Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki , keşke bende sorsaydım ama Progestan ben transferin en başından beri kullanıyorum

Ben bu sebepten transfer günü doktorumdan veya hastaneden bir yazılı kağıt almak istiyorum verirlerse eğer
Yani 15 dakika kasabadaki hastaneye gidip baktırmak varken merkeze 40-45dk yol gitmeye gerek yok bence.
En azından tedavi sürecindeyim ve baktırmam gerekiyor diye belki bakarlar yine sorun çıkaracak olurlarsa eğer.
Bakalım hayırlısı.

Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki , keşke bende sorsaydım ama Progestan ben transferin en başından beri kullanıyorum
Evet tüp bebekte bu şansımız var transfer çüöbcesi ve sonrası kullanıyoruz. Bence senin kanama tutunma kanamsıydı. Üzme kendini ama kafanın içindeki sesleri durdurmak için test yapa bilirsin
İnşAllah hayırlı sonuçlarla

İnşallah verirler öyle birşey kafanda rahat olur hem

Ayy çok teşekkür ederim umarımm öyledir içim ferahladı resmen 10 gündür eşim hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuları , ama bugün test vericek bir yer bulursam vericem

Ayy çok teşekkür ederim umarımm öyledir içim ferahladı resmen 10 gündür eşim hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuları , ama bugün test vericek bir yer bulursam vericem
Kimseyle konuşamayınca genelde insan bir tuhaf hissediyor kendini anlıyorum sizi.
Benim eşim görevde annelerin yanındayım ama annemede bu şekilde detaylı konuşamıyorum yani çoğu terimleri anlamıyorlar zaten.
Sadece transfer günüm falan kaba taslak bilgiler biliyorlar
O sebepten burada böyle konuşmak daha doğrusu yazışmak fikir almak birbirine umut aşılamak çok güzel

Yoktur ben hesabı yeni açtım çünkü ilk sizlerle konuşuyorum , daha nasıl nereye yazıcaktım zorla çözdüm siteyi
Ayy o zaman bilgilerinizi verin sizide alalım listeye, listemiz inşallah bol pozitif ile dolup taşar
Yaş, kaçıncı deneme, transfer günü, test günü ne zaman, nasıl transfer oldunuz tek çift kaliteyi biliyorsanız
Ben şahsen bilmiyorum bana iyi demişlerdi dondururken daha fazla bilgi verdilerse bile hatırlamıyorum

Su götürmek iyi fikir evet, ben gebelik aşısından önce hastanenin kantininden almak zorunda kalmıştım, buz gibiydi ve hasta olacağım diye hızlı içemedim, ameliyathanede soğuğu yiyince nihayetinde yine de hasta oldum. Suyu fazla içmemek ya da fazla erken başlamamak da önemli evet, fazla sıkışınca da tutamayacağım diye stres oluyor insan. Hadi bakalım sular seller gibi geçsin…

Su götürmek iyi fikir evet, ben gebelik aşısından önce hastanenin kantininden almak zorunda kalmıştım, buz gibiydi ve hasta olacağım diye hızlı içemedim, ameliyathanede soğuğu yiyince nihayetinde yine de hasta oldum. Suyu fazla içmemek ya da fazla erken başlamamak da önemli evet, fazla sıkışınca da tutamayacağım diye stres oluyor insan. Hadi bakalım sular seller gibi geçsin…

Umarım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor bir süreç ve yaşamayan bilemez
28 yaş 2. Deneme , 27 Şubat transfer , tek embriyo,4 aa kaliteside

Selam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugün bu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?

Umarım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor bir süreç ve yaşamayan bilemez
28 yaş 2. Deneme , 27 Şubat transfer , tek embriyo,4 aa kaliteside
Amin inşallah canım hoşgeldin dilerim yarın güzel pozitif müjdeli haberle gelirsin test günün yarındı değil mi öyle okudum hemen kaydediyorum

Aleyküm selam canım herkeste lekelenme olmuyor genelde şu an ki agrılarınız çok normal dilerim bebiş yerleşiyordur rahim de bebeğe yer açmak için çalışmalar var ondan dolayı kramp adet tarzı ağrılar çok normal hiç belirti de olmayabilir fazla kafana takma akışına bırak dilerim bebişin seninledir Allah’ın izniyle inşallah

Hoşbuldum:))Yaş 32. 2021 de bir pozitifimiz var. 2025 senesi için ilk denememiz olcak:)) 17 mart transfer günüm inşallah
Allah evladınızı size bağışlasın inşallah dilerim tekrardan pozitifleri görürüz hep beraber inşallah dondurulmuş embriyo o zaman kaçıncı gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…