- 7 Ekim 2022
- 1.341
- 1.390
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.021
Yaa yerim seni ben çok tatlısınKızlar benim tek tüple normal hamile kalma şansım %5 dedi doktorum sperm faktörü ve benim durumumu göz önüne alarak ve benim hâlâ ovulasyon takibi yapmamtüm tuşlara bastım nerde şans dönerse
Canım hepsi geçmiş gitmiş olsun inşaallahValla bu sefer bir sürü kişiye söyledim… son hamileliğim düşükle sonuçlandı, daha kendimi toparlayamadan annem rahatsızlandı onunla 4 gün hastanede yattım, hemen sonra kayınvalidem ameliyat olduğu içi eşim onu ziyaret etmeye şehir dışına gitti, sonra benim histeroskopi annemin karotis ameliyatı derken… bir yandan küçük çocuğum var, çok zorlandım ve desteğe ihtiyacım olduğunu düşünerek hem 3-5 arkadaşıma hem de kayınvalideme, teyzeme ve halama söyledim. En çok da manevi desteğe ihtiyacı oluyor insanın
Çok şükür ki hiç kabızlık yaşamadım ama doktorda hiç bir şey demedi bu konu hakkında ama estrofem bende mide yanması yaptığı için 8 saat arayla al dedi ve gün içinde rennie tablet kullanmam gerekebiliyor diğer türlü dayanamıyorumBenim de 3 defa kullandığım ilaçlar var, sahur iftar arası bölebilirsin dedi doktorum. Size kabızlıkla ilgili uyarılarda bulunuldu mu acaba?
Canım çok geçmiş olsun, sabah aç karnına 2 kaşık çiğ tahin içmeyi denesen.. Ben mide ilaçlarından tahin sayesinde kurtuldum, annem de öyle.. Hem içinde bolca mineral var, bebişe de yarar. Bir araştır istersenÇok şükür ki hiç kabızlık yaşamadım ama doktorda hiç bir şey demedi bu konu hakkında ama estrofem bende mide yanması yaptığı için 8 saat arayla al dedi ve gün içinde rennie tablet kullanmam gerekebiliyor diğer türlü dayanamıyorum
Ayy öyle mi denerim tabiki de yeterki çözüm olsunCanım çok geçmiş olsun, sabah aç karnına 2 kaşık çiğ tahin içmeyi denesen.. Ben mide ilaçlarından tahin sayesinde kurtuldum, annem de öyle.. Hem içinde bolca mineral var, bebişe de yarar. Bir araştır istersen
Merhaba inşallahAllah evladınızı size bağışlasın inşallahdilerim tekrardan pozitifleri görürüz hep beraber inşallah dondurulmuş embriyo o zaman kaçıncı gün embriyosuydu
Dün eşime “Türkiye şartlarına göre fazla pozitif bir ortam” dedimValla bu devirde tanıdığının iyiliğini isteyen, hasetlenmeyen, herkes için dua eden bir burasi var bence
Kafam çok karışıkYine sen bilirsin ama şu an tutmaman senin için iyi olur tabi yine sen kendini nasıl hissediyorsan öyle davran hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım güncelledim durumunu dilerim güzel haberler alırız hep birlikteMerhaba inşallahİnşallah hepimiz pozitif görelim. 3 gün embriyosuydu dondurulmuştu evet. Bu seferki 5. gün embriyosu
Bana hep diyor normal olur şansın var ama doğurgan özelliğim yokYaa yerim seni ben çok tatlısınCanım ben ilk tüp bebek görüşmesine bir doktora gitmiştim, hsg den sonra bana direkt sen doğurgan değilsin doğal yolla hamile kalman imkansız dedi ve ben o ay hamile kaldım Düştü ama olsun doğurganmışım sonuçta
Öyle valla hiGerçekten bak geçen ay son opum du. Adet olmayi bekliyordum ki transfer sürecine geçeyim adet olur olmaz bende bir gülme tuttu. Vallahi aslinda durumumuz karışık ama bu tüp bebek neredeyse profesör yapicak bizi
Kesinlikle öyleDün eşime “Türkiye şartlarına göre fazla pozitif bir ortam” dedim
Canım üzme kendini henüz çok erken kan gününü beklemeni tavsiye ederim dilerim güzel müjdeli haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallahkızlar test yapmıycam diyordum kendime ama yaptım dayanamadım
6.gün negatif çıktı çok mu erken yaptım ben
bir çok kişi 6.gün silik çizgi ile de olsa öğrenmişüzülsem mi bilemedim de
Ya doktorumda öyle dedi ama bir anda kötü öksürdüm sonra ağrı girdi o yüzden bişi olmuşmudur dedimÖksürmek tıksırmak hapşırmak bunlar bir şey yapmıyor merak etmeyin. U kadar evhamlanmayın
Hastaysanız bol vitaminli şeyler yiyin meyve gibi
Hamilelikte mesela yukarıya uzanmayın falan demeleri uzanınca bebek düşecek diye değil
Tansiyon düşe bilir diye fazla uzanmayın yükseklere diyorlar.
Buda onun gibi bir şey
Lütfen panik yapmayın stres yapmayın farkında değilsiniz ama tüm vücuda dağılıyor bu.
Aynı tüm hastalıkların sebebi sıkıntı stres dedikleri gibi.
Öyle yapıyorum valla bugün yemek filan yaptım dünde öyle ama kendimi yormadanbirşey olmaz Allah’ın izniyle bende tüp bebekle hamile kaldığımda yazın ortasında grip oldum öksürük vardı hep korkuyordum ama doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi bol bol uzan dinlen çok ağır işler yapmaktan kaçın en azından durumun belli oluncaya kadar
Bana 5 gün öncesinden yasak dediler, ne zaman bitiyor yasak bilmiyorumKızlar transfer döneminde öncesi veya sonrasında cinsellik yasak mı
Yumurta toplamadan sonra birkaç gün yasak ama benim yumurtalar büyüdügü zaman çok ağrı oluyor biz hiç cinsellik yaşamadık ve zaten yumurta toplanınca da birkaç gün yasak ben taze transfer olmuştum yine yapmadıkKızlar transfer döneminde öncesi veya sonrasında cinsellik yasak mı
Evet öyle işlerini yaparsın bende yemeğim falan mecbur yapıyordum çok ağır işler sadece yapmıyordum nasibi varsa ne yap et o bebiş tutunur Allah’ın izniyle nasip yoksa uzan kalkma uzandığın yerde gider onun için çok kasmamak gerekiyorÖyle yapıyorum valla bugün yemek filan yaptım dünde öyle ama kendimi yormadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?