Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

günaydın kızlar......
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bir tuaf baş ağrısıda cabası.....beynim uyuşmuş sanki...
asbe nerdesin kız...... kıza kahvaltı hazırlamadan buraya baktım gelmemişsin daha....
fatmacim dikkat etkendine oructandir herhalde
ewet asbe saha gelmemis enisteye surpria yapacagim derlen kwmdisi dusup bayilmasin sakin:KK37:
Aman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda :KK34:

oyle dedim canim bende artik napayim

Asbecimm masallah keseyide mi gordun rabbim nazarlardan saklasin cnm bnmmm hadi bakalim ikiz haberi ver bizee
hayırlısı canımcım bakalım haftaya salı gideceğim varsa ıo zaman gözükür herhalde:KK16:
artık sıra sen ve fatmada hayırlısıylaaaaa Rabbim tez zaanda sizden güzel haberler almamızı nasip edecekkk:KK16:
aminnnnnnnnn:nazar:
canlarım herkesler nasıl iyi misiniz
geçmişi okumadan daldım hepinize güzel dilekleriniz için çokk teşekkürler
sancı anında hepinize tek tek dua ettim hamdolsun
umutcum asbem fatmaipek aybike hamile olanlar tek tek saydım isminizi Allahım kabul etsin
sanırım asbem hamile gözünaydın cnmm
sağlıkla sıhatle gelsin inş.

biz iyiyiz çok şükür.:nazar:
günler hızla akıyor
babamız resim koymamıza izin vermiyor :KK43:

ikna çalışmalarına devammmm
hepinizi öpüyorum canlarımmm :KK16:
canım benimmm çok sağolll :KK52::KK52:
Asbelovecigimmmmmnnnn habibtemmmmn cik guzel bir haber cok sevindim ikiz mi bitanemmmmm :KK9::KK9: cok mutly oldum bitanemmmmmmm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnn simdi halay zamaniiiii :KK61::KK62::KK62::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62:

Herkese cok tsj ederimmmmmmmmmm darisi bu guzel duyguyu isteyen tum habibtelerimin yasamasi dilegiyle hepinizi ipuyoruz kizimlaaaaaaaaaaa :KK16::KK16:
bilmiyoruz daha canımcım kızlar olabilir diyor bakalım haftaya görürüz herhalde varsa:KK34:
Allah razı olsun canımmmm:KK16: Rabbim bu sefr kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağlıkla hayırla:nazar::nazar:
Ragindacım alppin habibtecim bebişleriniz hayırlı olsun Allah analı babalı, sağlıklı sihhatli büyütsün inşallah

gümüş mehlik ve asbecim sizin de hamiş olmanıza çoook sevindim. Bu mubarek ramazan ayında rabbim yüzünüzü güldürdü, inşallah güzel rahat bir hamişlik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
canımmm ayağımı sürdüm peşimden geleceksiniz inşallahhhhhhhhh:KK52::KK52:
aminnnnnnnnnnn:KK16:
canim asbeeeee cok sevindim.allahim saglikla tamamlayip kucagina almanida nasip etsin ins.ramazan bereketi hamd olsun mevlaya
aminnn canım benim aminnnnnnnnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:
günaydın kızlar......
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bir tuaf baş ağrısıda cabası.....beynim uyuşmuş sanki...
asbe nerdesin kız...... kıza kahvaltı hazırlamadan buraya baktım gelmemişsin daha....
kuzum sabah sabah iş yoğunluğuyla yaptık açılışı geldim ama bu seferde sen kaçmışsınnn:KK52:
Aman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda :KK34:

Alpıcim gözünüz aydın.küçük hanım çok bekletmemiş sizi:)sağlığındada bir sorun yokmuş çok şükür:nazar:hayırlı evlat olsun inşallah

asbe çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.2. çizgini koyu görünce benmde ilk aklıma ikiz olma ihtimali geldi.bakalım haftaya belli olur.en güzel doğum günü hediyesi gelmiş sana:nazar:

geçmiş olsun fatma ne oldu sana böyle oruçtan mı kaynaklanıyor acaba
sağol canım benimmmm hayırlısı Rabbimden bekleyelim haftaya çıkar inşallah varsa:KK52::KK52:
Benzetme bana ait değil bnmki uyarmlama oldu sadece sanırım bi filmde geciyordu yada bi yazıda cok sewerım .. (:-)
anne olunca cok baska rimel ben anaokulu öğretmenı oldugum ıcın hep derdım annelik ALLAHIN kullarına süsleyerek werdıgı bı işkence türü..şimdi ewladım war daha iyi anladım..
dun gece 5 de yattım sabah yedıde kalktımm kım ıcın bu kadar uykusuz kalabılırım sadece oğluşum için..
we masaj yaptım gaz cıkarışını dünyanın en eşşiz manzarasına bakıyormuscasına heyecan we mutlulukla ızledımm ((:-)
sizde yaşayacaksınızzz inşALLAH bu duyguları..

