- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
İnsallah öyledir bakalım haftasonuna kadar gelir belki evet.pko olduğu için düzensiz zaten bakalım çok teşekkür ederimBu ara mevsimsel bi gecikme oluyo balım herkeste birde geç yumurtladıysa adet ileriye atabiliyor biraz daha bekle bence
Canım dün işten gelince yaptım aslında ilk idrarı bekleyemedim. İki farklı marka test almıştım birinde silik çizgi çıktı ilk 5 dakikada öbüründe hiçbir şey çıkmadı. Çizgi çıkan b-good marka çıkmayan da Al Bi. Ben de o yüzden güvenemedim. Bugün sipariş verdiğim Laboquickler gelecekti ama 1 Mayıs olduğu için gelemeyecek galibaTest yapmayı düşünüyormusunnnn
10-12 gün sonra çıkabilir.Selamlar, ben şimdi hemen gebelik istemiyordum. Genetik testlerini bekleyecektim. Ama 27 Nisan takvime göre yumurtlama ve yüksek gebelik ihtimali zamanıydı. Eşim bir salaklık yaptı. En erken ne zaman kan tahlilinde çıkar döllenme varsa? Rahim filmi de çekilecek. Bebek varsa riske atmak istemiyorum.
Bur gebenin günlüğünde adet söktürücü masaj var bende işe yarıyor isterseniz bir deneyinBu ay yumurtlamami tam olarak anlamadım açıkçası.adet olmak istiyorum oda yokney söktürür acaba.gergin hissediyorum
İlkjez duydum bakayım canım çok sağol sende fayda sağladı demek ne guzelBur gebenin günlüğünde adet söktürücü masaj var bende işe yarıyor isterseniz bir deneyin
Femaranın yan etkisi yok okuduklarıma göre başka topiğe de yazmışsınız galiba. Ama insan bünyesi tabi fakat yan etki yapan klomen kist yapıyormuşKızlarrr doktor gittim adetin ikinci günü, rahim kalınlığı normal, kist yok, yumurtalıklar iyi görünüyor dedi hormon testi şu şekilde bilgisi olan yorumlarsa sevinirim, femara ve folbiotic verdi ama femara yan etki yapar mı bilemedim
Evet tabi herkese göre değişir ama bazıları çok bariz ve genelde herkese yaptığı için bi sormak istedim, çok teşekkür ederimFemaranın yan etkisi yok okuduklarıma göre başka topiğe de yazmışsınız galiba. Ama insan bünyesi tabi fakat yan etki yapan klomen kist yapıyormuş
Klomen daha sıkıntılı yan etki konusunda içiniz ferah olsun bu ay sonuc elde edemezsem öbür ay bende femara isteyeceğim, rica ederimEvet tabi herkese göre değişir ama bazıları çok bariz ve genelde herkese yaptığı için bi sormak istedim, çok teşekkür ederim
Sat 26 mart bat 24 nisanHANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @Orangegreysky @tatluboncuk 18 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @matogretmeni 31 Mart 26 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @kubradar 4 Nisan 2 Mayıs @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs @gecemavisiiii 6 Nisan 4 Mayıs duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @Evelynn 12 Nisan 8 Mayıs @Smy99 9 Nisan 9 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @vanilya85 11 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs @brcubrcu0101 12 Nisan 11 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs @Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs B bernaad 19 Nisan 15 Mayıs @syda8988 19 Nisan 15 Mayıs @alyanil 24 Nisan 16 Mayıs @tufiberry 16 Nisan 16 Mayıs @sureyyazeynp 23 Nisan 18 Mayıs @blackkdahlia 26 Nisan 21 Mayıs @simsim507 21 Nisan 21 Mayıs Zumruduanka96 24 Nisan 24 Mayıs Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @1992izm 30 Nisan 26 Mayıs @beray1 26 Nisan 25 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 mayıs @cakilhanim 30 Nisan 3 Haziran
24 Nisan'da adet oldunuz muSat 26 mart bat 24 nisan
Hayır olmadım24 Nisan'da adet oldunuz mu
Admin daha doğru bilgiyi verir ancak testiniz pozitifse hangi ayda doğum olacaksa o topiğe gitmeniz gerekiyor burası gebe olmayıp planlayanlar içinHayır olmadım testim pozitif
Evet haklısınız ama test sonucumu az önce öğrendim buraya girdiğimde bilmiyordumAdmin daha doğru bilgiyi verir ancak testiniz pozitifse hangi ayda doğum olacaksa o topiğe gitmeniz gerekiyor burası gebe olmayıp planlayanlar içinsağlıkla gelsin bebeğiniz
Ah keşke öyle olsaydı canımAynı tarihi bekliyoruz hanımefendi ama içimden bir his tanımıyorum sizi hamile gibi hissettim
Canım benim sağlıkla ilerlesinEvet haklısınız ama test sonucumu az önce öğrendim buraya girdiğimde bilmiyordum
Ahh canım simurgggg çok özledim seniiKuzular @Merveeee57 B bernaadZumruduanka96 @benaroz napiosunuz? Ozledim sizi ya edosumun ( edahandro ) haberi cok mutlu etti bugun beni. Bu vesileyle size de yazayim dedim. Güncel yeni topigi de bulmusken hem bir hayirli olsun diyeyim. Hem de hal hatir sorayim dedim. Ayni bomba haberi en kisa zamanda sizlerden bekliyorum ben de sayfadan biraz uzak kaldim. Her zaman yazamiyorum. Ama unutmadim da sizi hep aklimdasiniz
Amiiinn arkandan gelcez edoşumSayende ben de güncel topiği bulmuş oldumkızlar yeni topiğiniz size hayırlı uğurlu gelsin inşalah ❤ hepinizin göbüşleri bebiş dolsun Zumruduanka96 B bernaad @Merveeee57
Canım benim pazartesi çok kanamam oldu. Şükür kese iyi dediler. Sorun yok dediler. Cuma kontrol var onu bekliyorum. Diken üstündeyim yani. Baya korktum. Sen nasılsın? Napıyorsun bu ay?Amiiinn arkandan gelcez edoşum
Uzun zamandır girmiyordum nasılsınız iyisiniz dimi kuzuşum