Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında diyorum bu sefer oldu öyle hissediyorum ama sonra negatif geliyor aklıma sonra aklımdan siliyorum falan ama zor ya pozitifi görürsem deliririm heralde bide ne zaman test yapsam 5. Güne girdim
Bence biraz bekle. Internettede okudum videolar izledim transfer sonrası iki gün yani 48saat embriyo yer buluyor tutunmak için ve eğer tutunma başarılı olduysa hemen BetaHCG değerimiz yükselmiyor o sebepten doktorlar 10-12 gün sonraya test yapın diyorlar.
Amin canım çok sağ ol. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çift embriyo transferi olacağım canım inşallah dualarınızda bana da yer vermenizi isterim
İnşallah ikiside sağlıkla tutunur ve ikiz bebiş haberi duyarız senden

O oyaninannesi canııım nasılsın? Şimdi tabloya baktım, malum o kadar kişi arasında karışıklık oluyor birde ben pek aklımda tutamam.
Seninde yarın Transfer günün. Benimde inşAllah
Heyecanın varmı? Ben böyle ara ara heyecanlanıyorum ara ara sakinlik var.
Birazdan cüzümü okumaya gideceğim inşAllah hepiniz dualarımdasınız
Transfer olacaklar ve olanlar inşAllah hayırlı pozitif haberler alırız.
Pozitifi görmüş arkadaşlarım, inşAllah sağlıklı ilerleyip önce keseyi görmek sonrasında da kalp atışını duymak nasip olur

Merhabalar, 27 şubatta transfer oldum bende ve 7. Günü lekelenmelerim oldu o güne kadar hep kasık ağrılarım fazlasıyla vardı ,hissediyordum benimle olduğunu ama 8. Gün bir uyandım bi boşlukta gibi ne karın ne kaşık ne göğüs ağrısı hiç birşey kalmamış bugün 9. Günüm ve hala hiç birşey yok çok üzgünüm yarın test günüm 2. Transferim düşünmekten delirmek üzereyim,çevremde sorabileceğim kimsede yok neden böyle oldu belirtilerin kaybolması normal mi hiç birşey bilmiyorum

Ya heyecandan işte ne yapacağımı bilmiyorum
Haklısın arkadaşım, günler, saatler geçmiyor… yapabileceğin en güzel şey ilaçlarını düzenli almak, iyi beslenmek, yeteri kadar hareket etmek
heyecan dorukta, sabah erkenden kalkıp akşamın yemeğini yaptım, hiç adetim değil halbuki bu kadar hamaratlık… ilaçları karıştırmayayım diye 4 günlük takvim yaptım elimle yazarak, kafam çok dağınık ve “ya birini içmeyi unuttuysam” diye panik yapıyorum durduk yere… heyecanımız, ümitlerimiz boşa çıkmasın inşallah
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun bugün?
Sana saat verdiler mi? Dün arayıp kaçta geleceğimi söyleyeceklerdi sözde arayan olmadı, bugün bekliyorum bakalım…

Belirti dediğin şeyler ilaçlardan olabilir arkadaşım, ilaçların vücuttaki etkisi de günden güne değişiklik gösterebiliyor. Taze transfer olduysa çatlatma iğnesinin etkisi bir haftaya kayboluyor mesela… Tüp bebek tedavisiyle değil spontan bir şekilde hamile kalsaydın vücudun hiçbir belirti vermeyebilirdi, öyle düşün, içini ferah tut.

Canım fazla düşünme, ilk zaman belirtiler ilaçlardan kaynaklı ola biliyor.
Ben aslında test gününe kadar bekleme taraftarıyım fakat senin gibi bu durumda iki gün kalmış, istersen bi git kan testi ver ve sonrasında iki gün sonra tekrar ver. Ola ki Allah göstermesin bugün negatif çıksa bile iki gün sonra yükselmiş olma ihtimali var elbette

Teşekkür ederim cevabınız için , dondurulmuş transfer oldum ilk gebeliğim olacak ve belirtiler ne zaman başlar henüz erken mi hiç birşey bilmediğim için devamlı kendimi dinliyorum ve sanki test günü yaklaştıkça bu belirtilerin olmaması olumsuza işaret gibi hissediyorum

