- 4 Aralık 2024
- 1.427
- 1.000
- 38
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Selam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugünbu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?
Sizinle aynı günü olmuşuz bir tarafım erken gebelik testi yapmak istiyor ama çıkar mı acaba kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz?Aynı soruyu sormaya geldim bende. 3 mart transferim transfer dahil 7. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı, belirtimde yok. Hep burdaki yazıları okuyorum biraz umut olsun diye
Amin canım amiin her gün dua ediyorum Rabbim hepimizi müjdelendirsin inşallah kolaylıkla olsunAleyküm selamcanım herkeste lekelenme olmuyor genelde şu an ki agrılarınız çok normal dilerim bebiş yerleşiyordur rahim de bebeğe yer açmak için çalışmalar var ondan dolayı kramp adet tarzı ağrılar çok normal hiç belirti de olmayabilir fazla kafana takma akışına bırak dilerim bebişin seninledir Allah’ın izniyle inşallah
Canm herkeste olmuyorr zaten onu hiç kafana takma benim bugün 10. Günümm bugün var lekelenmem dün pozitif almıştım dayanamayıp erken kan verdm pzartesi tekrarlanıcak umarım kötü bi durum yokturr bazılarında daha geç bile olabiliyosn yerleşme kanaması bazısında hiç olmuyormuşşAynı soruyu sormaya geldim bende. 3 mart transferim transfer dahil 7. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı, belirtimde yok. Hep burdaki yazıları okuyorum biraz umut olsun diye
Lekelenme olmasa bile sakın tedirgin olmayın bazılarında yerleşme kanaması olmuyorSelam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugünbu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?
inşAllah canımEkledim yeni gelen arkadaşlar dilerim bu topik bize şansgetirsin hepimiz pozitif olalım Allah’ın izniyle inşallah
Gözünüz aydın sizin adınıza çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanm herkeste olmuyorr zaten onu hiç kafana takma benim bugün 10. Günümm bugün var lekelenmem dün pozitif almıştım dayanamayıp erken kan verdm pzartesi tekrarlanıcak umarım kötü bi durum yokturr bazılarında daha geç bile olabiliyosn yerleşme kanaması bazısında hiç olmuyormuşş
İnşallahhhh dualarım hepimizleeGözünüz aydın sizin adınıza çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahiçini ferah tut canım benim herşey çok güzel olacak darısı da bizlerin başına inşallah İ
Sizinle aynı günü olmuşuz bir tarafım erken gebelik testi yapmak istiyor ama çıkar mı acaba kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz?
Evet yarındı bugün şansımı denedim ama vercem bi yer bulamadım , merkez bi yerde değilim acilde almadılar özelinde laboratuvarı kapalıymışAmin inşallah canım hoşgeldindilerim yarın güzel pozitif müjdeli haberle gelirsin test günün yarındı değil mi öyle okudum hemen kaydediyorum
Aynı soruyu sormaya geldim bende. 3 mart transferim transfer dahil 7. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı, belirtimde
Ayyy ciddi misin çok erken değil miİnş amin5. Günüm testi yarın yapsammı diyorum
Kalbini ferah tut canım doktorunla görüştün mü lekelenme için belki Progesteron artırabilir yada iğne falan kullanıyorsan ona göre ayar verirler sen bol bol dinlen çok kendini yorma durumun netleşene kadar inşallah sağlıklı güzel bir gebelikCanm herkeste olmuyorr zaten onu hiç kafana takma benim bugün 10. Günümm bugün var lekelenmem dün pozitif almıştım dayanamayıp erken kan verdm pzartesi tekrarlanıcak umarım kötü bi durum yokturr bazılarında daha geç bile olabiliyosn yerleşme kanaması bazısında hiç olmuyormuşş
O belirtiler ilaçların etkisiyle ortaya çıkmış ya da kaybolmuş olabilir canım benim lütfen moralini bozma ve kendini meşgul edecek şeyler bul. Herşey güzel olacak Allahın izniyleMerhabalar, 27 şubatta transfer oldum bende ve 7. Günü lekelenmelerim oldu o güne kadar hep kasık ağrılarım fazlasıyla vardı ,hissediyordum benimle olduğunu ama 8. Gün bir uyandım bi boşlukta gibi ne karın ne kaşık ne göğüs ağrısı hiç birşey kalmamış bugün 9. Günüm ve hala hiç birşey yok çok üzgünüm yarın test günüm 2. Transferim düşünmekten delirmek üzereyim,çevremde sorabileceğim kimsede yok neden böyle oldu belirtilerin kaybolması normal mi hiç birşey bilmiyorum
Canım belirtilere takılma herkeste kanama olmaz ama bu değil ki bebeğin tutunmamıştır bazen hiç belirti olmaz pozitif çıkar onun için kalbinizi ferah tutun dilerim herkesin sağlıklı hayırlı bir şekilde pozitif olur inşallahAynı soruyu sormaya geldim bende. 3 mart transferim transfer dahil 7. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı, belirtimde yok. Hep burdaki yazıları okuyorum biraz umut olsun diye
Az kalmış canım yarın sabah verirsin saatler kaldı umutlu ol moralini bozma dilerim yarın güzel haberle gelirsin inşallahEvet yarındı bugün şansımı denedim ama vercem bi yer bulamadım , merkez bi yerde değilim acilde almadılar özelinde laboratuvarı kapalıymış
Ki çok normal canım, ilk transferde benim de gelmişti 1-2 gün sonra o belirti de kayboldu7. Gün oldu kahverengiydi çok yoğun değil akıntıyla karışık ama bariz anlıyorsun yani koyu olduğu için 1 gün için de 2 sefer geldi , ben doktora sormadım hiç normaldir diye
Hayırlı olsun canım dilerim bebişlerin seninledir inşallah kaçıncı denemen5. Gün iki tane oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?