- 6 Mayıs 2024
- 667
- 525
- 26
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.661
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah beklemek çok yıpratıcı bir süreç hele bir de sürekli konuşan insanlar varsa bu arada bu ay da doğal yolla mı deniyorsunBenim ilk gebeliğimden öncede 2.5 sene olmamıştı yine o kadar uzun süre beklemek zorunda kalırsam diye korkuyorum.Ayyy benim aldığım kiloları söylemek bile istemiyorum çok fena. İnşallah Rabbim çok bekletmeden nasip eder ya yoksa yoksa ben gerçekten bittiğimi hissediyorum
Off ne kadar anlayışsızlar ama yaptıkları doğru değil o yüzden kulak asmamaya çalış ya da uygun bi dille bir daha seni sıkıştırmamaları için konuş canım umarım en kısa zamanda gelir bebişin
Evet herşeyin hayırlısı. Femara kullandım ama kontrole gidemedim eşim rahatsızlandı hastanede yattı birkaç gün bende yanındaydım. O aralarda olması gerekiyordu yumurtlama takvime göre ama galiba yine olmadı adet sivilcem çıktı kocaman bat 19u görünüyorHakkımızda hayırlısı olsun inşallah beklemek çok yıpratıcı bir süreç hele bir de sürekli konuşan insanlar varsa bu arada bu ay da doğal yolla mı deniyorsun
Benimde takvime göre bu aralar yumurtlama bat da 22 görünüyor ama nedense içinde hiç heves de kalmadı heyecan da sanki bir daha hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorumEvet herşeyin hayırlısı. Femara kullandım ama kontrole gidemedim eşim rahatsızlandı hastanede yattı birkaç gün bende yanındaydım. O aralarda olması gerekiyordu yumurtlama takvime göre ama galiba yine olmadı adet sivilcem çıktı kocaman bat 19u görünüyor
Aynısı benimde hiç hevesim yok şimdiden regl bekliyorumBenimde takvime göre bu aralar yumurtlama bat da 22 görünüyor ama nedense içinde hiç heves de kalmadı heyecan da sanki bir daha hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum
Al benden de o kadarAynısı benimde hiç hevesim yok şimdiden regl bekliyorum
Senin bu geçtiğimiz ay testlerin pozitif değil miydi kimyasal mı olduKuzu bende dün femaraya başladım
Kimyasal oldu canımSenin bu geçtiğimiz ay testlerin pozitif değil miydi kimyasal mı oldu
Valla aşkım benden nacizane tavsiye genciz derken bir bakmışsın yaşlar geçmiş gitmiş inan cocuk doğduktan sonra önemli asıl yaş. Her daim onun kadar enerjik olmak gerekiyo. Önceden erken evlenenkere garip bakardım artık yoo cok da haklılarmış genç anne olmak lazım diyorum bu devrin bebeleri hep folik asit bebesi yorulmak uyumak bilmiyolar. Hızlarına yetişmek mümkün değil. Hem de negatif gördüğün her ay zaten psikolojik olarak yaşlanıyosun. O da vücudunu etkiliyor insanın.Ben çok sıkıldım artık ya hep aynı şeyleri düşünmekten. Bana kalsa çoktan bırakmıştım ama kaynanam bu aralar çok baskı yapıyor hem bana hem eşime. Tüp bebek yaptırın diyor eşimde daha ikimizde genciz kendiliğinden olur diyor sonra geliyor beni darlıyor
Anladım bebeğim sağlık olsun inşallah bu ay o aydır ve güzel haberler alırsınKimyasal oldu canım
İnşallah kuzumAnladım bebeğim sağlık olsun inşallah bu ay o aydır ve güzel haberler alırsın
Doğru söylüyorsun kuzum Rabbim nasip ederse inşallah 3 tane istiyorum. Tabi 3 tane doğurmak içinde genç plmak gerekiyor. "Negatifi gördüğün her ay zaten psikolojik olarak yaşlanıyorsun" şu cümlen okadar doğru bir cümle ki bütün hislerimi özetliyor. Doğrusu bundan sonra ne yapacağımıda bilmiyorumValla aşkım benden nacizane tavsiye genciz derken bir bakmışsın yaşlar geçmiş gitmiş inan cocuk doğduktan sonra önemli asıl yaş. Her daim onun kadar enerjik olmak gerekiyo. Önceden erken evlenenkere garip bakardım artık yoo cok da haklılarmış genç anne olmak lazım diyorum bu devrin bebeleri hep folik asit bebesi yorulmak uyumak bilmiyolar. Hızlarına yetişmek mümkün değil. Hem de negatif gördüğün her ay zaten psikolojik olarak yaşlanıyosun. O da vücudunu etkiliyor insanın.
Biraz daha deneyin olmazsa tüp bebeğe yönelin kuzum yaş ilerlemeden. Bende son kez çatlatma iğnesi kullanıcam hakkım üçmüş ama iki yeterli benim için. Olmazsa akışına bırakırım biraz daha sonra tüp bebek bidaha baştan vakit harcamam hiç olmasaydı direkt tüp bebek yapardım.Doğru söylüyorsun kuzum Rabbim nasip ederse inşallah 3 tane istiyorum. Tabi 3 tane doğurmak içinde genç plmak gerekiyor. "Negatifi gördüğün her ay zaten psikolojik olarak yaşlanıyorsun" şu cümlen okadar doğru bir cümle ki bütün hislerimi özetliyor. Doğrusu bundan sonra ne yapacağımıda bilmiyorum
Hiç cesaret edemiyorum ama bakalım kuzumBiraz daha deneyin olmazsa tüp bebeğe yönelin kuzum yaş ilerlemeden. Bende son kez çatlatma iğnesi kullanıcam hakkım üçmüş ama iki yeterli benim için. Olmazsa akışına bırakırım biraz daha sonra tüp bebek bidaha baştan vakit harcamam hiç olmasaydı direkt tüp bebek yapardım.
O cesaret insana gördüğü negatiflerden gelen bıkkınlıkla geliyo anca kuşumHiç cesaret edemiyorum ama bakalım kuzum
Negatif kotam daha dolmadı ozamanO cesaret insana gördüğü negatiflerden gelen bıkkınlıkla geliyo anca kuşum
Henüz pik olamışki kuzum olursa catlama olurdaÜç gündür ovulasyon testlerim böyle çatlama olmamış hala sanırım bu kadar uzun sürmesi normal mi geçen ay yaptığımda bir gün sonra çatlamıştı
Canım pcolu anneadayı konu açmış gördün mü? Bebek oluşmuş ama şimdilik kalp atışı alınamamış. Doktoru kürtaj demiş ama o daha bekliycem diyorO cesaret insana gördüğü negatiflerden gelen bıkkınlıkla geliyo anca kuşum