- 30 Haziran 2012
- 774
- 0
kız kokusu aldım koştum geldim ama kapılmış bilem bak asbe senin için hamiş oldu hiççççç kıymet bilme hemen alternetiflere geç zaten :):)lütfen aramızdan çekilirmisin :)
zerbascım başkasıyla sözlüsü olana kızmı vericen yoksa ben yanlış mı duydum :):) ben iyi bir kaynanayım bikereeeee hıhhhh :):) buarada kızında hayırlı uğurlu olsun :)
bizim çaremiz asbede asbeeeeeeeeeeee ikizlerin olursa ikiside kızolsun emiii topiğin huzuru için bunu yapmak zorundasın :):):):):) buarada eşin ne mutlu olmuş çok duygulandım sırada ailelere müjdeler var desene :)
vay anam burada kaynanalar dolaşıyo. benimkindn kurtulmk için buraya sığındm başıma gelenler yağmurdn kaçarken doluya tutuldk:)))))))))))))))))
selam kızlar nasılsınız
zerbasım hsgeldin bu arada kızçen hayırla, sağlıkla gelir insaAllah
asbeeeeee kız dünden beri aklım sende he dedim turnayı gözünden vurdu bu kez
yalnız bisey sorcam.. adet gününde yapılan test de, ikinci çizgi epey koyu olunca ikiz mi oluyo :26::26:
saol umutcm...mvla inş en kısa zamnda sanada nasip edck mevladn umut kesilmz...
selam kızlar.. dualrınıza ihtiyacımız war oğluşumla.. dörtlü test sonucumuzdan afp 1/169 çıkmış.. dr acil görüşmek istedi.. hastaneye gidiyoruz..
cnm inş iyi haberlerle dönecn..bende yaptm haftaya sonucunu alcm..ikili test güzeldi benim..inş bu sefer bende bir sorun çıkmz..
Asbeeeeeeeeeee yaa gözlerim doldu okurken yaaa enişte nasıl heyecanlanmıştır Oyyyy Allahımmm koca göbekli şişko asbeeee olacaksınnnnnn Deneyimlerimle karşındayım haydi sor sor
Zerbaaaaaaaaasss kızoşun hayırlı olsun. Kız çocuğu candııııııııııırrrrr
Lan zeynoooooooo bak feryale baaaaakkk nasıl da girdi hemen araya da oğluna gelin arıyo Ben aranızdan çekiliyorum oğluşum tek eşli olcak benim, romantik ve kadınların duygularından anlayan, centilmen bir bey
Fatmacım sana da çok geçmiş olsun Gece ben de açmıştım camı bi kalktım kolum bacğım buz gibi
saol fıstığım...evt arkadş geliyo bana..sen nasısn aynı ayda doğum yacz mevlanın izniyle