- 4 Aralık 2024
- 1.427
- 1.000
- 38
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
Amin amin inşallah canım dilerim bu topigimiz sana da şansİnş bu sefer olucak ya
Ya aslında diyorum bu sefer oldu öyle hissediyorum ama sonra negatif geliyor aklıma sonra aklımdan siliyorum falan ama zor ya pozitifi görürsem deliririm heralde bide ne zaman test yapsam 5. Güne girdimumudunu hiç bir zaman yitirme. Evet zor bir süreç ama negatif düşündüğün an hemen kendini motive et
Yani mesela acaba tutmadımı diye insan illaki aklına gelir ama sonra bi dürt kendinitutundu bebeğim diyerek
İnan et yalnız değilsin benim de 4. Tüp bebeğim olucak 10 yıldır bekliyorum bu tüp bebek süreçlerinde çok zorlukla karşılaştım hiç kolay ilerlemedi mental olarak çok yoruldum ama hep içimde bir umut var tam pes edecem yine diyorum ya bu sefer yapsam olursa diye kısır döngü böyle dönüyor Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin inşallahİnş bu sefer olucak ya
Allah seni napmasin sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsünBende gereksiz bir rahatlık ve neşe var hemşireler bile fark ettidiğer hastalar bana anlam veremedi onların gerginlikler yanında ben hemşireye diyorum ki eğer kaza geçitio hastaneye kaldırılsaydım embriyomu yine dondorabilir misiniz kadın dakikalarca güldü
Yok yok çok mutlu olacaksın Allah’ın izniyle yeter ki herşey sağlıklı ilerlesin ben şimdi sana test yapma desem kan gününü bekle diyeceğim ama sen kalbinin sesini dinleyeceksin onun için içinden nasıl geliyorsa öyle davranYa aslında diyorum bu sefer oldu öyle hissediyorum ama sonra negatif geliyor aklıma sonra aklımdan siliyorum falan ama zor ya pozitifi görürsem deliririm heralde bide ne zaman test yapsam 5. Güne girdim
İnş sen transfer oldunmu peki bide kaç kere opu oldunİnan eden yalnız değilsin benim de 4. Tüp bebeğim olucak 10 yıldır bekliyorum bu tüp bebek süreçlerinde çok zorlukla karşılaştım hiç kolay ilerlemedi mental olarak çok yoruldum ama hep içimde bir umut var tam pes edecem yine diyorum ya bu sefer yapsam olursa diye kısır döngü böyle dönüyor Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
Kız gerçekten aklıma çok takılıyordu sorayım dedim hemşire önce açıklamaya çalıştı sonra da dedi ki sizin aklınıza bu nereden geldi şimdiAllah seni napmasin sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsünkız o an gerçekten onu sormuş olamazsin
Üç tüp bebek yaptım üç kere Opu oldum yumurta rezervim düşük fazla yumurta çıkmıyor çıkan da ya döllenmiyor falan ama birinde iki embriyom olmuştu transfer oldum hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm de gittiİnş sen transfer oldunmu peki bide kaç kere opu oldun
Gerçekten ya senin aklina gelen kimsenin aklina gelmez. Hani delrer ya kötüyü düşünmek diye. Seninki kötünün de kötüsü olmuşKız gerçekten aklıma çok takılıyordu sorayım dedim hemşire önce açıklamaya çalıştı sonra da dedi ki sizin aklınıza bu nereden geldi şimdiilk seferlere olan koktu ve heyecan yerini değişik sorulara bıraktı bende kendini
Ay Allah'ım yarabbim gülmekten yıkıldımKız gerçekten aklıma çok takılıyordu sorayım dedim hemşire önce açıklamaya çalıştı sonra da dedi ki sizin aklınıza bu nereden geldi şimdiilk seferlere olan koktu ve heyecan yerini değişik sorulara bıraktı bende kendini
Canım negatif olmuşken doktor neden 2 sefer çift embriyo transfer etti. Belki diğeri tekrar denerdi. Hani geride kalması açısından soruyorum yanlış anlama lütfenÜç tüp bebek yaptım üç kere Opu oldum yumurta rezervim düşük fazla yumurta çıkmıyor çıkan da ya döllenmiyor falan ama birinde iki embriyom olmuştu transfer oldum hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm de gittiüçüncü de iki embriyo oluştu Kasım ayında yaptım transfer oldum onlarda tutunmadı embriyo glue her ikisin de uygulandı demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş embriyo dondurumadım fazladan 1. Tüp bebek hiç döllenme olmadı resmen çöp oldu ama yine her Halime şükrettim dedim bir tane olsun sağlıklı olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah Allahtan hayırlısı olsun 4. İçin regl bekliyorum birde doktorum birkaç kan testi istedi onlarda iyi çıkarsa doktorum onay verirse reçeteyi yolluyacak inşallah
Hemşirenin yüz ifadesini düşünemiyorumKız gerçekten aklıma çok takılıyordu sorayım dedim hemşire önce açıklamaya çalıştı sonra da dedi ki sizin aklınıza bu nereden geldi şimdiilk seferlere olan koktu ve heyecan yerini değişik sorulara bıraktı bende kendini
Aman ha canım sen düşünme yazdıklarımı ben bunları söyledikten sonra transfere girdimGerçekten ya senin aklina gelen kimsenin aklina gelmez. Hani delrer ya kötüyü düşünmek diye. Seninki kötünün de kötüsü olmuşsen yine de böyle şeylerle kafanı yorma iyisini düşün iyisi olsun. Bizi de burda kırıp geçirme transfer olcaz bak aşırı gülmekten birşey olmasin
Hala adet bekliyorum
Ben hiçHemşirenin yüz ifadesini düşünemiyorum
Hemşire doktorla olan diyaloğumuz merak ettiği için transfere girdi bir de doktora anlattıHemşirenin yüz ifadesini düşünemiyorum
Ha öncesinde dediysen tamamAman ha canım sen düşünme yazdıklarımı ben bunları söyledikten sonra transfere girdimsakin olalım şimdi bir kitap aldım onu okuyorum ismi Hayalden Bebeğe bize ne kadar uygun değil mi
Ben ilk transferde iki embriyom oluştu yaştan dolayı önceden konuşulmuştu iki adet embriyo koyulmasını istiyorum diye onlar da sadece iki adet oluşunca taze transfer oldum tuttu ama hesapta dış gebelik yoktu ameliyattan sonra üç ay ara verdim tekrardan başvuru yaptık bütün tahliller ultrason hepsi tekrar yapıldı doktorum tekrardan başlaya bileceğimi söyledi adetimle beraber başladık ultrasonda 6 adet folikül görünüyor du ama doktorum mm küçük olduğunu söyledi toplanan 5 adet oldu 4 olgun çıktı ertesi gün telefon geldi yine 2 embriyo oluşmuş dedim sanki dejavu gibi aynısını yaşadım yine 2 adet transfer oldum embriyolog birinin geriden geldiğini söyledi ama dedim hiç önemli değil yeter ki nasibi olsun onlarda tutunmadı bu sefer eşim dedi keşke bir adet mi koydursaydıkCanım negatif olmuşken doktor neden 2 sefer çift embriyo transfer etti. Belki diğeri tekrar denerdi. Hani geride kalması açısından soruyorum yanlış anlama lütfen
İnşallah canım hayırlısıyla transferin sağlıklı güzel su gibi geçsin AminHala adet bekliyorum
Amin amin inşallahHa öncesinde dediysen tamamyaaa kitabin ismi bile çok güzel bütün hayallerimiz gerçekleşsin bebişlerimiz önce içimizde sonra kucağımızda olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?