• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim tek tüple normal hamile kalma şansım %5 dedi doktorum sperm faktörü ve benim durumumu göz önüne alarak ve benim hâlâ ovulasyon takibi yapmam 🙈 tüm tuşlara bastım nerde şans 🍀 dönerse 🤣
Yaa yerim seni ben çok tatlısın 🤗 Canım ben ilk tüp bebek görüşmesine bir doktora gitmiştim, hsg den sonra bana direkt sen doğurgan değilsin doğal yolla hamile kalman imkansız dedi ve ben o ay hamile kaldım 😅 Düştü ama olsun doğurganmışım sonuçta ☺️

Valla bu sefer bir sürü kişiye söyledim… son hamileliğim düşükle sonuçlandı, daha kendimi toparlayamadan annem rahatsızlandı onunla 4 gün hastanede yattım, hemen sonra kayınvalidem ameliyat olduğu içi eşim onu ziyaret etmeye şehir dışına gitti, sonra benim histeroskopi annemin karotis ameliyatı derken… bir yandan küçük çocuğum var, çok zorlandım ve desteğe ihtiyacım olduğunu düşünerek hem 3-5 arkadaşıma hem de kayınvalideme, teyzeme ve halama söyledim. En çok da manevi desteğe ihtiyacı oluyor insanın
Canım hepsi geçmiş gitmiş olsun inşaallah 🌸 Söylemekle iyi etmişsin bence, destek iyidir her zaman 🙂

Benim de 3 defa kullandığım ilaçlar var, sahur iftar arası bölebilirsin dedi doktorum. Size kabızlıkla ilgili uyarılarda bulunuldu mu acaba?
Çok şükür ki hiç kabızlık yaşamadım ama doktorda hiç bir şey demedi bu konu hakkında ama estrofem bende mide yanması yaptığı için 8 saat arayla al dedi ve gün içinde rennie tablet kullanmam gerekebiliyor diğer türlü dayanamıyorum 🥲

Çok şükür ki hiç kabızlık yaşamadım ama doktorda hiç bir şey demedi bu konu hakkında ama estrofem bende mide yanması yaptığı için 8 saat arayla al dedi ve gün içinde rennie tablet kullanmam gerekebiliyor diğer türlü dayanamıyorum 🥲
Canım çok geçmiş olsun, sabah aç karnına 2 kaşık çiğ tahin içmeyi denesen.. Ben mide ilaçlarından tahin sayesinde kurtuldum, annem de öyle.. Hem içinde bolca mineral var, bebişe de yarar. Bir araştır istersen 😉

Canım çok geçmiş olsun, sabah aç karnına 2 kaşık çiğ tahin içmeyi denesen.. Ben mide ilaçlarından tahin sayesinde kurtuldum, annem de öyle.. Hem içinde bolca mineral var, bebişe de yarar. Bir araştır istersen
Ayy öyle mi denerim tabiki de yeterki çözüm olsun
En son kan kusmaya başladığımda acillik oldum o gün bugündür dikkat ediyorum ☺️

Allah evladınızı size bağışlasın inşallah 🤲 dilerim tekrardan pozitifleri görürüz hep beraber inşallah dondurulmuş embriyo o zaman kaçıncı gün embriyosuydu 💕
Merhaba inşallah 🙏🏻 İnşallah hepimiz pozitif görelim. 3 gün embriyosuydu dondurulmuştu evet. Bu seferki 5. gün embriyosu

Yaa yerim seni ben çok tatlısın 🤗 Canım ben ilk tüp bebek görüşmesine bir doktora gitmiştim, hsg den sonra bana direkt sen doğurgan değilsin doğal yolla hamile kalman imkansız dedi ve ben o ay hamile kaldım 😅 Düştü ama olsun doğurganmışım sonuçta ☺️
Bana hep diyor normal olur şansın var ama doğurgan özelliğim yok 🤭😂 şu an bana az şans vermesinin sebebi tek tüplü olduğum için ama yine diyor az da olsa bir ihtimal var işte bazen diyom bu spermle yumurta hiç mi denk gelmiyor bu nasıl iştir 🤣

Gerçekten bak geçen ay son opum du. Adet olmayi bekliyordum ki transfer sürecine geçeyim adet olur olmaz bende bir gülme tuttu. Vallahi aslinda durumumuz karışık ama bu tüp bebek neredeyse profesör yapicak bizi :KK71::KK48::KK70:
Öyle valla hi 🙋‍♀️ ben hiç bilmediğim şeyleri tüp bebekte öğrendim Amh falan vs hiç bilmezdim biraz saf yaşıyormuşum 😂😝

kızlar test yapmıycam diyordum kendime ama yaptım dayanamadım
6.gün negatif çıktı çok mu erken yaptım ben
bir çok kişi 6.gün silik çizgi ile de olsa öğrenmiş 🫠üzülsem mi bilemedim de 🥲
Canım üzme kendini henüz çok erken kan gününü beklemeni tavsiye ederim dilerim güzel müjdeli haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah 🫶🏻🤲

Öksürmek tıksırmak hapşırmak bunlar bir şey yapmıyor merak etmeyin. U kadar evhamlanmayın ☺️
Hastaysanız bol vitaminli şeyler yiyin meyve gibi

Hamilelikte mesela yukarıya uzanmayın falan demeleri uzanınca bebek düşecek diye değil
Tansiyon düşe bilir diye fazla uzanmayın yükseklere diyorlar.
Buda onun gibi bir şey 😍

Lütfen panik yapmayın stres yapmayın farkında değilsiniz ama tüm vücuda dağılıyor bu.
Aynı tüm hastalıkların sebebi sıkıntı stres dedikleri gibi.
Ya doktorumda öyle dedi ama bir anda kötü öksürdüm sonra ağrı girdi o yüzden bişi olmuşmudur dedim

birşey olmaz Allah’ın izniyle bende tüp bebekle hamile kaldığımda yazın ortasında grip oldum öksürük vardı hep korkuyordum ama doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi bol bol uzan dinlen çok ağır işler yapmaktan kaçın en azından durumun belli oluncaya kadar 🤲❤️😍
Öyle yapıyorum valla bugün yemek filan yaptım dünde öyle ama kendimi yormadan

Kızlar transfer döneminde öncesi veya sonrasında cinsellik yasak mı
Yumurta toplamadan sonra birkaç gün yasak ama benim yumurtalar büyüdügü zaman çok ağrı oluyor biz hiç cinsellik yaşamadık ve zaten yumurta toplanınca da birkaç gün yasak ben taze transfer olmuştum yine yapmadık 🫣 test günüm belli olana kadar sonrası negatifse devamke 😁🤪 ama pozitif olunca da yapmamıştım o kadar emek verdim risk almak istemedik 🙊 emin ol aklına bile gelmiyor o dönemde çünkü kafan dolu süreç nasıl ilerleyecek diye tabi herkesin farklı olabilir 🤔

Son düzenleme:
Herkesin gebelik durumuna bağlı düşük riskin kanaman yoksa yapabilirsin ama düşük riski durumlarda doktor kendisi yasaklıyor ☺️

Öyle yapıyorum valla bugün yemek filan yaptım dünde öyle ama kendimi yormadan
Evet öyle işlerini yaparsın bende yemeğim falan mecbur yapıyordum çok ağır işler sadece yapmıyordum nasibi varsa ne yap et o bebiş tutunur Allah’ın izniyle nasip yoksa uzan kalkma uzandığın yerde gider onun için çok kasmamak gerekiyor 🤗❤️

Back