Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

slm kızlar benim bebişimde bayaa nazlı her gittiğimizde doktor teyzemiz bu haftada gelmez diyip duruyo

Canim benim cok seviom seniiii dr. Amca orucu yasakladi zaten bugun biz dedi de ben bozmasdim yarin tutmam artik napalim hersey bebis icin:) geliomus yolda kocisim bakalim aglatabilecek miyim

Bu arada ben demedim mi yeni yaş bebek demek diyeeeeeeeeee
Teorimi seveyim

Aybikoşşş hadi bakalımmmmmmmmmmm

INs neharimmm temiz kalbin iste insss olur...gerci bu ay cok az calisma oldu .cok takmiyorumm cnm ama ins teorin tutarr

Asbecimm masallah keseyide mi gordun rabbim nazarlardan saklasin cnm bnmmm hadi bakalim ikiz haberi ver bizee

canlarım herkesler nasıl iyi misiniz
geçmişi okumadan daldım hepinize güzel dilekleriniz için çokk teşekkürler
sancı anında hepinize tek tek dua ettim hamdolsun
umutcum asbem fatmaipek aybike hamile olanlar tek tek saydım isminizi Allahım kabul etsin
sanırım asbem hamile gözünaydın cnmm
sağlıkla sıhatle gelsin inş.

biz iyiyiz çok şükür.
günler hızla akıyor
babamız resim koymamıza izin vermiyor

ikna çalışmalarına devammmm
hepinizi öpüyorum canlarımmm

kızına talip çıkar diyemi istemiyor

Asbelovecigimmmmmnnnn habibtemmmmn cik guzel bir haber cok sevindim ikiz mi bitanemmmmm cok mutly oldum bitanemmmmmmm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnn simdi halay zamaniiiii

Herkese cok tsj ederimmmmmmmmmm darisi bu guzel duyguyu isteyen tum habibtelerimin yasamasi dilegiyle hepinizi ipuyoruz kizimlaaaaaaaaaaa

Ragindacım alppin habibtecim bebişleriniz hayırlı olsun Allah analı babalı, sağlıklı sihhatli büyütsün inşallah

gümüş mehlik ve asbecim sizin de hamiş olmanıza çoook sevindim. Bu mubarek ramazan ayında rabbim yüzünüzü güldürdü, inşallah güzel rahat bir hamişlik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

habibtem gozun aydin saglikla buyut kizini ins.adi neydi kizcenin

bende varıımmm :) dünya tatlısı bi oğluşum olck inşallah mavi patik yani :)) ama daha çok var zaman geçmiyo bi türlü rabbim hepimize kazasız belasz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş..

günaydın kızlar......
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bir tuaf baş ağrısıda cabası.....beynim uyuşmuş sanki...
asbe nerdesin kız...... kıza kahvaltı hazırlamadan buraya baktım gelmemişsin daha....

surdum canim yaa hala daha surutorumda ama opdu iste:-(bi ara cokk kafaya taktum ama su ara daha azkafaya taliyoem

Aman canım takma sen tedbirini almışsın demekki olacağı varmış.oda hamileliğin verdiği birşey.bebişleirmiz sağlıklı olsunda

Alpıcim gözünüz aydın.küçük hanım çok bekletmemiş sizi:)sağlığındada bir sorun yokmuş çok şükürhayırlı evlat olsun inşallah
asbe çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.2. çizgini koyu görünce benmde ilk aklıma ikiz olma ihtimali geldi.bakalım haftaya belli olur.en güzel doğum günü hediyesi gelmiş sana
günaydın kızlar......
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bir tuaf baş ağrısıda cabası.....beynim uyuşmuş sanki...
geçmiş olsun fatma ne oldu sana böyle oruçtan mı kaynaklanıyor acaba

tabirine bayıldım misscinmmm züccaciye dükkanı ewet hassas ve kırılganlar yavruşlar, insan anne adayı olunca daha şevkatli oluyomuş, kim bilir anne olunca nasıl oluruz , sen daha iyi bilirsin miisscim..

Benzetme bana ait değil bnmki uyarmlama oldu sadece sanırım bi filmde geciyordu yada bi yazıda cok sewerım .. (
anne olunca cok baska rimel ben anaokulu öğretmenı oldugum ıcın hep derdım annelik ALLAHIN kullarına süsleyerek werdıgı bı işkence türü..şimdi ewladım war daha iyi anladım..
dun gece 5 de yattım sabah yedıde kalktımm kım ıcın bu kadar uykusuz kalabılırım sadece oğluşum için..
we masaj yaptım gaz cıkarışını dünyanın en eşşiz manzarasına bakıyormuscasına heyecan we mutlulukla ızledımm ((
sizde yaşayacaksınızzz inşALLAH bu duyguları..

bende fatmaya katılıyorum rimeldede deger yuksekti galıba bekleyıppp görelımmm walla asbe doguran bırı olarak ıkız hiççççç önermemmm (

herkese gunaydın bu aradaaaa
fatmacan gecmıs olsunn sana walla bn kardesıme cok acırdım oruc oruc kızlarına bı sofralar kurardı kii cok zor olur demı yaaa
ben oruc tutarken insanlarla iletişimi kesen bi tipim sabah kalkarım ac iftara kadarrrr öyle gezerimm
biz dün ilk ew gezmemize gittik şekerimizi aldık ilk gezmeye gidilen ewden şeker un yumurta gıbı şeyler alınırmısss
eşim haftasonu gidiyo 2 hafta sonra dönecek onsuz cok zor olacakkkk

cnm orucun ilk günleri olsa etkiledi diyeceğim ama epey oldu tutalı sanırım üşüttüm biraz esintili bu aralar havalar gece cam açık yatınca böyle oldu heralde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…