5. Gün dönmüş embriyo olduğu için yarım çıkar dedi doktorum , sabah ilk işim test vermek olucak

Bende heyecanlıyım daha doğrusu karmaşık durumdayım
Kendimde heyecan oluyor bi sonra sakinliyorum.
Daha sonra sanki bende heyecan merak yokmuş gibi buradaki arkadaşları sakinleştirmeye çalışıyorum
İnşAllah emeklerimiz beklememiz boşa çıkarmasın Allahım şu hayır mübarek günde
Akşamdan suyumu hazırlayacağım hastanedede verirler ama olsun ben götüreyim
2-2,5 saat yolum var.
Beni şimdiye kadar embriyolaglar aramadı sadece ilk dondurmadan önce arıyorlardı şu kadar gelişti şu kadar dondurduk diye
Pazartesi doktorum bana 13:30da hastanede ol 14:30da transfer olacak dedi.
Yardımcısıda yolda şu içmeye başlama hastanede bir saat bekleye eksin zaten orda içersin tam idrara sıkışık değil az sıkışık olmak yetiyor dedi.

Korkma canım zaten belirtiler sürekli devamlı olmuyormuş yani bi oluyor bi kayboluyorr istersen bi erken gebelik galan yap muhtemelen çıkar kekelenmen nasıl oldu bendede oldu 5 gün kan sulandırıcıyı kesmemi sölediler

5. Gün dönmüş embriyo olduğu için yarım çıkar dedi doktorum , sabah ilk işim test vermek olucak
27 şubatta transfer olduysanız bugün transfer günü harici 10. Gününüz
Çok kafanıza takmamanızı öneririm o sebepten aslında bugünde kan testi vere bilirsiniz
Yani bu sıkıntı stres olumsuz etkilemesini hiç birimiz istemeyiz
Stres yapıp test gününü beklemektense yani bir gün önce test yapmakta sakınca yoktur diye düşünüyorum.
5. Gün embriyosunda 9-10 gün diyorlar genelde doktorlar ama 12 gün hesaplıyor.
Tabi siz bilirsiniz yine içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın

7. Gün oldu kahverengiydi çok yoğun değil akıntıyla karışık ama bariz anlıyorsun yani koyu olduğu için 1 gün için de 2 sefer geldi , ben doktora sormadım hiç normaldir diye

Bu arada hanımlar, siz kan testinizi nerde yaptırıyorsunuz?
Yani sağlık ocağımı acil de mi?

Ben önceki yani tüp bebek öncesinde hem acile gidiyordum betaya baktırmak için. 2saatte çıkıyordu.
Sağlık ocağında uzun sürüyor sanırım.
Merkezdeki devlet hastanesinde sıkıntı yok ama buradaki kasabadaki hastanede acildeki doktor geçen sene test yapmadı daha doğrusu zorla yaptırdım.
Acil durum değil yapamam dedi. Tedavi sürecindeyim dedim ama yok. Şikayet ettim ve doktorun insiyatifine bağlıymış yapamam derse yapmak zorunda değilmiş.
Ne bileyim acil hastada yoktu bi kan alıp yollayacak, elbette acil hasta olsa haklı, orada bildiğin laklak yapıyorlardı.

Aslında vermek istiyorum bugünde pazar ya bakan yer var mıdır acaba özellerin Lab. Çalışıyor olabilir

7. Gün oldu kahverengiydi çok yoğun değil akıntıyla karışık ama bariz anlıyorsun yani koyu olduğu için 1 gün için de 2 sefer geldi , ben doktora sormadım hiç normaldir diye
Keşke sorsaydın, genelde normal diyorlar, fazlalaşırsa gel diyorlar.
Benim önceki doğal gebeliğimde, kanamam olmuştu senin bahsettiğin gibi, ondan sonra progestan hap vermişti bana ama maalesef dış gebelik ile sonuçlanmıştı.

Aslında vermek istiyorum bugünde pazar ya bakan yer var mıdır acaba özellerin Lab. Çalışıyor olabilir
Özel hastane ola bilir veya hiç para verle acşle git devlet hastanesine ve betaya baktırmak istiyorum de
Genelde bakıyorlar.
Bizim merkezdekinde sıkıntı olmuyor kasabadakide geçen sene sorun çıkarmıştı üsttede yazdığım gibi

Ben geçen seferkileri transfer olduğum merkezde verdim ama sağlık ocaklarında
Acil doktorları benim bulunduğum yerdede bakmıyor , sağlık ocağındada çok geç çıkıyor özel hastanelerde yaptırdım genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…