- 3 Ocak 2021
- 2.677
- 855
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.581
Gebelik şüphem var dersen alırlarGidiyorum şuan umarım alırlar kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik şüphem var dersen alırlarGidiyorum şuan umarım alırlar kan
Almıyorlar dün dedim onu biz almıyor z dedi acilGebelik şüphem var dersen alırlar
Sağlık ocağı yok mu normalde alırlar orası almamıştır ısrar edin biraz düşük tehlikem oluyor diyin onlar uğraşmak istemiyor yoksa bende ilçede bir süre görev yaptım yapıyorlardıAlmıyorlar dün dedim onu biz almıyor z dedi acil
İşte uğraş sıfırSağlık ocağı yok mu normalde alırlar orası almamıştır ısrar edin biraz düşük tehlikem oluyor diyin onlar uğraşmak istemiyor yoksa bende ilçede bir süre görev yaptım yapıyorlardı
Benimde aynı öyle hatta sanki kasıklarımda 100 kilo ağırlık taşıyorumAllahım işte tam olarak bu ağrıyı pik çatlamadan itibaren toplam 4 gündür çekiyorum böyle yürürken bir ağrı otururken sanki bildiğin taş var gibi
Evet canım bugün en olmadı yarın adet olmadım testte yapmadım. Çarşambaya kadar olmazsam testi öyle yapmayı düşünüyorumGünaydın canım, sen ne yaptın? Bugündü sanırım Bat günün tekrar test yaptın mı? Merak ettim
İnşallah tamam canım bizide haberdar etİnşallah öyledir canım bugün normalde yuöurtlamamın 10.günü öğleden sonra eve geçince yapacam Ovalüsyon eğer silikleşmişse değerlendiririm önümdeki üç günü
Sen yine de bi git kanı ver acabı diye evde test yapmaya devam edeceksin bundan sonra da kuzucumYanı dün boy boy cızgı çıkartan testler bugün negatıf gıbı silik cızgı çıkarttı kızlar benım kafa ıyıce karıstı Zumruduanka96 Candy7777 ArasaNillGerek ve dıgerlerı nolacak bu halımız kana hıc gıdesım yok valla
Verdım bır saat olduSen yine de bi git kanı ver acabı diye evde test yapmaya devam edeceksin bundan sonra da kuzucum
Kuzum kan vermedin miYanı dün boy boy cızgı çıkartan testler bugün negatıf gıbı silik cızgı çıkarttı kızlar benım kafa ıyıce karıstı Zumruduanka96 Candy7777 ArasaNillGerek ve dıgerlerı nolacak bu halımız kana hıc gıdesım yok valla
Evet canım bugün yada yarın, adet olmazsam çarşamba yapıcam inşallahCanim sen ne yaptin tekrar test yaptin mi? Batin yaklasiyor sanirim Candy7777
Sonuç nezaman çıkıyorVerdım bır saat oldu
Valla verdım bır saat oldu daha çıkan bısı yokSonuç nezaman çıkıyor
Ne zaman çıkıyomuş bebişimVerdım bır saat oldu
Ikı saat ı geçti bilmiyorum kı sureklı e nabza bakmaktan şaşı oldumNe zaman çıkıyomuş bebişim
Kuşum bugün kaçıncı gününIkı saat ı geçti bilmiyorum kı sureklı e nabza bakmaktan şaşı oldum
Adette bir varKuşum bugün kaçıncı günün
Nerde verdin aşkım bizim sağlık ocağı 2. Gün cıkarıyo gebelik testiniIkı saat ı geçti bilmiyorum kı sureklı e nabza bakmaktan şaşı oldum
HastanedeNerde verdin aşkım bizim sağlık ocağı 2. Gün cıkarıyo gebelik testini