en eşşiz manzarasına bakıyormuscasına heyecan we mutlulukla ızledımm ((
sizde yaşayacaksınızzz inşALLAH bu duyguları..
bende fatmaya katılıyorum rimeldede deger yuksekti galıba bekleyıppp görelımmm walla asbe doguran bırı olarak ıkız hiççççç önermemmm (
herkese gunaydın bu aradaaaa
fatmacan gecmıs olsunn sana walla bn kardesıme cok acırdım oruc oruc kızlarına bı sofralar kurardı kii cok zor olur demı yaaa
ben oruc tutarken insanlarla iletişimi kesen bi tipim sabah kalkarım ac iftara kadarrrr öyle gezerimm
biz dün ilk ew gezmemize gittik şekerimizi aldık ilk gezmeye gidilen ewden şeker un yumurta gıbı şeyler alınırmısss
eşim haftasonu gidiyo 2 hafta sonra dönecek onsuz cok zor olacakkkk
zeyno gelmeden hemen talip olmak istedim sağolsun hemen talip oluyor kızçelere
canım kutuya minik bir çift ayakkabı üzerine ultrason görüntüsünü koydum bşir kağıda da babacım beni kucağına alacağın günü sabırsızlıkla bekliyor, annemin karnında büyüyorum yazdım şifonyerin üstüne koydum geldi bu ne dedi aç dedim açtı bir çığlık kopardı ki sorma bütün apartman duymuştur sanırım sonra da bana parmağıyla sus işareti yapıyor kimse bilmesin diye dedim sağır sultan duydu sayende şimdi nasıl saklayacağız ben yolunu bulurum sen merak etme diyor
akşamda durdu durdu güldü canım ne kadar çok istiyormuş
evde yatarım canım ama işyerinde o biraz zor bir de evde de beyefendi iyi güzel uçtu ama yine herşeyi benden bekledi valla dün akşamkuzum nasıl sevindm anlatamam bak listede benden sonra asbe hamile yazıyo
evt bir prensesim olacak mevlanın izniyle..2,5 ay yattım anlatamam nası zordu..köye gittm nasıl güzel oralar anlatamam bahçedn salatalık domates almanın kocaman avluda oturmanın bahçeye ve doğaya bakmanın güzelliği çok farklı..eşim işe gittiğindn geldi aldı beni..nasipse bayramda tekrar gidcm..
asbem yat sakın iş güç yapma..oruç tutma kendine dikkat et..lütfen yat dinlen..
aynen öyle cnaım ben o kadar yüksek çığlık atamazdım herhalde kadın halimleerkekler nekadar sakin olsalarda istiyorlar baba olmayı kadınlar biraz daha belli ediyor duygularını .....güzel sürpriz yapmışsın ultrasonda kese gözüktümü ya birde derler 1500 leri geçmeden kese görünmez diye....sen bu hızla kalp atışınıda erken duyarsın...
zerbas hayırlı olsun kızın son zamanda hep erkek bebiş haberi aldıydık sonunda bir kız geldi topiğe taliplin çok olur ona göre ....
evde yatarım canım ama işyerinde o biraz zor bir de evde de beyefendi iyi güzel uçtu ama yine herşeyi benden bekledi valla dün akşam
ne güzel yaa öyle yerlede yaşamak isterim valla
aman kuzum dikkat ilk 3 ay çok önemli bırak yapma hiçbişey..işten gel hemn yat kalkamıym de kendini ve bebişi koru..neler çektk gebe kalcz diye hatırlıysn dimi kuzm ona göre davran..valla ne kadr güzel anltmam nası zor ayrıldm anlatamam..
kalp atışlarını 6.haftada duyarsn cnm bu haftanın sonunda git inş herşey güzel olack..maşallah topiğimize ve bebişlerimize..naz ve felek sürelerini oku çok bismil et olsn mu ben öle yaptm..