Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim zorlu yollardan geçmişsin aşağı yukarı tahmin edebiliyorum durumunu cok iyi anlıyorum seni. Doktoruma neden 5-4 toplaniyor sonunda 1 embriyo kaliyor dediğimde senin durumunda olup tek tek topladigimizda oluyor yine de şanslısın onlara göre demişti. bak çok şükür sende de embriyolar oluyor maşallah Rabbim bu seferde saglikla oluşsunlar da bir iki farketmez. Transferini ol inşallah burdan güzel haberlerini bekliyor olacağım.

Bak hamiş haberlerini ona göre

Çok teşekkür ederim inan ki o kadar şeyler duydum ki halime şükrettim ben hep dedim Allah'ım yeter ki embriyom sağlıkla oluşsun bir taneye de razıydım ilkinde hiç döllenme olmayınca inan ki herşeye şükrettim hatta eşime dediler ikinci tüp bebekte iki defa sperm verebilirsin ama çok şükür doktor dedi gerek yok onu da beklettiler sperm nasıl çıkacak kadın dedi sağlıklı sperm bulundu vermene gerek yok bu sefer dediler farklı teknik uygulayacagız çok şükür Rabbime bana transfer olmayı nasip etti dilerim bu sefer altın embriyomuzu bulup sağlıklı bir şekilde transfer olabilirim sonunda hamile kalabilirim inşallah oy canım çok güzel dileklerde bulundun Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah bütün süreçlerimi paylaşacağım canım dilerim hepimiz hamiş çıkarız burdan sağlıklı bir şekilde inşallah

Ayy Allah yardımcın olsun zor şeyler geçirmişsin bende 21 yumurta toplandı bendede polikistik över var ben 2 kere opu oldum 21 yumurtadan 3 kaldı 2 transfer bu en sonkinde 1 taneye çok para istediler kabul etmedik tutmazsa baştan yaptırırız dedik ilk hastane çok kötüydü dolandırdı bizi bizde başka hastaye geçtik umutlarımla oynadılar dalga geçer gibi haraket ettiler umarım bebeğini kucağına alırsın ve alırız isteyen herkesin Allah kucağını boş bırakmasın

Amin canım çok sağ ol. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çift embriyo transferi olacağım canım inşallah dualarınızda bana da yer vermenizi isterim

Canım benim hayırlısıyla transferini ol bebişlerini al gel Rabbim ramazanın hürmetine pozitif sonuçlarını da almayı nasip etsin
Yaaa çok teşekkür ederim canım umarım öyle olur. Sen ne durumdasın kuzum hangi aşamadasın. Umarım bu mübarek ayda Rabbim gönlindekini yaşamayı nasip eder sana da

Amin Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah 21 yumurtadan nasıl üç tane kalmış acaba laboratuvar mı iyi değil di insanın emeklerini umutlarını resmen heba ediyorlar bazı yerler para odaklı gerçekten Rabbim bizi merhametli vicdanlı işinin Ehl-i insanlarla karşılaştırsın inşallah

Amin canım çok sağ ol. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çift embriyo transferi olacağım canım inşallah dualarınızda bana da yer vermenizi isterim
Dualarımız seninle canım dilerim herşey su gibi berrak olsun amin

Dualarımız seninle kuzum dilerim sağlıcakla bebeklerini alıp gelirsin inşallah annesine sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay boyunca inşallah Rabbim kavuştursun inşallah dilerim bu hasret özlem son bulur inşallah
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşallah cuma transferim olacak 14 martta inşallah onu tabloya eklersen sevinirim inşallah karşısına pozitifi ekleyeceğimiz bir mesaj da atarım burda. senin durumun nasıl şu an hangi süreçtesin kuzum Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun

Rica ederim canım İnan ki sizi pozitif görünce kendim sanki olmuşum gibi mutlu oluyorum inşallah canım güzel haberler gelirsin evet güncelledim durumunu çok şükür iki kişi pozitif oldu darısı hepimizin başına inşallah ben 4. Tüp bebek için yeniden Opu olacağım regl bekliyorum süreçlerimi sizinle paylaşacağım nasip olursa inşallah Amin Ecmain inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı güzel evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Bilmiyorumki canım sende kaç tane transfer ettiler inş canım çok yorucu çünkü bu yol bide benim 3.cü denemem
2 tane 4. gün embriyosu transfer ettiler ve bu 2. denemem kuzum Evet yorucu, Rabbim bu defa emeklerimizi büyük gözaydınlıklarına çevirsin inşaallah Birbirimize hep pozitif haberler verelim

Kızlar bende artık ilaçlardan bir mide bulantısı bir kasık ağrısı birde aşıır üşüme sonrada terleme oluyor sizde de var mı böyle durumlar
Fraven, Zarzio veya Neupogen kullanıyorsan bunlar kansızlık yapıyor, geçen transferimde olmuştu benim kansızlık ve ne giyersem giyeyim vücudum bir türlü ısınmamıştı… annemden yün fanila ödünç almıştım

Bir de aynı marka test gerçekten inanılır gibi değil hemn idrar testinde çıkanlar acaba değeri çok yüksek olanlar mı
Evet canım, düşün aynı gün yaptığım aynı marka test bunlar. Birinde bu kadar silik çıkarken diğerinde bariz belli. Aralarında 6 saat falan var. Bir de prodoctor, iyi denilen marka. Yani üzülmeden önce bir test daha yapmak gerekiyormuş şu süreçte, onu resimli göstermek istedim

Döllenmemişler bide yumurtalar küçükmüş 5. Güne gelmediler valla ben görmüyorum Allah görüyor yanlış bişi varsa Allah’a havale ediyorum

Hepimiz dünyanın en tatlı savaşçılarıyız. çok yorucu canım benim. Gerçekten bizi biz anlayabiliriz sadece. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…