Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

vay anam burada kaynanalar dolaşıyo. benimkindn kurtulmk için buraya sığındm başıma gelenler yağmurdn kaçarken doluya tutuldk:)))))))))))))))))

saol umutcm...mvla inş en kısa zamnda sanada nasip edck mevladn umut kesilmz...

selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..

cnm inş iyi haberlerle dönecn..bende yaptm haftaya sonucunu alcm..ikili test güzeldi benim..inş bu sefer bende bir sorun çıkmz..

saol fıstığım...evt arkadş geliyo bana..sen nasısn aynı ayda doğum yacz mevlanın izniyle

saol fıstığım...evt arkadş geliyo bana..sen nasısn aynı ayda doğum yacz mevlanın izniyle

oyy ne güzeeeell.biz de iyiyiz teyzesi bol bol tekme yiyorum oğluşum topçu olcak heralde benim doğum allahın izniyle kasım, ama belli olmaz aynı ayda da olur belki

selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..
Rimelcim bu sonuçlar yanıltıcı olabiliyor lütfen moralini bozma.iyi haberlerle gelirsin inşallah.dualarim seninle.

bilmiyorum ki canım zaten geçen haftadan beri midem kötüydü ama ben oruca sahura vuruyordum bakalım inşallah psikolojiktir
aminnnn canım aminnnnnn

Kızlar biz hala isim konusunda kararsızız.döndük dolaştık yine ilk aklımıza takilan isimlere kaldık.berra yada miray hangisi daha güzel sizce.?

var mı arttırannnn

hahahahahah yok canım sana zorluk olur sonrası buarada benim bulantılar daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştıu bende araba tutuyor ondan sanmıştım bu üç ay zorlu geçecek malesef ama tatlı zorluk

vay anam burada kaynanalar dolaşıyo. benimkindn kurtulmk için buraya sığındm başıma gelenler yağmurdn kaçarken doluya tutuldk:)))))))))))))))))

öcüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hahaaaahahahaha kızın benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı:) kaynanayım beeeeeeennnnnnn

Kızlar biz hala isim konusunda kararsızız.döndük dolaştık yine ilk aklımıza takilan isimlere kaldık.berra yada miray hangisi daha güzel sizce.?

bencede miray daha cici bende kız olursa mirayı düşünmüştüm.buarada elfidacımmmmmmmmmm senin kızın talibi varmıydı :):)

anlamını bilmiyorum ama miray çok güzel geliyor kulağa canım
olsun canım benim ben razıyım yeter ki bebişimin-bebişlerimin sağlıkla geliştiğini bileyim hiç önemli değil napalım bunca zaman bekledik azcık naz yapcaklar tabi annelerine

günaydın kızlar bu saate kadar kimsecikler girmemiş....rımeli merak ediyorum hiç uğramadı....
bu gün benimde misafirim var yine tempolu bir gün olacak....arada bakarım yinede

günaydın herkese fatmacım maşallah ne çok misafirin oluyor Allah kabul etsin canım.

Evet bende rimeli merak ediyorum inşallah iyi haberlerle gelir.

biz geldik kızlar.. henüz 2 kişiyiz, inşallah sağlıkla boyle dewam eder.. dün dr. la görüştük eşime ve bana, down sendromu riski 1/161 diğerleri 1/20000 dedi.. bu tarama testi yani bu degerlere sahıp 161 kadından biri ds'li bebek sahıbı, benım gorevım dr.unuz olarak size danışmanlık etmek, size bunu yapın şunu yapmayın asla diyemem , dedi.. warmı kesin öğrenmek için yapılan iki test warmış:

1. amnıosentez, her 250gebelıkte 1 ihtimal düşüğe neden oluyo, 2 gunde sonuclar cıkar..

