Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalp atışı filan mı olmadı ne oldu cnm inş yüzün güler bu sefer kucağın dolar

Esra hanım sizi de tabloya ekleyiyeyim mi istermisiniz dilerim hepimiz inşallah pozitif görürüz

Ayy canım bende öyle yapmak istemiyorum nasip olursa

Canım ben bundan önceki transferim de her hafta aldim serum tedavisini. Bu olacağım transferimde de doktorumla konuştum transferin oncesinde ve sonrasinda olmak üzere iki defa yapalim dedi. Çünkü bende otoimmün hastalık var. Bağışıklığı desteklesin diye yaptiricam

Banada aynı şekilde demişti çok ağır işler yapma canım ağır kaldırma , zorlama kendini omunhari inde günlük yaşantına devam et

Şifa olsun… bundan önceki transferin tutmuş muydu? Tuttuysa devam etti mi gebeliğin?

Bekleyebildiğin kadar bekle dayan erken test yapma canım geç tutunma falan olursa kanda bile hemen yükselmiyor moralini bola bozmuş olursun

Merhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
Canım gerçekten zor bir durum inan ki gönül isterdi herkes pozitif olsun ama elden birşey gelmiyor Amin canım dilerim Rabbim hayırlı güzel bir zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah sana burdan kocaman sarılıyorum senin yaşadıklarının hepsini yaşadım onun için seni çok iyi anlıyorum duygularını herşeyini dilerim bundan sonra yüzümüz gülsün inşallah

Şifa olsun… bundan önceki transferin tutmuş muydu? Tuttuysa devam etti mi gebeliğin?
Evet canim tuttu. Şuan 5 yaşında çok şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim komsenin kucağını boş birakmasin ona kardeş için girdik bu yola bakalim hakkimizda hayirlisi

canım ıgne çok yakıyor mu ben progestan vajınl yoldan alıyorum fıtıl olarak ama benı mahfettı kasıntı akıntı fılan kullanan var mı herkes ıgne mı kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…