• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke sorsaydın, genelde normal diyorlar, fazlalaşırsa gel diyorlar.
Benim önceki doğal gebeliğimde, kanamam olmuştu senin bahsettiğin gibi, ondan sonra progestan hap vermişti bana ama maalesef dış gebelik ile sonuçlanmıştı.
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki , keşke bende sorsaydım ama Progestan ben transferin en başından beri kullanıyorum

Ben geçen seferkileri transfer olduğum merkezde verdim ama sağlık ocaklarında

Acil doktorları benim bulunduğum yerdede bakmıyor , sağlık ocağındada çok geç çıkıyor özel hastanelerde yaptırdım genelde
Ben bu sebepten transfer günü doktorumdan veya hastaneden bir yazılı kağıt almak istiyorum verirlerse eğer
Yani 15 dakika kasabadaki hastaneye gidip baktırmak varken merkeze 40-45dk yol gitmeye gerek yok bence.
En azından tedavi sürecindeyim ve baktırmam gerekiyor diye belki bakarlar yine sorun çıkaracak olurlarsa eğer.
Bakalım hayırlısı.

Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki , keşke bende sorsaydım ama Progestan ben transferin en başından beri kullanıyorum
Evet tüp bebekte bu şansımız var transfer çüöbcesi ve sonrası kullanıyoruz. Bence senin kanama tutunma kanamsıydı. Üzme kendini ama kafanın içindeki sesleri durdurmak için test yapa bilirsin
İnşAllah hayırlı sonuçlarla 🤲🏻💕💕💕💕🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben bu sebepten transfer günü doktorumdan veya hastaneden bir yazılı kağıt almak istiyorum verirlerse eğer
Yani 15 dakika kasabadaki hastaneye gidip baktırmak varken merkeze 40-45dk yol gitmeye gerek yok bence.
En azından tedavi sürecindeyim ve baktırmam gerekiyor diye belki bakarlar yine sorun çıkaracak olurlarsa eğer.
Bakalım hayırlısı.
İnşallah verirler öyle birşey kafanda rahat olur hem

Evet tüp bebekte bu şansımız var transfer çüöbcesi ve sonrası kullanıyoruz. Bence senin kanama tutunma kanamsıydı. Üzme kendini ama kafanın içindeki sesleri durdurmak için test yapa bilirsin
İnşAllah hayırlı sonuçlarla 🤲🏻💕💕💕💕🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayy çok teşekkür ederim umarımm öyledir içim ferahladı resmen 10 gündür eşim hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuları , ama bugün test vericek bir yer bulursam vericem 🥰

Ayy çok teşekkür ederim umarımm öyledir içim ferahladı resmen 10 gündür eşim hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuları , ama bugün test vericek bir yer bulursam vericem 🥰
Kimseyle konuşamayınca genelde insan bir tuhaf hissediyor kendini anlıyorum sizi.
Benim eşim görevde annelerin yanındayım ama annemede bu şekilde detaylı konuşamıyorum yani çoğu terimleri anlamıyorlar zaten.
Sadece transfer günüm falan kaba taslak bilgiler biliyorlar 😅
O sebepten burada böyle konuşmak daha doğrusu yazışmak fikir almak birbirine umut aşılamak çok güzel ❤️❤️💕💕💕

Yoktur ben hesabı yeni açtım çünkü ilk sizlerle konuşuyorum , daha nasıl nereye yazıcaktım zorla çözdüm siteyi 😊
Ayy o zaman bilgilerinizi verin sizide alalım listeye, listemiz inşallah bol pozitif ile dolup taşar 😍😍
Yaş, kaçıncı deneme, transfer günü, test günü ne zaman, nasıl transfer oldunuz tek çift kaliteyi biliyorsanız
Ben şahsen bilmiyorum bana iyi demişlerdi dondururken 😂 daha fazla bilgi verdilerse bile hatırlamıyorum 😂

