- 8 Mart 2025
- 16
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi mayala katar
-
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki , keşke bende sorsaydım ama Progestan ben transferin en başından beri kullanıyorumKeşke sorsaydın, genelde normal diyorlar, fazlalaşırsa gel diyorlar.
Benim önceki doğal gebeliğimde, kanamam olmuştu senin bahsettiğin gibi, ondan sonra progestan hap vermişti bana ama maalesef dış gebelik ile sonuçlanmıştı.
Ben bu sebepten transfer günü doktorumdan veya hastaneden bir yazılı kağıt almak istiyorum verirlerse eğerBen geçen seferkileri transfer olduğum merkezde verdim ama sağlık ocaklarında
Acil doktorları benim bulunduğum yerdede bakmıyor , sağlık ocağındada çok geç çıkıyor özel hastanelerde yaptırdım genelde
Evet tüp bebekte bu şansımız var transfer çüöbcesi ve sonrası kullanıyoruz. Bence senin kanama tutunma kanamsıydı. Üzme kendini ama kafanın içindeki sesleri durdurmak için test yapa bilirsinÇok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki , keşke bende sorsaydım ama Progestan ben transferin en başından beri kullanıyorum
İnşallah verirler öyle birşey kafanda rahat olur hemBen bu sebepten transfer günü doktorumdan veya hastaneden bir yazılı kağıt almak istiyorum verirlerse eğer
Yani 15 dakika kasabadaki hastaneye gidip baktırmak varken merkeze 40-45dk yol gitmeye gerek yok bence.
En azından tedavi sürecindeyim ve baktırmam gerekiyor diye belki bakarlar yine sorun çıkaracak olurlarsa eğer.
Bakalım hayırlısı.
Ayy çok teşekkür ederim umarımm öyledir içim ferahladı resmen 10 gündür eşim hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuları , ama bugün test vericek bir yer bulursam vericemEvet tüp bebekte bu şansımız var transfer çüöbcesi ve sonrası kullanıyoruz. Bence senin kanama tutunma kanamsıydı. Üzme kendini ama kafanın içindeki sesleri durdurmak için test yapa bilirsin
İnşAllah hayırlı sonuçlarla
Ben si i ilk sayfadaki tabloda göremedim.İnşallah verirler öyle birşey kafanda rahat olur hem
Yoktur ben hesabı yeni açtım çünkü ilk sizlerle konuşuyorum , daha nasıl nereye yazıcaktım zorla çözdüm siteyi
Kimseyle konuşamayınca genelde insan bir tuhaf hissediyor kendini anlıyorum sizi.Ayy çok teşekkür ederim umarımm öyledir içim ferahladı resmen 10 gündür eşim hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuları , ama bugün test vericek bir yer bulursam vericem
Ayy o zaman bilgilerinizi verin sizide alalım listeye, listemiz inşallah bol pozitif ile dolup taşarYoktur ben hesabı yeni açtım çünkü ilk sizlerle konuşuyorum , daha nasıl nereye yazıcaktım zorla çözdüm siteyi
Su götürmek iyi fikir evet, ben gebelik aşısından önce hastanenin kantininden almak zorunda kalmıştım, buz gibiydi ve hasta olacağım diye hızlı içemedim, ameliyathanede soğuğu yiyince nihayetinde yine de hasta oldum. Suyu fazla içmemek ya da fazla erken başlamamak da önemli evet, fazla sıkışınca da tutamayacağım diye stres oluyor insan. Hadi bakalım sular seller gibi geçsin…Bende heyecanlıyım daha doğrusu karmaşık durumdayım
Kendimde heyecan oluyor bi sonra sakinliyorum.
Daha sonra sanki bende heyecan merak yokmuş gibi buradaki arkadaşları sakinleştirmeye çalışıyorum
İnşAllah emeklerimiz beklememiz boşa çıkarmasın Allahım şu hayır mübarek günde
Akşamdan suyumu hazırlayacağım hastanedede verirler ama olsun ben götüreyim
2-2,5 saat yolum var.
Beni şimdiye kadar embriyolaglar aramadı sadece ilk dondurmadan önce arıyorlardı şu kadar gelişti şu kadar dondurduk diye
Pazartesi doktorum bana 13:30da hastanede ol 14:30da transfer olacak dedi.
Yardımcısıda yolda şu içmeye başlama hastanede bir saat bekleye eksin zaten orda içersin tam idrara sıkışık değil az sıkışık olmak yetiyor dedi.
Su götürmek iyi fikir evet, ben gebelik aşısından önce hastanenin kantininden almak zorunda kalmıştım, buz gibiydi ve hasta olacağım diye hızlı içemedim, ameliyathanede soğuğu yiyince nihayetinde yine de hasta oldum. Suyu fazla içmemek ya da fazla erken başlamamak da önemli evet, fazla sıkışınca da tutamayacağım diye stres oluyor insan. Hadi bakalım sular seller gibi geçsin…Bende heyecanlıyım daha doğrusu karmaşık durumdayım
Kendimde heyecan oluyor bi sonra sakinliyorum.
Daha sonra sanki bende heyecan merak yokmuş gibi buradaki arkadaşları sakinleştirmeye çalışıyorum
İnşAllah emeklerimiz beklememiz boşa çıkarmasın Allahım şu hayır mübarek günde
Akşamdan suyumu hazırlayacağım hastanedede verirler ama olsun ben götüreyim
2-2,5 saat yolum var.
Beni şimdiye kadar embriyolaglar aramadı sadece ilk dondurmadan önce arıyorlardı şu kadar gelişti şu kadar dondurduk diye
Pazartesi doktorum bana 13:30da hastanede ol 14:30da transfer olacak dedi.
Yardımcısıda yolda şu içmeye başlama hastanede bir saat bekleye eksin zaten orda içersin tam idrara sıkışık değil az sıkışık olmak yetiyor dedi.
Umarım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor bir süreç ve yaşamayan bilemezAyy o zaman bilgilerinizi verin sizide alalım listeye, listemiz inşallah bol pozitif ile dolup taşar
Yaş, kaçıncı deneme, transfer günü, test günü ne zaman, nasıl transfer oldunuz tek çift kaliteyi biliyorsanız
Ben şahsen bilmiyorum bana iyi demişlerdi dondururkendaha fazla bilgi verdilerse bile hatırlamıyorum
Öyle yapıyorum işte ama zamanda geçmiyorkiHaklısın arkadaşım, günler, saatler geçmiyor… yapabileceğin en güzel şey ilaçlarını düzenli almak, iyi beslenmek, yeteri kadar hareket etmek
Yok yok gayet iyi görüyorsun hayalcim daha yeni konuşmaya katılmış ondan kayıtlı değil
Amin inşallah canım hoşgeldinUmarım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor bir süreç ve yaşamayan bilemez
28 yaş 2. Deneme , 27 Şubat transfer , tek embriyo,4 aa kaliteside
Aleyküm selamSelam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugünbu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?
Geçmiyor bana o günler 1 yıl gibi gelmiştiÖyle yapıyorum işte ama zamanda geçmiyorki
Allah evladınızı size bağışlasın inşallahHoşbuldum:))Yaş 32. 2021 de bir pozitifimiz var. 2025 senesi için ilk denememiz olcak:)) 17 mart transfer günüm inşallah
Öyle canım benim Amin Ecmain inşallahHepimiz dünyanın en tatlı savaşçılarıyız.çok yorucu canım benim. Gerçekten bizi biz anlayabiliriz sadece. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?