Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülüm ikinci adet bekliyorum transfer için ama aşırı sancım var Dr sordum normal dedi artık hepimizin dileği gerçek olsun zor süreç gülüm
Daha adetten sonra mı transfer işlemine geçersiniz dilerim herşey gönlünce olur inşallah hep beraber pozitifleri görelim inşallah

Öncelikle transferin hayırlı olsun Rabbim bu Ramazan ayı hürmetine o kadar olumsuztuktan sonra iyi sonuclar almani nasip etsin bu arada gel gel aramiza hiç pişman olmazsın
Teşekkür ederim canım ben rahim ağzı yetmezliği olan Abd. Serklajli ve sürekli yatmak zorunda olan bir hastayim o yüzden kendimi oyalayacak o kadar çok şeye ihtiyacım var ki anlatamam iyi oluyor buralarda takılmak da zaman geçiyor, dertler dinleniyor ee bizi de birbirimizden başka anlayan zaten yok yani yaşayan bilir sonuçta.

Yanlış anlama sakın da aha dedim bir hamile kaprisi çekeceğiz alttan al dedim kendi kendime Allah söyletmiş olsun bak nolur Yanlış anlama çünkü ilk okuduğumda sevinçten güldüm birde o derece odakliyim senin hamileliğine

Yarın aslında benim test günüm ben erkenden baktirdigim için pazar günü 106 salı günü 260 çıktı ilaclarim bitti yarın hem test yaptiracam hemde estrofem yazdıracam
Çok şükür canım dilerim yarın sağlıcakla katlanmıştır artık kese günü verirler darısı keseye kalp atımına olsun inşallah bizi de haberdar et canım

Allahım söyletmiş yok ne yanlış anlaması
Sinirimi bozdu burnumun üstündeki, toplantıya katılıyorum görüntülü orda kırmızı kırmızı benden önce ben buradayım diyor

Ooooo bizle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın merak etme Rabbim şifanı versin güzel sonuclar almani nasip etsin

Evet balım benim ertelendi ama regli olmak üzereyim bu sabah ilaç bitti artık kaç güne regli olurum belli değil ama gümbür gümbür geliyorum

Evet balım benim ertelendi ama regli olmak üzereyim bu sabah ilaç bitti artık kaç güne regli olurum belli değil ama gümbür gümbür geliyorum
Hadi hayırlısıyla gelsin de bu sefer dilerim sağlıcakla transferin gerçekleşir inşallah

Allahım söyletmiş yok ne yanlış anlaması
Sinirimi bozdu burnumun üstündeki, toplantıya katılıyorum görüntülü orda kırmızı kırmızı benden önce ben buradayım diyor
Ayyy yaa bu zorlu sürecin güzel tarafı olsun oda. Boşverrrrr sinirini bozma yeter ki sadece o olsun. Bir fondaten yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…