- 4 Aralık 2024
- 1.729
- 1.288
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.021
Kalp atışı filan mı olmadı ne oldu cnm inş yüzün güler bu sefer kucağın dolarİnşallah o günü de görürsün inşallah ben tam 14. Gün kan verdim evde hiç test yapmadım pozitif gelince test yapmaya başladım sırf o iki çizgiyi görebilmek için keseye gidene kadar üç dört günde bir test ediyordum eşim de dedi ne zamana kadar yapacaksındedim doğum olana kadar bilemedim ki biz plan yaparken kader gülüyormuş
Amin hepimizin inşallah Allah razı olsun yok yok herşey iyiydi sağ tüpe yerleşmiş mecbur sonlandırdılar yoksa keseyi herşeyi gördük nasibi yokmuşKalp atışı filan mı olmadı ne oldu cnm inş yüzün güler bu sefer kucağın dolar
Tabiki ekleyebilirsiniz 32 yaş 3.gün çift embriyo 24 Mart test günüEsra hanım sizi de tabloya ekleyiyeyim mi istermisiniz dilerim hepimiz inşallah pozitif görürüz
Ayy canım bende öyle yapmak istemiyorumbenimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak
İnşallah canımAy iki saat farkta çokaz kaldı ay sonu yaz uygulamasına geçiyoruz 1 saate düşüyor daha iyi oluyor dilerim onay çıkar start verebiliriz Allah’ın izniyle
Canım ben bundan önceki transferim de her hafta aldim serum tedavisini. Bu olacağım transferimde de doktorumla konuştum transferin oncesinde ve sonrasinda olmak üzere iki defa yapalim dedi. Çünkü bende otoimmün hastalık var. Bağışıklığı desteklesin diye yaptiricamArkadaşlar IVIG serum alan var mı bu tedavisinde veya daha önceki bir tedavisinde? Doktor her ek tedavide olduğu gibi bunun da garantisi yok dedi ama geçen sefer intralipid yaptırmıştık ve 6. haftada kalbi durdu, bu sefer son embriyomuz diye Octagam serum aldım bakalım bir farkı olacak mı
Amin canımm çok teşekkürler..Canımmm gözünüz aydınnnAllahım sağlıkla ilerlemesini ve bebeğine kavuşmayı nasip etsiiiinnn
Banada aynı şekilde demişti çok ağır işler yapma canım ağır kaldırma , zorlama kendini omunhari inde günlük yaşantına devam etBenim bel ağrım transferden önce başlamıştı
Ama bel ağrısı bende bazen oluyordu önceleri fakat transfer öncesi sanki öncelerine göre bir tık daha fazlaydı
Arada böyle hafif kramplarım oluyor, kramp dediğim sanki adet dönemi geldi çattı kapıya gibi
Mide bulantısı yok şükür
Ben birde transfer günü akşam geldim anca eve
Dün ve ondan önceki gün hiç yatmadım, daha doğrusu evden çalışıyorum ben yatmak yerine oturdum.
Arada bi dolaştım
Dün mutfakta uğraştım kek vs. Bana doktorum iki gün dinlen falan demedi, normal hayatına dön ama yorma koşma dedi
Merhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
Şifa olsun… bundan önceki transferin tutmuş muydu? Tuttuysa devam etti mi gebeliğin?Canım ben bundan önceki transferim de her hafta aldim serum tedavisini. Bu olacağım transferimde de doktorumla konuştum transferin oncesinde ve sonrasinda olmak üzere iki defa yapalim dedi. Çünkü bende otoimmün hastalık var. Bağışıklığı desteklesin diye yaptiricam
benimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak
Bekleyebildiğin kadar bekle dayan erken test yapma canım geç tutunma falan olursa kanda bile hemen yükselmiyor moralini bola bozmuş olursunbenimde salı günü , bende korkuyorum, erken idrar testi de yapmayacağım. Sadece ah etmiştim 4 sene boyunca o kadar erken gebelik testi yapıp negatif görüp ağladım ki. Eğer kan testimle güzel haberi öğrenirsem eve gelip ilk işim idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek olacak
Ay canım hadi senden iyi haberler bekliyoruzAy iki saat farkta çokaz kaldı ay sonu yaz uygulamasına geçiyoruz 1 saate düşüyor daha iyi oluyor dilerim onay çıkar start verebiliriz Allah’ın izniyle
AMİN. Allahım isteyen herkese nasip etsin... Tabiki de haberdar ederim :))Gözümüz aydın olsuuuunn.. inşAllah sağlıklı gebelik sağlıklı artışlar görürüzdarısı bizlere inşAllah
Haberdar et bizleriiii
Canım gerçekten zor bir durum inan ki gönül isterdi herkes pozitif olsun ama elden birşey gelmiyor Amin canım dilerim Rabbim hayırlı güzel bir zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah sana burdan kocaman sarılıyorum senin yaşadıklarının hepsini yaşadım onun için seni çok iyi anlıyorum duygularını herşeyini dilerim bundan sonra yüzümüz gülsün inşallahMerhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
Evet canim tuttu. Şuan 5 yaşında çok şükürŞifa olsun… bundan önceki transferin tutmuş muydu? Tuttuysa devam etti mi gebeliğin?
Ay canım hadi senden iyi haberler bekliyoruz
ay canlarım çok teşekkürİnşallah canımarama gelince bizi habersiz bırakma
canım ıgne çok yakıyor mu ben progestan vajınl yoldan alıyorum fıtıl olarak ama benı mahfettı kasıntı akıntı fılan kullanan var mı herkes ıgne mı kullanıyorBen oruç tutamıyorum zaten kullandığım ilaçlardan dolayı
Sabah 9’da folikasit, progestan iğne ve estrofem
Saat 13’de estrofem
Saat 17’de estrofem
Saat 21’de progestan iğne
Ya bugün günlere baktım dedim ki daha iki gün geçmiş transfer sonrası ikinci gün
Sanki bana bir hafta geçmiş bir hafta kaldı diye düşünüyordum
Ben sadece vajinal fitil kullandım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadımcanım ıgne çok yakıyor mu ben progestan vajınl yoldan alıyorum fıtıl olarak ama benı mahfettı kasıntı akıntı fılan kullanan var mı herkes ıgne mı kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?