- 6 Eylül 2012
- 912
- 7
- 35
Bu arada ben demedim mi yeni yaş bebek demek diyeeeeeeeeee
Teorimi seveyim
Aybikoşşş hadi bakalımmmmmmmmmmm
sen ne tatlı gacısın öyleaferinnnn sanaaaaa
Asbeeeeeeeeeeemmm canım kardeşimmmm senin o 5 haftalık hamiş takvimini severim.Değerin de maşallaaaaaaaaahhh süper süper süpeeerrrrrrrrrrr Dış-boş vs kesinlikle olamaaaaazzzzz Allahım şükürler olsun yarabbimmmm
Kendine çok dikkat eeeettt oruç felan tutma sakın kuzumaaaa yazııııkkkkk ya da kuzularaaaaaaaaaaaaaaaenişteye nasıl verdin haberi detaylıca istiyoruuuuuuuuuuuuuuuzzzzz
Bu arada ben demedim mi yeni yaş bebek demek diyeeeeeeeeee
Teorimi seveyim
Aybikoşşş hadi bakalımmmmmmmmmmm
canlarım herkesler nasıl iyi misiniz
geçmişi okumadan daldım hepinize güzel dilekleriniz için çokk teşekkürler
sancı anında hepinize tek tek dua ettim hamdolsun
umutcum asbem fatmaipek aybike hamile olanlar tek tek saydım isminizi Allahım kabul etsin
sanırım asbem hamile gözünaydın cnmm
sağlıkla sıhatle gelsin inş.
biz iyiyiz çok şükür.
günler hızla akıyor
babamız resim koymamıza izin vermiyor
ikna çalışmalarına devammmm
hepinizi öpüyorum canlarımmm
Kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmmm kizim dogdu...normal dogumla cumartesi pazari vaglayan gece suyumn patlamasiyla minik kelebegin dunyaya geldi 35 haftalikken dogdu 2 kilo 450 gram 42 cm...suan kuvezde 3 gun kalacak..cok aceleci bir kizim vardarisi hamilelere hayirlisiyla dogum yapmalarina allah usteyen herkese nasip etsin canlarim benim..
Eki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
Gunaydin fatmacimm gecmis olsun cnm oruc insani etkilio bu sicaklarda
surdum canim yaa hala daha surutorumda ama opdu iste:-(bi ara cokk kafaya taktum ama su ara daha azkafaya taliyoem
Alpıcim gözünüz aydın.küçük hanım çok bekletmemiş sizi:)sağlığındada bir sorun yokmuş çok şükürKizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmmm kizim dogdu...normal dogumla cumartesi pazari vaglayan gece suyumn patlamasiyla minik kelebegin dunyaya geldi 35 haftalikken dogdu 2 kilo 450 gram 42 cm...suan kuvezde 3 gun kalacak..cok aceleci bir kizim vardarisi hamilelere hayirlisiyla dogum yapmalarina allah usteyen herkese nasip etsin canlarim benim..
asbe çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.2. çizgini koyu görünce benmde ilk aklıma ikiz olma ihtimali geldi.bakalım haftaya belli olur.en güzel doğum günü hediyesi gelmiş sanaEki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
geçmiş olsun fatma ne oldu sana böyle oruçtan mı kaynaklanıyor acabagünaydın kızlar......
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bir tuaf baş ağrısıda cabası.....beynim uyuşmuş sanki...
tabirine bayıldım misscinmmm züccaciye dükkanıewet hassas ve kırılganlar yavruşlar, insan anne adayı olunca daha şevkatli oluyomuş, kim bilir anne olunca nasıl oluruz , sen daha iyi bilirsin miisscim..
asbecim değerin çok güzel ikiz diye şartlandırmayalım tek çift farketmez.değerin yüksek ama tekdede bu değer olabiliyor önemli olan artış artış 2 kattan fazla oluyorsa ozaman ikiz ihtimali.allahım gönlüne göre versin ....(miss ben bir kız bir oğlan diyorum)
Aman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda
Alpıcim gözünüz aydın.küçük hanım çok bekletmemiş sizi:)sağlığındada bir sorun yokmuş çok şükürhayırlı evlat olsun inşallah
asbe çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.2. çizgini koyu görünce benmde ilk aklıma ikiz olma ihtimali geldi.bakalım haftaya belli olur.en güzel doğum günü hediyesi gelmiş sana
geçmiş olsun fatma ne oldu sana böyle oruçtan mı kaynaklanıyor acaba