- 11 Kasım 2015
- 585
- 818
- 103
- Konu Sahibi mayala katar
-
Canım benim zorlu yollardan geçmişsin aşağı yukarı tahmin edebiliyorum durumunu cok iyi anlıyorum seni.Ben ilk transferde iki embriyom oluştu yaştan dolayı önceden konuşulmuştu iki adet embriyo koyulmasını istiyorum diye onlar da sadece iki adet oluşunca taze transfer oldum tuttu ama hesapta dış gebelik yoktu ameliyattan sonra üç ay ara verdim tekrardan başvuru yaptık bütün tahliller ultrason hepsi tekrar yapıldı doktorum tekrardan başlaya bileceğimi söyledi adetimle beraber başladık ultrasonda 6 adet folikül görünüyor du ama doktorum mm küçük olduğunu söyledi toplanan 5 adet oldu 4 olgun çıktı ertesi gün telefon geldi yine 2 embriyo oluşmuş dedim sanki dejavu gibi aynısını yaşadım yine 2 adet transfer oldum embriyolog birinin geriden geldiğini söyledi ama dedim hiç önemli değil yeter ki nasibi olsun onlarda tutunmadı bu sefer eşim dedi keşke bir adet mi koydursaydık dedim tutunsaydı zaten biri tutunurdu şimdi bakacağız kaç adet yumurta çıkar kaç adet döllenir ona göre bir karar alırız inşallah aslında çok korkuyorum belki son tedavim bile olabilir onun için Rabbime sığındım altın embriyomuzu bulalım inşallah
Bak hamiş haberlerini ona göreCanım benim zorlu yollardan geçmişsin aşağı yukarı tahmin edebiliyorum durumunu cok iyi anlıyorum seni.Doktoruma neden 5-4 toplaniyor sonunda 1 embriyo kaliyor dediğimde senin durumunda olup tek tek topladigimizda oluyor yine de şanslısın onlara göre demişti. bak çok şükür sende de embriyolar oluyor maşallah Rabbim bu seferde saglikla oluşsunlar da bir iki farketmez. Transferini ol inşallah burdan güzel haberlerini bekliyor olacağım.
Çok teşekkürCanım benim zorlu yollardan geçmişsin aşağı yukarı tahmin edebiliyorum durumunu cok iyi anlıyorum seni.Doktoruma neden 5-4 toplaniyor sonunda 1 embriyo kaliyor dediğimde senin durumunda olup tek tek topladigimizda oluyor yine de şanslısın onlara göre demişti. bak çok şükür sende de embriyolar oluyor maşallah Rabbim bu seferde saglikla oluşsunlar da bir iki farketmez. Transferini ol inşallah burdan güzel haberlerini bekliyor olacağım.
Amin Ecmain inşallah canım bana moral oluyorsunuzBak hamiş haberlerini ona göre
Ayy Allah yardımcın olsun zor şeyler geçirmişsin bende 21 yumurta toplandı bendede polikistik över var ben 2 kere opu oldum 21 yumurtadan 3 kaldı 2 transfer bu en sonkinde 1 taneye çok para istediler kabul etmedik tutmazsa baştan yaptırırız dedik ilk hastane çok kötüydü dolandırdı bizi bizde başka hastaye geçtik umutlarımla oynadılar dalga geçer gibi haraket ettiler umarım bebeğini kucağına alırsın ve alırız isteyen herkesin Allah kucağını boş bırakmasınÜç tüp bebek yaptım üç kere Opu oldum yumurta rezervim düşük fazla yumurta çıkmıyor çıkan da ya döllenmiyor falan ama birinde iki embriyom olmuştu transfer oldum hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sağ tüpüm de gittiüçüncü de iki embriyo oluştu Kasım ayında yaptım transfer oldum onlarda tutunmadı embriyo glue her ikisin de uygulandı demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş embriyo dondurumadım fazladan 1. Tüp bebek hiç döllenme olmadı resmen çöp oldu ama yine her Halime şükrettim dedim bir tane olsun sağlıklı olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah Allahtan hayırlısı olsun 4. İçin regl bekliyorum birde doktorum birkaç kan testi istedi onlarda iyi çıkarsa doktorum onay verirse reçeteyi yolluyacak inşallah
Amin canım çok sağ ol. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çift embriyo transferi olacağım canım inşallahYaa bak Buda bir tecrübe yani rahim kalınlığı bile herkeste değişiyor yani illaki şu kalınlıkta bu değerde olacak diye bir şey yok
Önemli olan stressiz bu süreci geçirmekinşAllah hayırlısı ile transferini olur bebişe kavuşursun
Çift transfer mi tek mi senin?
