Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ahahahahaha bende anlamadım valla öyle diyo
Mervecim sen onlara bakma ilk gün o kadar beta mı olur öyle olması için bebişin en az 1 buçuk aylık olması gerekir kafanı bulandırma bak herkesin. Normal değerde çıkıyor tabi ki ilerleyen günlerde yükseliş olacaktır ama ilk kanda saçma geldi

Ben hala 5 bin okuyorum benim akıl gitti
Oy canım heyecandan farklı görüyorsun dilerim keselerini de kalp atımını da görürsün arada gir bize de haber ver durumunu ben inan ki sen geldiğin gün çok umutsuzdun dedim bu sefer olucak diye hissetmiştim dilerim bu heyecanın doğuma kadar devam etsin Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

İnş canım benim valla ben bu kadar heyecan yaptığımı anlamadım taki mesajı sen okuyana kadar demekki bende ve eşimde gitmiş yok yani

doğru diyorsun valla o an insan şaşırıyor

Alerjim olsa şimdiye çıkardı herhalde, bir hafta oldu alalı serumu, test gününe de 9 gün var

İnş canım benim valla ben bu kadar heyecan yaptığımı anlamadım taki mesajı sen okuyana kadar demekki bende ve eşimde gitmiş yok yani
Çok normal duygular dilerim Rabbim doğdukları günü de göstersin inşallah sağlıcakla büyüsünler gelsinler minik kuşlar

Ya dün harbi eşim oturdu hesap yapıyor test gününe kadar 5 bin olurmu ya diyo işte perşembe bu kadar olsa cuma bu kadar olsa allahım ya ne hallere düştük
Bir mesaj siz de kafa karışıklığına sebep olmuş ay allahım ya çok güzel anlar bunlar hepsi sizde anı kalacak canım

Çok normal duygular dilerim Rabbim doğdukları günü de göstersin inşallah sağlıcakla büyüsünler gelsinler minik kuşlar
İnş canım benim hala içimde şüphe var temzlik yapsam düşerim şunu yapsam zarar görürmü acaba beta artıcakmı kafada deli soruyor bana garip geliyor tuhaf yani değişik bişi

İnş canım benim hala içimde şüphe var temzlik yapsam düşerim şunu yapsam zarar görürmü acaba beta artıcakmı kafada deli soruyor bana garip geliyor tuhaf yani değişik bişi
Bu konuda yalnız değilsin emin ol keseyi ve kalp atımını görmeden emin olmadan böyle devam eder lakin düşünmemeye çalış çok ağır işler yapmadan az az kendini yormadan rutin işlerini yap çokta kafaya takma biraz rahat ol Rabbim korusun inşallah görünen görünmeyen kazalardan beladan inşallah sürekli dua et kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…