kız kokusu aldım koştum geldim ama kapılmış bilem bak asbe senin için hamiş oldu hiççççç kıymet bilme hemen alternetiflere geç zaten :):)lütfen aramızdan çekilirmisin :)
zerbascım başkasıyla sözlüsü olana kızmı vericen yoksa ben yanlış mı duydum :):) ben iyi bir kaynanayım bikereeeee hıhhhh :):) buarada kızında hayırlı uğurlu olsun :)
bizim çaremiz asbede asbeeeeeeeeeeee ikizlerin olursa ikiside kızolsun emiii topiğin huzuru için bunu yapmak zorundasın :):):):):) buarada eşin ne mutlu olmuş çok duygulandım sırada ailelere müjdeler var desene :)
selam kızlar nasılsınız
zerbasım hsgeldin bu arada kızçen hayırla, sağlıkla gelir insaAllah
asbeeeeeekız dünden beri aklım sende he dedim turnayı gözünden vurdu bu kez
yalnız bisey sorcam.. adet gününde yapılan test de, ikinci çizgi epey koyu olunca ikiz mi oluyo :26::26:
selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..
Asbeeeeeeeeeee yaa gözlerim doldu okurken yaaa enişte nasıl heyecanlanmıştırOyyyy Allahımmm koca göbekli şişko asbeeee olacaksınnnnnn Deneyimlerimle karşındayım haydi sor sor
Zerbaaaaaaaaasss kızoşun hayırlı olsun. Kız çocuğu candııııııııııırrrrr
Lan zeynoooooooo bak feryale baaaaakkk nasıl da girdi hemen araya da oğluna gelin arıyoBen aranızdan çekiliyorum oğluşum tek eşli olcak benim, romantik ve kadınların duygularından anlayan, centilmen bir bey
Fatmacım sana da çok geçmiş olsunGece ben de açmıştım camı bi kalktım kolum bacğım buz gibi
saol fıstığım...evt arkadş geliyo bana..sen nasısn aynı ayda doğum yacz mevlanın izniyle
Rimelcim bu sonuçlar yanıltıcı olabiliyor lütfen moralini bozma.iyi haberlerle gelirsin inşallah.dualarim seninle.selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..
bulantılar erkenmi başlıyor yoksa kuzum bhcg düzeyin çok düşük değilya ondan erken başlamış olabilir yada psikolojik.ben hamiş değilim ama midem daha fena vallahi senin sebebin var hiçdeğilseinşallah kolay bir hamişlik dönemi geçirirsin...
var mı arttırannnn
vay anam burada kaynanalar dolaşıyo. benimkindn kurtulmk için buraya sığındm başıma gelenler yağmurdn kaçarken doluya tutuldk:)))))))))))))))))
Kızlar biz hala isim konusunda kararsızız.döndük dolaştık yine ilk aklımıza takilan isimlere kaldık.berra yada miray hangisi daha güzel sizce.?
ben cede miray daha cici bende kız olursa mirayı düşümuştüm.buaradaelfidacımmmmmmmmmm senin kızın talibi varmıydı :):)
anlamını bilmiyorum ama miray çok güzel geliyor kulağa canımKızlar biz hala isim konusunda kararsızız.döndük dolaştık yine ilk aklımıza takilan isimlere kaldık.berra yada miray hangisi daha güzel sizce.?
olsun canım benim ben razıyım yeter ki bebişimin-bebişlerimin sağlıkla geliştiğini bileyim hiç önemli değil napalım bunca zaman bekledik azcık naz yapcaklar tabi annelerinehahahahahah yok canım sana zorluk olur sonrasıbuarada benim bulantılar daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştıu bende araba tutuyor ondan sanmıştım bu üç ay zorlu geçecek malesef ama tatlı zorluk
öcüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hahaaaahahahaha kızın benim olacak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı:) kaynanayım beeeeeeennnnnnn
bencede miray daha cici bende kız olursa mirayı düşünmüştüm.buarada elfidacımmmmmmmmmm senin kızın talibi varmıydı :):)
Kızlar biz hala isim konusunda kararsızız.döndük dolaştık yine ilk aklımıza takilan isimlere kaldık.berra yada miray hangisi daha güzel sizce.?