bende fatmaya katılıyorum rimeldede deger yuksekti galıba bekleyıppp görelımmm walla asbe doguran bırı olarak ıkız hiççççç önermemmm (:-)

herkese gunaydın bu aradaaaa
fatmacan gecmıs olsunn sana walla bn kardesıme cok acırdım oruc oruc kızlarına bı sofralar kurardı kii cok zor olur demı yaaa
ben oruc tutarken insanlarla iletişimi kesen bi tipim sabah kalkarım ac iftara kadarrrr öyle gezerimm :KK52::KK52::KK52:
biz dün ilk ew gezmemize gittik şekerimizi aldık ilk gezmeye gidilen ewden şeker un yumurta gıbı şeyler alınırmısss :KK34::KK34:
eşim haftasonu gidiyo 2 hafta sonra dönecek onsuz cok zor olacakkkk
:KK43::KK43::KK43:
hayırlısı be kuzum Rabbim hangisini nasip ettiyse kısmet:KK16::KK16:
bunca bekledikten sonra ikizin tekizin hiç önemi yok inan uçuyorum havalarda:KK52::KK52:
fatmacim dikkat etkendine oructandir herhalde
ewet asbe saha gelmemis enisteye surpria yapacagim derlen kwmdisi dusup bayilmasin sakin:KK37:

oyle dedim canim bende artik napayim

geldim canımmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

Asbecim gunaydin canim duan icn sagol tatlim Aminnnnnn
Kocise soyledinmi tepki neydi nasil soyledin.....

asbemmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

:KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

merhaba kızlr..açar açmz asbem haberini gördm nasıl sevindm anlatamam..
kızımmmm olack bu arada haber vereym..köydeydm annemde dün akşm geldm çok şükür iyiym..
geçmişi okuyaym bakalım kim ne alemde..artık buradym

Asbecim gunaydin canim duan icn sagol tatlim Aminnnnnn
Kocise soyledinmi tepki neydi nasil soyledin.....

canım kutuya minik bir çift ayakkabı üzerine ultrason görüntüsünü koydum bşir kağıda da babacım beni kucağına alacağın günü sabırsızlıkla bekliyor, annemin karnında büyüyorum yazdım şifonyerin üstüne koydum geldi bu ne dedi aç dedim açtı bir çığlık kopardı ki sorma bütün apartman duymuştur sanırım sonra da bana parmağıyla sus işareti yapıyor kimse bilmesin diye dedim sağır sultan duydu sayende şimdi nasıl saklayacağız ben yolunu bulurum sen merak etme diyor:KK1:
akşamda durdu durdu güldü canım ne kadar çok istiyormuş:KK16:

asbemmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

kızımmmm olack bu arada haber vereym..köydeydm annemde dün akşm geldm çok şükür iyiym..

sağolasın canım benimmmmmm Allah razı olsunnn:KK16:
amannn bir prenses daha geliyorrrr yaşasınnnnnnnn:KK52::KK52::KK52:
hoşgeldşinn canım benimmm

sağolasın canım benimmmmmm Allah razı olsunnn:KK16:
amannn bir prenses daha geliyorrrr yaşasınnnnnnnn:KK52::KK52::KK52:
hoşgeldşinn canım benimmm

kuzum nasıl sevindm anlatamam bak listede benden sonra asbe hamile yazıyo :KK52: :KK52:
evt bir prensesim olacak mevlanın izniyle..2,5 ay yattım anlatamam nası zordu..köye gittm nasıl güzel oralar anlatamam bahçedn salatalık domates almanın kocaman avluda oturmanın bahçeye ve doğaya bakmanın güzelliği çok farklı..eşim işe gittiğindn geldi aldı beni..nasipse bayramda tekrar gidcm..
asbem yat sakın iş güç yapma..oruç tutma kendine dikkat et..lütfen yat dinlen..

kızçenle beraber hoşgeldiniz canımmmmm hayırlı uğurlu olsun prenses asbenin erkek olursa taliplerden 1.sıraya koy beni :KK1::KK1::KK1:

kizin hayirli olsun canim

Benzetme bana ait değil bnmki uyarmlama oldu sadece sanırım bi filmde geciyordu yada bi yazıda cok sewerım .. (:-)
anne olunca cok baska rimel ben anaokulu öğretmenı oldugum ıcın hep derdım annelik ALLAHIN kullarına süsleyerek werdıgı bı işkence türü..şimdi ewladım war daha iyi anladım..
dun gece 5 de yattım sabah yedıde kalktımm kım ıcın bu kadar uykusuz kalabılırım sadece oğluşum için..
we masaj yaptım gaz cıkarışını dünyanın en eşşiz manzarasına bakıyormuscasına heyecan we mutlulukla ızledımm ((:-)
sizde yaşayacaksınızzz inşALLAH bu duyguları..

