- 11 Kasım 2015
- 585
- 818
- 103
- Konu Sahibi mayala katar
Canım benim zorlu yollardan geçmişsin aşağı yukarı tahmin edebiliyorum durumunu cok iyi anlıyorum seni.Ben ilk transferde iki embriyom oluştu yaştan dolayı önceden konuşulmuştu iki adet embriyo koyulmasını istiyorum diye onlar da sadece iki adet oluşunca taze transfer oldum tuttu ama hesapta dış gebelik yoktu ameliyattan sonra üç ay ara verdim tekrardan başvuru yaptık bütün tahliller ultrason hepsi tekrar yapıldı doktorum tekrardan başlaya bileceğimi söyledi adetimle beraber başladık ultrasonda 6 adet folikül görünüyor du ama doktorum mm küçük olduğunu söyledi toplanan 5 adet oldu 4 olgun çıktı ertesi gün telefon geldi yine 2 embriyo oluşmuş dedim sanki dejavu gibi aynısını yaşadım yine 2 adet transfer oldum embriyolog birinin geriden geldiğini söyledi ama dedim hiç önemli değil yeter ki nasibi olsun onlarda tutunmadı bu sefer eşim dedi keşke bir adet mi koydursaydık
dedim tutunsaydı zaten biri tutunurdu şimdi bakacağız kaç adet yumurta çıkar kaç adet döllenir ona göre bir karar alırız inşallah aslında çok korkuyorum belki son tedavim bile olabilir onun için Rabbime sığındım altın embriyomuzu bulalım inşallah
![]()