- 23 Temmuz 2018
- 2.453
- 4.788
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.601
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canımEvet canım bugün en olmadı yarın adet olmadım testte yapmadım. Çarşambaya kadar olmazsam testi öyle yapmayı düşünüyorum
İnşallah canımİnşallah hayırlısıyla hamilesindir canımGüzel haberlerini okumayı bekliyorum
Kan verirken bile bayılan biriyim ve İlk defa ameliyathaneye girdim gerçekten kolaydı sonrasını hiç düşünmeyin hem o operasyonda gebelik şansını arttırıyormuşBende çok korkuyorum açıkcası sonrasında çok sorun olur mu diye bu söyledikleriniz beni umutlandırdı inşallah benime kolay geçer
Kuzum kahverengi akıntın devam ediyor muNerde verdin aşkım bizim sağlık ocağı 2. Gün cıkarıyo gebelik testini
Yok tek bir kez peçeteye silince geldi. Hemen hemen de 24 saat oldu dün bu saatlerde olmuştu. Ama elim yüzüm gözüm şiş ödemim var benim adet öncesi böyle oluyo kuzum hepKuzum kahverengi akıntın devam ediyor mu
Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallahYok tek bir kez peçeteye silince geldi. Hemen hemen de 24 saat oldu dün bu saatlerde olmuştu. Ama elim yüzüm gözüm şiş ödemim var benim adet öncesi böyle oluyo kuzum hep
aynı durumdayız haziran ayı şans getirsinSat 13 Mayıs
Bat 8 Haziran
Mayıs ayı için ben elendim kürtaj sonrası ilk denememizdi olmadı
aynı durumdayız haziran ayı şans getirsin
Ben de sizinleyim mayıs olmadı bat 8 haziran. inşallah hepimize şans getirirSat 13 Mayıs
Bat 8 Haziran
Mayıs ayı için ben elendim kürtaj sonrası ilk denememizdi olmadı
Çatlama iğnesi mi yaptırdın ? Çıktı mı sonucun?Verdım bır saat oldu
Evet 13. Gün bugün 15 çıktıÇatlama iğnesi mi yaptırdın ? Çıktı mı sonucun?
Yani pozitif değil miEvet 13. Gün bugün 15 çıktı
EvetYani pozitif değil mi
Çok sevindim kan tahlilini gördün, bence sen de artık sevin
Ya çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı şekilde ilerler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . İlaç ne kullandın bende yaptıracağım klomen verdi doktor yarında kontrole gidicem eğer yumurta büyümüşse çatlama iğnesi vericekEvet 13. Gün bugün 15 çıktı
Mutlaka kontrolden önce ilıskı olsun kı içerde sprm olsun ben öyle yaptım yanı sonra da gun asırı ben de esım de takviye kullandı canısıYa çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı şekilde ilerler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . İlaç ne kullandın bende yaptıracağım klomen verdi doktor yarında kontrole gidicem eğer yumurta büyümüşse çatlama iğnesi vericek
İnşallah doktor bıraz daha erken dedi o kadar heyecanlanma dedıÇok sevindim kan tahlilini gördün, bence sen de artık sevin
Hayırlısı, inşallah sağlıkla tamamlarsin sürecin cok güzel olurİnşallah doktor bıraz daha erken dedi o kadar heyecanlanma dedı
Belkı tekrar yumurtlıyorsun canım degerlendır bugün yaptınök hCG testı tekrarKızlar bugün tekrar Ovalüsyon yaptım ve yine koyu ben yumurtlama 10 gün önce gördüm ama 3 gündür Ovalüsyon tekrar pozitif çıkıyor gebelikten şüphelenip test yaptım ve negatif anlamadım gitti daha önce gebelik kayıplarım olmuştu onlarda tekrar Ovalüsyon koyulaşınca gebelik çıkardı ama bunda çıkmadı peki neden 3 gündür tekrar pozitif varmı yorumu olan napayım ben anlamadımZumruduanka96 Pkolu_anneadayi Candy7777