Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında diyorum bu sefer oldu öyle hissediyorum ama sonra negatif geliyor aklıma sonra aklımdan siliyorum falan ama zor ya pozitifi görürsem deliririm heralde bide ne zaman test yapsam 5. Güne girdim

İnş bu sefer olucak ya
İnan et yalnız değilsin benim de 4. Tüp bebeğim olucak 10 yıldır bekliyorum bu tüp bebek süreçlerinde çok zorlukla karşılaştım hiç kolay ilerlemedi mental olarak çok yoruldum ama hep içimde bir umut var tam pes edecem yine diyorum ya bu sefer yapsam olursa diye kısır döngü böyle dönüyor Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin inşallah

Allah seni napmasin sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kız o an gerçekten onu sormuş olamazsin

Ya aslında diyorum bu sefer oldu öyle hissediyorum ama sonra negatif geliyor aklıma sonra aklımdan siliyorum falan ama zor ya pozitifi görürsem deliririm heralde bide ne zaman test yapsam 5. Güne girdim
Yok yok çok mutlu olacaksın Allah’ın izniyle yeter ki herşey sağlıklı ilerlesin ben şimdi sana test yapma desem kan gününü bekle diyeceğim ama sen kalbinin sesini dinleyeceksin onun için içinden nasıl geliyorsa öyle davran

İnş sen transfer oldunmu peki bide kaç kere opu oldun

Allah seni napmasin sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kız o an gerçekten onu sormuş olamazsin
Kız gerçekten aklıma çok takılıyordu sorayım dedim hemşire önce açıklamaya çalıştı sonra da dedi ki sizin aklınıza bu nereden geldi şimdi ilk seferlere olan koktu ve heyecan yerini değişik sorulara bıraktı bende kendini

İnş sen transfer oldunmu peki bide kaç kere opu oldun
Üç tüp bebek yaptım üç kere Opu oldum yumurta rezervim düşük fazla yumurta çıkmıyor çıkan da ya döllenmiyor falan ama birinde iki embriyom olmuştu transfer oldum hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm de gitti üçüncü de iki embriyo oluştu Kasım ayında yaptım transfer oldum onlarda tutunmadı embriyo glue her ikisin de uygulandı demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş embriyo dondurumadım fazladan 1. Tüp bebek hiç döllenme olmadı resmen çöp oldu ama yine her Halime şükrettim dedim bir tane olsun sağlıklı olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah Allahtan hayırlısı olsun 4. İçin regl bekliyorum birde doktorum birkaç kan testi istedi onlarda iyi çıkarsa doktorum onay verirse reçeteyi yolluyacak inşallah

Gerçekten ya senin aklina gelen kimsenin aklina gelmez. Hani delrer ya kötüyü düşünmek diye. Seninki kötünün de kötüsü olmuş sen yine de böyle şeylerle kafanı yorma iyisini düşün iyisi olsun. Bizi de burda kırıp geçirme transfer olcaz bak aşırı gülmekten birşey olmasin

Ay Allah'ım yarabbim gülmekten yıkıldım

Canım negatif olmuşken doktor neden 2 sefer çift embriyo transfer etti. Belki diğeri tekrar denerdi. Hani geride kalması açısından soruyorum yanlış anlama lütfen

Hemşirenin yüz ifadesini düşünemiyorum

Aman ha canım sen düşünme yazdıklarımı ben bunları söyledikten sonra transfere girdim sakin olalım şimdi bir kitap aldım onu okuyorum ismi Hayalden Bebeğe bize ne kadar uygun değil mi

Aman ha canım sen düşünme yazdıklarımı ben bunları söyledikten sonra transfere girdim sakin olalım şimdi bir kitap aldım onu okuyorum ismi Hayalden Bebeğe bize ne kadar uygun değil mi
Ha öncesinde dediysen tamam yaaa kitabin ismi bile çok güzel bütün hayallerimiz gerçekleşsin bebişlerimiz önce içimizde sonra kucağımızda olsun inşallah

Canım negatif olmuşken doktor neden 2 sefer çift embriyo transfer etti. Belki diğeri tekrar denerdi. Hani geride kalması açısından soruyorum yanlış anlama lütfen
Ben ilk transferde iki embriyom oluştu yaştan dolayı önceden konuşulmuştu iki adet embriyo koyulmasını istiyorum diye onlar da sadece iki adet oluşunca taze transfer oldum tuttu ama hesapta dış gebelik yoktu ameliyattan sonra üç ay ara verdim tekrardan başvuru yaptık bütün tahliller ultrason hepsi tekrar yapıldı doktorum tekrardan başlaya bileceğimi söyledi adetimle beraber başladık ultrasonda 6 adet folikül görünüyor du ama doktorum mm küçük olduğunu söyledi toplanan 5 adet oldu 4 olgun çıktı ertesi gün telefon geldi yine 2 embriyo oluşmuş dedim sanki dejavu gibi aynısını yaşadım yine 2 adet transfer oldum embriyolog birinin geriden geldiğini söyledi ama dedim hiç önemli değil yeter ki nasibi olsun onlarda tutunmadı bu sefer eşim dedi keşke bir adet mi koydursaydık dedim tutunsaydı zaten biri tutunurdu şimdi bakacağız kaç adet yumurta çıkar kaç adet döllenir ona göre bir karar alırız inşallah aslında çok korkuyorum belki son tedavim bile olabilir onun için Rabbime sığındım altın embriyomuzu bulalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…