2.harmony test,anneden kan alınır yurtdışına gonderılır, 2 haftada sonuc cıkar, amnıosentez gibi riski yoktur, ücreti yaklaşık 2 katıdır..

ayrıntılı ultrasonu sordum %60 'ı yakalar ama kalan %40 ds tesbit edilemez, dedi..

sonra ona ne hissettiğini sordum, sizce bişe war mıdır diye? o da büyük ihtimal sağlıklı çıkacak, zaten bu testlerde risklilerin %90 'ı sağlıklı.. ama kesinde konuşamam,size gidin evinizde rahatca oturun diyemem, dedi..

hissettiğimi sorarsanız koskoca bi boşluk..araştırıyorum, uyuorum uykumda bile düşünüyorum 3 saat uyuorum 3 saat araştırıorum..

rımel bir şey çıkmayacak cnm allaha dua et. amniyosentez yaptırsan sonuç kötü çıksa ne yapacaksın aldıracakmısın bunları düşün ona göre test yaptır.ben ipeğe hamileyken 2 li testi bile yaptırmadım sonuç olumsuz olsa bile aldıramazdım heralde.arkadaşada öyle demişlerdi ama turp gibi doğdu maşallah.önceki mesajımdada demiştim zaten bu testlerin sonucu olasılık bütün değerler karşılaştırılıyor.bol bol dua et bebişin için dular oku adak ada ne bileyim aklına ne gelirse işte.

günaydın herkese fatmacım maşallah ne çok misafirin oluyor Allah kabul etsin canım.

Evet bende rimeli merak ediyorum inşallah iyi haberlerle gelir.

amin cnm bugün 5.grup geliyor p.tesi bir grup daha var o son olur heralde....elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum vallahi herkesde memnun ayrılıyor....
ben birde çok kalabalık çağırmıyorum kargaşayı sevmediğimden 5-6 kişilik gruplar oluyor 3 de biz anca işte....keşke aynı şehirde olsaydıkda hep beraber iftar yapsaydık

[h=2]
[/h]
haberler kötü değer 253 olmuş ama akşama kahve lekenmelerim oldu acile gttm sonucu aldım 253 bugün tekrar kan verdm ultrasonla baktı 5+2 lik bozulmuş kese dedi hiçbişey anlamadım benm 5 haftalık hamile olmam imkansız ama kafam karışık öğleden sobra kan sonucunu alıcam değer düşmüşse yapcak bişey yok

canim aklina kotu bisey getirmeiyi dusun hersey iyi olsun.vunlar olasilik sonucta ve cokta yuksek bir olasilik degil ki bu testlerde yanilma payi cok yukaek oluoyor.bol bol dua et mevlaya.
eger bebegini her kosulda dogurmayi dusunuyorsan amniyosentez yaptirma derim.bana riskli geliyor

inşallah canım, bi daha hamile kalırsam zaten 2'li test ve ayrıntılı ultrasondan baska bişeye girmicem doğuma kadar.. 161 kadından biri olmak az mıdır cok mudur? 10000 de bir ihtimal cıkıp downlu bebekler oldugunu okudum.. oylede olabılırdı.. yada amnıosentez de dahıl rısklı olup sapasağlam cocuklar doguranları.. butun bunlar niye? dr.lar niye? neden bunca kafa karısıklıgı üzüntü? beklerken strese girmeler.. babam yaptırma diyo, annem ve ben ogrenelım en azından hazırlıklı oluruz fikrindeyiz, eşim amnıosentez yaptıralım diyo ama sonuc riskli çıkarsa ne yapmak istedıgıne emın degıl.. bine değil milyonlara bolundum.. bütün bilgiler kafamda ama bi yere oturmuyo, bi uyusam deliksiz 24 saat belkı daha ıyı hıssederım ama uyuyamıorumda.. ne yapıcam bilmıoyorum.. sadece dua edıyorum..

canim kanama olabiliyor telaslanma ama bozulmus kese nedemek oluyor bilmiyorum.sonucun ciksin bakalim dr.ne diyecek.dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…