Yaaa çok teşekkür ederim canım umarım öyle olur. Sen ne durumdasın kuzum hangi aşamadasın. Umarım bu mübarek ayda Rabbim gönlindekini yaşamayı nasip eder sana daCanım benim hayırlısıyla transferini ol bebişlerini al gelRabbim ramazanın hürmetine pozitif sonuçlarını da almayı nasip etsin
Amin Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah 21 yumurtadan nasıl üç tane kalmış acaba laboratuvar mı iyi değil di insanın emeklerini umutlarını resmen heba ediyorlar bazı yerler para odaklı gerçekten Rabbim bizi merhametli vicdanlı işinin Ehl-i insanlarla karşılaştırsın inşallahAyy Allah yardımcın olsun zor şeyler geçirmişsin bende 21 yumurta toplandı bendede polikistik över var ben 2 kere opu oldum 21 yumurtadan 3 kaldı 2 transfer bu en sonkinde 1 taneye çok para istediler kabul etmedik tutmazsa baştan yaptırırız dedik ilk hastane çok kötüydü dolandırdı bizi bizde başka hastaye geçtik umutlarımla oynadılar dalga geçer gibi haraket ettiler umarım bebeğini kucağına alırsın ve alırız isteyen herkesin Allah kucağını boş bırakmasın
Dualarımız seninle canım dilerim herşey su gibi berrak olsun aminAmin canım çok sağ ol. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çift embriyo transferi olacağım canım inşallahdualarınızda bana da yer vermenizi isterim
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallahDualarımız seninle kuzum dilerim sağlıcakla bebeklerini alıp gelirsin inşallah annesine sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay boyunca inşallah Rabbim kavuştursun inşallah dilerim bu hasret özlem son bulur inşallah
Rica ederim canım İnan ki sizi pozitif görünce kendim sanki olmuşum gibi mutlu oluyorum inşallah canım güzel haberler gelirsin evet güncelledim durumunu çok şükür iki kişi pozitif oldu darısı hepimizin başına inşallah ben 4. Tüp bebek için yeniden Opu olacağım regl bekliyorum süreçlerimi sizinle paylaşacağım nasip olursa inşallah Amin Ecmain inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlarımıza kavuşalım inşallahCanım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallahcuma transferim olacak 14 martta inşallah onu tabloya eklersen sevinirim inşallah karşısına pozitifi ekleyeceğimiz bir mesaj da atarım burda. senin durumun nasıl şu an hangi süreçtesin kuzum Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun
2 tane 4. gün embriyosu transfer ettiler ve bu 2. denemem kuzumBilmiyorumki canım sende kaç tane transfer ettiler inş canım çok yorucu çünkü bu yol bide benim 3.cü denemem
Fraven, Zarzio veya Neupogen kullanıyorsan bunlar kansızlık yapıyor, geçen transferimde olmuştu benim kansızlık ve ne giyersem giyeyim vücudum bir türlü ısınmamıştı… annemden yün fanila ödünç almıştımKızlar bende artık ilaçlardan bir mide bulantısı bir kasık ağrısı birde aşıır üşüme sonrada terleme oluyor sizde de var mı böyle durumlar
Evet canım, düşün aynı gün yaptığım aynı marka test bunlar. Birinde bu kadar silik çıkarken diğerinde bariz belli. Aralarında 6 saat falan var. Bir de prodoctor, iyi denilen marka. Yani üzülmeden önce bir test daha yapmak gerekiyormuş şu süreçte, onu resimli göstermek istedimBir de aynı marka test gerçekten inanılır gibi değil hemn idrar testinde çıkanlar acaba değeri çok yüksek olanlar mı
Amin inşallahİnşallah canım hayırlısıyla transferin sağlıklı güzel su gibi geçsin Amin
Döllenmemişler bide yumurtalar küçükmüş 5. Güne gelmediler valla ben görmüyorum Allah görüyor yanlış bişi varsa Allah’a havale ediyorumAmin Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah 21 yumurtadan nasıl üç tane kalmış acaba laboratuvar mı iyi değil di insanın emeklerini umutlarını resmen heba ediyorlar bazı yerler para odaklı gerçekten Rabbim bizi merhametli vicdanlı işinin Ehl-i insanlarla karşılaştırsın inşallah
İnşİnşallah bu sefer pozitif olur sağlıklı bir şekilde Amin
İnş amin2 tane 4. gün embriyosu transfer ettiler ve bu 2. denemem kuzumEvet yorucu, Rabbim bu defa emeklerimizi büyük gözaydınlıklarına çevirsin inşaallah Birbirimize hep pozitif haberler verelim
Bence erken 6. gün… ikinci transferim tutmuştu, 9. gün bile çok çok çok silik çıkmıştı idrar testinde, gereksiz moral bozukluğu olmasın bu süreçte…İnş amin5. Günüm testi yarın yapsammı diyorum
İnan et yalnız değilsin benim de 4. Tüp bebeğim olucak 10 yıldır bekliyorum bu tüp bebek süreçlerinde çok zorlukla karşılaştım hiç kolay ilerlemedi mental olarak çok yoruldum ama hep içimde bir umut var tam pes edecem yine diyorum ya bu sefer yapsam olursa diye kısır döngü böyle dönüyor Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?