-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Kuzum hiç yoktan bekletmeden geldiZumruduanka96 gunceller mısın bebeğim beni sat 30 nisan bat 3 haziran :))
İnşallah onlar da tertemiz çıkar da hemencecik bebişim olur artık yaKuzum hiç yoktan bekletmeden geldibak ne güzel hormonlarına bakılıcak
Olur olurİnşallah onlar da tertemiz çıkar da hemencecik bebişim olur artık ya
5 Mayıs bat ve vakit geçmiyor sürekli buradayım konuları okuyup duruyorumNabersiniz şekerler
Bende iyim kuzum ayy az kalmış varmı belirtin5 Mayıs bat ve vakit geçmiyor sürekli buradayım konuları okuyup duruyorumsen nasılsın canım?
Bugün rengli oldum , oturdum inşallah hemen biter diye bekliyorumNabersiniz şekerler
Letu ne oluyor acaba vitamin takviyesi miAmin canım benim darısı başına inşallahhh. Bu ay letu ve gynoseed jel kullandım gün aşırı ilişki oldu
Hadi inşallah burası sana uğurlu gelir canım ne zamandır deniyorsunuzBugün rengli oldum , oturdum inşallah hemen biter diye bekliyorum. Bu ay başladık bizde maratona bakalım nasipse burada kızçelerin güzel haberlerini duymak ve paylaşmak istiyorum Allah’ın izniyle
Letu yumurta geliştirici bir ilaç canımLetu ne oluyor acaba vitamin takviyesi mi
Geçen sene bir düşüğüm oldu 6 haftalıkken sonra iş , taşınma vs derken ara verdik şimdi 2. Ayım yeniyim aslında buralarda :)Hadi inşallah burası sana uğurlu gelir canım ne zamandır deniyorsunuz
Anladım canım Allahım bir daha yaşatmasınGeçen sene bir düşüğüm oldu 6 haftalıkken sonra iş , taşınma vs derken ara verdik şimdi 2. Ayım yeniyim aslında buralarda :)
Sağlıklı olsun tüm bebişler inşallah
Amin kimse yaşamasın İnşallahAnladım canım Allahım bir daha yaşatmasınen kısa zamanda güzel haberlerini alalım inşallah.
Olmaz mı canım:)) en büyük belirti yumurtlama gününden beri geçmeyen kasık ağrısı. O yüzden umutluyum biraz aslında. Hadi bakalım bu ay hayırlısıyla olur inşallah canımBende iyim kuzum ayy az kalmış varmı belirtinbenimde reflü yeni bitti yani ay yeni umut diyerek azimle yola koyuluyorum
Yumurtlama zamanını biliyormusun kuzumOlmaz mı canım:)) en büyük belirti yumurtlama gününden beri geçmeyen kasık ağrısı. O yüzden umutluyum biraz aslında. Hadi bakalım bu ay hayırlısıyla olur inşallah canım
Evet canım 20 Nisan’da yumurtlama oldu. Her seferinde anlıyorum önce şeffaf uzayan akıntı tam çatlarken de kasık ağrısı olur. Bu defa o ağrı hiç geçmedi.Yumurtlama zamanını biliyormusun kuzum
Test yapmayı düşünüyormusunnnnEvet canım 20 Nisan’da yumurtlama oldu. Her seferinde anlıyorum önce şeffaf uzayan akıntı tam çatlarken de kasık ağrısı olur. Bu defa o ağrı hiç geçmedi.
Canım benim iyiyim sen nasılsın