bende fatmaya katılıyorum rimeldede deger yuksekti galıba bekleyıppp görelımmm walla asbe doguran bırı olarak ıkız hiççççç önermemmm (:-)

herkese gunaydın bu aradaaaa
fatmacan gecmıs olsunn sana walla bn kardesıme cok acırdım oruc oruc kızlarına bı sofralar kurardı kii cok zor olur demı yaaa
ben oruc tutarken insanlarla iletişimi kesen bi tipim sabah kalkarım ac iftara kadarrrr öyle gezerimm :KK52::KK52::KK52:
biz dün ilk ew gezmemize gittik şekerimizi aldık ilk gezmeye gidilen ewden şeker un yumurta gıbı şeyler alınırmısss :KK34::KK34:
eşim haftasonu gidiyo 2 hafta sonra dönecek onsuz cok zor olacakkkk
:KK43::KK43::KK43:

allah kavuştursun cnm inşallah tayininde biranevvel çıkarda evinize yerleşirsiniz eylülde okula başlayacakmısın iznin bitmiş oluyormu?

canım kutuya minik bir çift ayakkabı üzerine ultrason görüntüsünü koydum bşir kağıda da babacım beni kucağına alacağın günü sabırsızlıkla bekliyor, annemin karnında büyüyorum yazdım şifonyerin üstüne koydum geldi bu ne dedi aç dedim açtı bir çığlık kopardı ki sorma bütün apartman duymuştur sanırım sonra da bana parmağıyla sus işareti yapıyor kimse bilmesin diye dedim sağır sultan duydu sayende şimdi nasıl saklayacağız ben yolunu bulurum sen merak etme diyor:KK1:
akşamda durdu durdu güldü canım ne kadar çok istiyormuş:KK16:

erkekler nekadar sakin olsalarda istiyorlar baba olmayı kadınlar biraz daha belli ediyor duygularını .....güzel sürpriz yapmışsın ultrasonda kese gözüktümü ya birde derler 1500 leri geçmeden kese görünmez diye....sen bu hızla kalp atışınıda erken duyarsın...

zerbas hayırlı olsun kızın son zamanda hep erkek bebiş haberi aldıydık sonunda bir kız geldi topiğe taliplin çok olur ona göre ....

kuzum nasıl sevindm anlatamam bak listede benden sonra asbe hamile yazıyo :KK52: :KK52:
evt bir prensesim olacak mevlanın izniyle..2,5 ay yattım anlatamam nası zordu..köye gittm nasıl güzel oralar anlatamam bahçedn salatalık domates almanın kocaman avluda oturmanın bahçeye ve doğaya bakmanın güzelliği çok farklı..eşim işe gittiğindn geldi aldı beni..nasipse bayramda tekrar gidcm..
asbem yat sakın iş güç yapma..oruç tutma kendine dikkat et..lütfen yat dinlen..
evde yatarım canım ama işyerinde o biraz zor bir de evde de beyefendi iyi güzel uçtu ama yine herşeyi benden bekledi valla dün akşam:KK47:
ne güzel yaa öyle yerlede yaşamak isterim valla
erkekler nekadar sakin olsalarda istiyorlar baba olmayı kadınlar biraz daha belli ediyor duygularını .....güzel sürpriz yapmışsın ultrasonda kese gözüktümü ya birde derler 1500 leri geçmeden kese görünmez diye....sen bu hızla kalp atışınıda erken duyarsın...
aynen öyle cnaım ben o kadar yüksek çığlık atamazdım herhalde kadın halimle:KK1::KK1:
miniminnacıkda olsa gördük canımcım ben geçen sefer de görmüştüm canım yaa uğraşmak istemiyor Dr.lar belki de ondandır şimdi ben haftaya salı gideceğim ya o zaman daha net belli olacak ama kalp atışını duyamam sanırım

zerbas hayırlı olsun kızın son zamanda hep erkek bebiş haberi aldıydık sonunda bir kız geldi topiğe taliplin çok olur ona göre ....

saol cnm..valla bu yıl erkek yılı diyordm çünkü herkestn erkek bebk haberi alydm bende erkek bekliydm ne yaln söleyeym..ama prenses geldi :))) doğru diysn erkek bol olunca kızlr değerli oluyo..

evde yatarım canım ama işyerinde o biraz zor bir de evde de beyefendi iyi güzel uçtu ama yine herşeyi benden bekledi valla dün akşam:KK47:
ne güzel yaa öyle yerlede yaşamak isterim valla

aman kuzum dikkat ilk 3 ay çok önemli bırak yapma hiçbişey..işten gel hemn yat kalkamıym de kendini ve bebişi koru..neler çektk gebe kalcz diye hatırlıysn dimi kuzm ona göre davran..valla ne kadr güzel anltmam nası zor ayrıldm anlatamam..
kalp atışlarını 6.haftada duyarsn cnm bu haftanın sonunda git inş herşey güzel olack..maşallah topiğimize ve bebişlerimize..naz ve felek sürelerini oku çok bismil et olsn mu ben öle yaptm..

X