- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.541
Çok edıyorum hepınjze deılımdır belki ama duamdasımnızTeşekkür ederim kuzum. Gerçekten ihtiyacım var duaya duygusal olarak hiç iyi değilim bugünlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok edıyorum hepınjze deılımdır belki ama duamdasımnızTeşekkür ederim kuzum. Gerçekten ihtiyacım var duaya duygusal olarak hiç iyi değilim bugünlerde
Ne bıleym bakmıyoruz dedılerAaa neden almadılar ki
Evet ben kullanıyorumBir de bana doktor a gittiğim de folik asit verdi siz kullanıyor musunuz
Ben de 1 Mayıs’ta test vermiştim negatifti 5 Mayıs’ta regl başladı. Ortalama 4 gün sonra yumurtlama görünüyor. Aşağı yukarı benzer tarihlerimiz. Kesin değerlendirmek lazım bu günleri:)Ozman beklemen gerekecek, yani ben geçen 23 Nisan da beta verdim 0.100 çıktı ve 3 mayısta regl başladı 8 mayısta bitti, bir kaç birşey yoktu ama bugün ayrı bir ağrı var ara ara oluyor, bi an korktum ama bu kısa süre de olur mu bilmiyorum
Evet bende değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum umarım istediğimiz sonuçları alırızBen de 1 Mayıs’ta test vermiştim negatifti 5 Mayıs’ta regl başladı. Ortalama 4 gün sonra yumurtlama görünüyor. Aşağı yukarı benzer tarihlerimiz. Kesin değerlendirmek lazım bu günleri:)
İnşallah Bu arada folik asit ben de kullanıyorum ama sadece folik asit değil de multivitamin olarak kullanıyorum içinde folik asit de var.Evet bende değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum umarım istediğimiz sonuçları alırız
Ben 5 gün önce kullanmaya başladım, genel bit kontrolle gittim de doktor temiz hersey dedi hamilelik düşündüğüm için başlattı bakalım hayırlısı ileİnşallah Bu arada folik asit ben de kullanıyorum ama sadece folik asit değil de multivitamin olarak kullanıyorum içinde folik asit de var.
Yaaa canım benim çok sevindim dualarında beni de unutma lütfen darısı başıma inşallahArkadaşlar beta yükselişim nasıl adet günüm yarın ilk 23 iki gün sonra 78 büğün 259
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla olsunBen 5 gün önce kullanmaya başladım, genel bit kontrolle gittim de doktor temiz hersey dedi hamilelik düşündüğüm için başlattı bakalım hayırlısı ile
Kuzuuumm yerleşme olabilir miBende akıntı var bi saat önce falan geldi böyle kahreverengi beyaz karışık
Silik de olsa cıkardı ama kuzum testte ya kaset değildi ki yaptığım erken gebelikti. Diğer gelişmeyen yumurtam gelişti bence sabahtan ağrım da vardı biraz sağ taraftaKuzuuumm yerleşme olabilir mi
Merhaba teşekkürlerBu acık içi olan 11 sımdıde 12 bugün kapalı olan
Tebrik ederim çok rahat 4 bucuk 5 haftalık duruyor ❤❤Eki Görüntüle 3426455 sizce kaç haftalık
Tebrikler son adet tarihinizden itibaren sayabilirsinizEki Görüntüle 3426455 sizce kaç haftalık
Adet tarihime göre 4 buçuk haftaTebrikler son adet tarihinizden itibaren sayabilirsiniz
Hayırlı olsun tekrarAdet tarihime göre 4 buçuk hafta
Canım bilmiyorum ki yani 9 hün önce gördüm yumurtlama ama dünden beri tekrar koyulaştı dünde bugünde pikti aslında gebelik testi de yaptım bugün cooooook silik yada bana öyle gelem bir çizgi gördüm ama yanıltıyorda olabilir aslında yarın bence ak kara belli olur çünkü yarın Ovalüsyon silik çıkarsa muhtemelen yumurtlama dır ama pik devam ederse belli olmaz alındım 2 3 gündür var beyaz yapışkansı bide hafif kasık batması okadar bilmiyorum ben normalde yumurtlama ağrısı pek bilmem olmaz ama anlamadım ilk kez bu oluyorHamilelik olma ihtimali var canım burda da çoğu kişide gördüğüm kadarıyla adet yaklaştıkça lh testi koyulaşmaya başlıyor hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyorum
Yumurtlamaya dayir belirtin var mı akıntı vs
Hayır çatlatma iğne liMerhaba teşekkürler
Sizde 11den 12. Günde pozitife dönmüş, ama ben çatlatma iğnesi oldum. Benim farklı bir sürecim var o belirtileri yanlış gösteriyor olabilir benim.
Sizin çatlatma iğnesiz doğal yollardan değil mi bu sonuç?