- 3 Ocak 2021
- 2.677
- 855
- 35
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.561
Test yaptın mı canımHayır çatlatma iğne li
Yaptım negatif e yakın bır gölge çıkardı sadece ya kimyasal ya dıger testler hep yalan a[/USER]Test yaptın mı canım
Gercı kımyasal olsa bır günde bu kadar yükselip düşer muydu bılmem ay kafam karıstı ıyıceTest yaptın mı canım
Haklısın canım hayırlısı olsun bekle bakalım inşallah pozitiftirYaptım negatif e yakın bır gölge çıkardı sadece ya kimyasal ya dıger testler hep yalanZumruduankaa ArasaNillGerek Candy7777
Testi biraz erken yapmışsın canım iki gün daha bekle öyle yap. İnşallah pozitifdirCanım bilmiyorum ki yani 9 hün önce gördüm yumurtlama ama dünden beri tekrar koyulaştı dünde bugünde pikti aslında gebelik testi de yaptım bugün cooooook silik yada bana öyle gelem bir çizgi gördüm ama yanıltıyorda olabilir aslında yarın bence ak kara belli olur çünkü yarın Ovalüsyon silik çıkarsa muhtemelen yumurtlama dır ama pik devam ederse belli olmaz alındım 2 3 gündür var beyaz yapışkansı bide hafif kasık batması okadar bilmiyorum ben normalde yumurtlama ağrısı pek bilmem olmaz ama anlamadım ilk kez bu oluyor
Yaaa çok şaşırdım sen kan ver kuzum en iyisiYaptım negatif e yakın bır gölge çıkardı sadece ya kimyasal ya dıger testler hep yalan a[/USER]ArasaNillGerek Candy7777
Zumruduanka96
Zumruduanka96
İnşallah canım ama Ovalüsyon yine yaparım silikse muhtemelen ikinci yumurtlamaydı değerlendirmedim de geç kalmış sayılırmıyım bugün çatlamaysaTesti biraz erken yapmışsın canım iki gün daha bekle öyle yap. İnşallah pozitifdir
Bugün çatlamaysa asıl önemli olan bugün ama ben ikinci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum gebelik daha yüzksek ihtimal gibi geliyorİnşallah canım ama Ovalüsyon yine yaparım silikse muhtemelen ikinci yumurtlamaydı değerlendirmedim de geç kalmış sayılırmıyım bugün çatlamaysa
Günaydın canım, sen ne yaptın? Bugündü sanırım Bat günün tekrar test yaptın mı? Merak ettimBugün çatlamaysa asıl önemli olan bugün ama ben ikinci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum gebelik daha yüzksek ihtimal gibi geliyor
İnşallah öyledir canımBugün çatlamaysa asıl önemli olan bugün ama ben ikinci yumurtlama olduğunu düşünmüyorum gebelik daha yüzksek ihtimal gibi geliyor
Demı insan bı sok olıyorYaaa çok şaşırdım sen kan ver kuzum en iyisi
Cok ilginc gercektenYanı dün boy boy cızgı çıkartan testler bugün negatıf gıbı silik cızgı çıkarttı kızlar benım kafa ıyıce karıstıZumruduanka96 Candy7777 ArasaNillGerek ve dıgerlerı nolacak bu halımız kana hıc gıdesım yok valla
Salakça ya bu testler ınsnları boş unutlandırmaktan başka ise yaramıyor resmenCok ilginc gercektenen iyisi kan verip netlestirmek
Oyle malesef ama belli olmaz siz yine de kan verin netlesmis olsun. Insaallah kan testinde pozitifi gorurursunuzSalakça ya bu testler ınsnları boş unutlandırmaktan başka ise yaramıyor resmen
Umudum yokOyle malesef ama belli olmaz siz yine de kan verin netlesmis olsun. Insaallah kan testinde pozitifi gorurursunuz
Canım kan ver bence en azından kimyasal bile öğrenmiş olurdun yani inşallah pozitiftir tabi de böyle soru işareti de kalmaz aklındaYanı dün boy boy cızgı çıkartan testler bugün negatıf gıbı silik cızgı çıkarttı kızlar benım kafa ıyıce karıstıZumruduanka96 Candy7777 ArasaNillGerek ve dıgerlerı nolacak bu halımız kana hıc gıdesım yok valla
Gidiyorum şuan umarım alırlar kanCanım kan ver bence en azından kimyasal bile öğrenmiş olurdun yani inşallah pozitiftir tabi de böyle soru işareti de kalmaz aklında