Bende heyecanlıyım daha doğrusu karmaşık durumdayım
Kendimde heyecan oluyor bi sonra sakinliyorum.
Daha sonra sanki bende heyecan merak yokmuş gibi buradaki arkadaşları sakinleştirmeye çalışıyorum 😍😂
İnşAllah emeklerimiz beklememiz boşa çıkarmasın Allahım şu hayır mübarek günde 🤲🏻 🤲🏻 📿 🤲🏻
Akşamdan suyumu hazırlayacağım hastanedede verirler ama olsun ben götüreyim 😂
2-2,5 saat yolum var.
Beni şimdiye kadar embriyolaglar aramadı sadece ilk dondurmadan önce arıyorlardı şu kadar gelişti şu kadar dondurduk diye
Pazartesi doktorum bana 13:30da hastanede ol 14:30da transfer olacak dedi.
Yardımcısıda yolda şu içmeye başlama hastanede bir saat bekleye eksin zaten orda içersin tam idrara sıkışık değil az sıkışık olmak yetiyor dedi.
Su götürmek iyi fikir evet, ben gebelik aşısından önce hastanenin kantininden almak zorunda kalmıştım, buz gibiydi ve hasta olacağım diye hızlı içemedim, ameliyathanede soğuğu yiyince nihayetinde yine de hasta oldum. Suyu fazla içmemek ya da fazla erken başlamamak da önemli evet, fazla sıkışınca da tutamayacağım diye stres oluyor insan. Hadi bakalım sular seller gibi geçsin… 💜

Bende heyecanlıyım daha doğrusu karmaşık durumdayım
Kendimde heyecan oluyor bi sonra sakinliyorum.
Daha sonra sanki bende heyecan merak yokmuş gibi buradaki arkadaşları sakinleştirmeye çalışıyorum 😍😂
İnşAllah emeklerimiz beklememiz boşa çıkarmasın Allahım şu hayır mübarek günde 🤲🏻 🤲🏻 📿 🤲🏻
Akşamdan suyumu hazırlayacağım hastanedede verirler ama olsun ben götüreyim 😂
2-2,5 saat yolum var.
Beni şimdiye kadar embriyolaglar aramadı sadece ilk dondurmadan önce arıyorlardı şu kadar gelişti şu kadar dondurduk diye
Pazartesi doktorum bana 13:30da hastanede ol 14:30da transfer olacak dedi.
Yardımcısıda yolda şu içmeye başlama hastanede bir saat bekleye eksin zaten orda içersin tam idrara sıkışık değil az sıkışık olmak yetiyor dedi.
Su götürmek iyi fikir evet, ben gebelik aşısından önce hastanenin kantininden almak zorunda kalmıştım, buz gibiydi ve hasta olacağım diye hızlı içemedim, ameliyathanede soğuğu yiyince nihayetinde yine de hasta oldum. Suyu fazla içmemek ya da fazla erken başlamamak da önemli evet, fazla sıkışınca da tutamayacağım diye stres oluyor insan. Hadi bakalım sular seller gibi geçsin… 💜

Ayy o zaman bilgilerinizi verin sizide alalım listeye, listemiz inşallah bol pozitif ile dolup taşar 😍😍
Yaş, kaçıncı deneme, transfer günü, test günü ne zaman, nasıl transfer oldunuz tek çift kaliteyi biliyorsanız
Ben şahsen bilmiyorum bana iyi demişlerdi dondururken 😂 daha fazla bilgi verdilerse bile hatırlamıyorum 😂
Umarım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor bir süreç ve yaşamayan bilemez 😔
28 yaş 2. Deneme , 27 Şubat transfer , tek embriyo,4 aa kaliteside 😊

Selam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugün 🥹 bu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?

Umarım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor bir süreç ve yaşamayan bilemez 😔
28 yaş 2. Deneme , 27 Şubat transfer , tek embriyo,4 aa kaliteside 😊
Amin inşallah canım hoşgeldin 🤗 dilerim yarın güzel pozitif müjdeli haberle gelirsin test günün yarındı değil mi öyle okudum hemen kaydediyorum 😍

Selam hanımlar transfer olanlar nasıl geçiyor gününüz herhangi belirtileri olan var mı benim ara ara kasık ağrılarım devam ediyor transfer hariç 6.günüm bugün 🥹 bu arada lekelenme olanlar var mı kaçıncı gün oluyor ortalama?
Aleyküm selam 👋 canım herkeste lekelenme olmuyor genelde şu an ki agrılarınız çok normal dilerim bebiş yerleşiyordur rahim de bebeğe yer açmak için çalışmalar var 😂 ondan dolayı kramp adet tarzı ağrılar çok normal hiç belirti de olmayabilir fazla kafana takma akışına bırak dilerim bebişin seninledir Allah’ın izniyle inşallah 🤲❤️

Hoşbuldum:))Yaş 32. 2021 de bir pozitifimiz var. 2025 senesi için ilk denememiz olcak:)) 17 mart transfer günüm inşallah 🙏🏻
Allah evladınızı size bağışlasın inşallah 🤲 dilerim tekrardan pozitifleri görürüz hep beraber inşallah dondurulmuş embriyo o zaman kaçıncı gün embriyosuydu 💕

Back