biz geldik kızlar.. henüz 2 kişiyiz, inşallah sağlıkla boyle dewam eder.. dün dr. la görüştük eşime ve bana, down sendromu riski 1/161 diğerleri 1/20000 dedi.. bu tarama testi yani bu degerlere sahıp 161 kadından biri ds'li bebek sahıbı, benım gorevım dr.unuz olarak size danışmanlık etmek, size bunu yapın şunu yapmayın asla diyemem , dedi.. warmı kesin öğrenmek için yapılan iki test warmış:
1. amnıosentez, her 250gebelıkte 1 ihtimal düşüğe neden oluyo, 2 gunde sonuclar cıkar..
2.harmony test,anneden kan alınır yurtdışına gonderılır, 2 haftada sonuc cıkar, amnıosentez gibi riski yoktur, ücreti yaklaşık 2 katıdır..
ayrıntılı ultrasonu sordum %60 'ı yakalar ama kalan %40 ds tesbit edilemez, dedi..
sonra ona ne hissettiğini sordum, sizce bişe war mıdır diye? o da büyük ihtimal sağlıklı çıkacak, zaten bu testlerde risklilerin %90 'ı sağlıklı.. ama kesinde konuşamam,size gidin evinizde rahatca oturun diyemem, dedi..
hissettiğimi sorarsanız koskoca bi boşluk..araştırıyorum, uyuorum uykumda bile düşünüyorum 3 saat uyuorum 3 saat araştırıorum..
günaydın herkese fatmacım maşallah ne çok misafirin oluyor Allah kabul etsin canım.
Evet bende rimeli merak ediyorum inşallah iyi haberlerle gelir.
biz geldik kızlar.. henüz 2 kişiyiz, inşallah sağlıkla boyle dewam eder.. dün dr. la görüştük eşime ve bana, down sendromu riski 1/161 diğerleri 1/20000 dedi.. bu tarama testi yani bu degerlere sahıp 161 kadından biri ds'li bebek sahıbı, benım gorevım dr.unuz olarak size danışmanlık etmek, size bunu yapın şunu yapmayın asla diyemem , dedi.. warmı kesin öğrenmek için yapılan iki test warmış:
1. amnıosentez, her 250gebelıkte 1 ihtimal düşüğe neden oluyo, 2 gunde sonuclar cıkar..
2.harmony test,anneden kan alınır yurtdışına gonderılır, 2 haftada sonuc cıkar, amnıosentez gibi riski yoktur, ücreti yaklaşık 2 katıdır..
ayrıntılı ultrasonu sordum %60 'ı yakalar ama kalan %40 ds tesbit edilemez, dedi..
sonra ona ne hissettiğini sordum, sizce bişe war mıdır diye? o da büyük ihtimal sağlıklı çıkacak, zaten bu testlerde risklilerin %90 'ı sağlıklı.. ama kesinde konuşamam,size gidin evinizde rahatca oturun diyemem, dedi..
hissettiğimi sorarsanız koskoca bi boşluk..araştırıyorum, uyuorum uykumda bile düşünüyorum 3 saat uyuorum 3 saat araştırıorum..
rımel bir şey çıkmayacak cnm allaha dua et. amniyosentez yaptırsan sonuç kötü çıksa ne yapacaksın aldıracakmısın bunları düşün ona göre test yaptır.ben ipeğe hamileyken 2 li testi bile yaptırmadım sonuç olumsuz olsa bile aldıramazdım heralde.arkadaşada öyle demişlerdi ama turp gibi doğdu maşallah.önceki mesajımdada demiştim zaten bu testlerin sonucu olasılık bütün değerler karşılaştırılıyor.bol bol dua et bebişin için dular oku adak ada ne bileyim aklına ne gelirse işte.
[h=2][/h] haberler kötü değer 253 olmuş ama akşama kahve lekenmelerim oldu acile gttm sonucu aldım 253 bugün tekrar kan verdm ultrasonla baktı 5+2 lik bozulmuş kese dedi hiçbişey anlamadım benm 5 haftalık hamile olmam imkansız ama kafam karışık öğleden sobra kan sonucunu alıcam değer düşmüşse yapcak bişey yok