- 23 Temmuz 2018
- 2.453
- 4.788
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.521
Estağfirullah ne kusuru:) bunlara takılma çünkü herkeste farklılık gösterir. O yüzden zaten beta değer aralıkları çok geniş. Mesela benim daha önce test yaptırdığım yerde 4. Haftanın değer aralığına 9,5 ile 750 arası yazmışlar. Yani 9,5 da normal 750 de. Önemli olan düzenli artış ki seninki maşallah çok güzel artıyor. Haftaya keseyi görebilirsin bile. Keyfini çıkarPeki bilgin olduğu için soruyorum kusura bakma lütfen 4 haftalığına göre beta az değil mi normal mı hiç anlamıyorum çünkü
İnşallah çok teşekkür ederimEstağfirullah ne kusuru:) bunlara takılma çünkü herkeste farklılık gösterir. O yüzden zaten beta değer aralıkları çok geniş. Mesela benim daha önce test yaptırdığım yerde 4. Haftanın değer aralığına 9,5 ile 750 arası yazmışlar. Yani 9,5 da normal 750 de. Önemli olan düzenli artış ki seninki maşallah çok güzel artıyor. Haftaya keseyi görebilirsin bile. Keyfini çıkar
Evet sabab 9.3 randevum 11 e çıkarYarın veriyordun dimi kuzum kanı
Bakalım bende yarın kan verecegım 20 ler deyken beyan test yapmısmıydın nasıl çıkmıştıİnşallah çok teşekkür ederim
Böyle çıkmıştı canım inşallah güzel sonuçlar alırsınBakalım bende yarın kan verecegım 20 ler deyken beyan test yapmısmıydın nasıl çıkmıştı
Kızlar bana da yardım lütfen, 8 nde regl bitti ve bugün kasıklarım karnım çok ağrıyor, yumurtlama olabilir miBı umut halen var o zaman :) teşekkür ederim
Olabilir neden olmasın ki misal Mart ayında 15 de bitti reglim 19 da yumurtlamistim ve gebe kalmıştım sonu iyi olmasa da yaşandı. Değerlendir kuzum her an herşey olabiliyorKızlar bana da yardım lütfen, 8 nde regl bitti ve bugün kasıklarım karnım çok ağrıyor, yumurtlama olabilir mi
Test markası ne benımde dd bugün böyle çıktı ama kaset test çok çok cool sılıkBöyle çıkmıştı canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Sadece günümü geçmiştim ben ondan bildimGebe kaldığını ne zaman anladın peki ne kadar süre bekledin ki
O süre de hemen hemen, 20 günü buluyor bende bekleyeyim ozaman, karnımda değişik bir sancılanma var, umarım sizinde olur en kısa zamandaSadece günümü geçmiştim ben ondan bildim
İnşallah günümü geçtim de tahlil veremedim henüz burda Salı Perşembe kan alıyor sağlık ocağı hastane desen şehrin öbür ucunda.O süre de hemen hemen, 20 günü buluyor bende bekleyeyim ozaman, karnımda değişik bir sancılanma var, umarım sizinde olur en kısa zamanda
Yumurtlama ağrısı olabilir benim de bata 12 gün var muhtemelen benim de yumurtlama ağrısı, sağ kasikta sızı ağrı batma akıntı vsOzman beklemen gerekecek, yani ben geçen 23 Nisan da beta verdim 0.100 çıktı ve 3 mayısta regl başladı 8 mayısta bitti, bir kaç birşey yoktu ama bugün ayrı bir ağrı var ara ara oluyor, bi an korktum ama bu kısa süre de olur mu bilmiyorum
Markayı hatırlamıyorum ama aynısı gibi testımızTest markası ne benımde dd bugün böyle çıktı ama kaset test çok çok cool sılık
Işte ben bugün erken gebelik testinin yanında öğlen ilk idrar değildi kaset testi yaptım kaset testi de çizgi çıktı ama çok silikti o yüzden sevinemiyorum kan verene kadar da sevinemeyeceğim herhalde bugün gittim Kan vermek için de almadılarMarkayı hatırlamıyorum ama aynısı gibi testımız
Aaa neden almadılar kiIşte ben bugün erken gebelik testinin yanında öğlen ilk idrar değildi kaset testi yaptım kaset testi de çizgi çıktı ama çok silikti o yüzden sevinemiyorum kan verene kadar da sevinemeyeceğim herhalde bugün gittim Kan vermek için de almadılar
Teşekkür ederim kuzum. Gerçekten ihtiyacım var duaya duygusal olarak hiç iyi değilim bugünlerdeinşallah umutsuz olmayalım da sımdı yoksa bıle Femara sonrası hemen kalırsın amın şuan hamılemıyım bılmıyorım ama hamileysem de duam sızlerle Zumruduanka96 Candy7777 ve dıger kızcelerrrrr