- 4 Aralık 2024
- 1.795
- 1.360
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.201
Daha adetten sonra mı transfer işlemine geçersiniz dilerim herşey gönlünce olur inşallah hep beraber pozitifleri görelim inşallahGülüm ikinci adet bekliyorum transfer için ama aşırı sancım var Dr sordum normal dedi artık hepimizin dileği gerçek olsun zor süreç gülüm
Yarın aslında benim test günüm ben erkenden baktirdigim için pazar günü 106 salı günü 260 çıktı ilaclarim bitti yarın hem test yaptiracam hemde estrofem yazdıracamYarın kimlerin test günü bir bakayım
Teşekkür ederim canımÖncelikle transferin hayırlı olsun Rabbim bu Ramazan ayı hürmetine o kadar olumsuztuktan sonra iyi sonuclar almani nasip etsinbu arada gel gel aramiza hiç pişman olmazsın
Yanlış anlama sakın da aha dedim bir hamile kaprisi çekeceğiz alttan al dedim kendi kendime Allah söyletmiş olsunYa bir şey diyeceğim
Ben sivilcelenmeye başladım
Yani çenemde sivilce oluyordu bende adet döneminde ama şimdi burnumun üstünde boğazımda var birertane
İlaçlardan kaynaklı mı acaba? Transferden önce çarşamba başladım progestan’a pazartesi transfer oldu ve halen ilaçlar devam haliyle.
Çenendeki sivilceyi normal buldum
Progestan sivilce mi yapıyor?
Aynı anda yazmışım
Çok şükürYarın aslında benim test günüm ben erkenden baktirdigim için pazar günü 106 salı günü 260 çıktı ilaclarim bitti yarın hem test yaptiracam hemde estrofem yazdıracam
Amin inşallah haber ederim kese ne zman görülüyorÇok şükürcanım dilerim yarın sağlıcakla katlanmıştır artık kese günü verirler darısı keseye kalp atımına olsun inşallah bizi de haberdar et canım
Allahım söyletmişYanlış anlama sakın da aha dedim bir hamile kaprisi çekeceğiz alttan al dedim kendi kendime Allah söyletmiş olsunbak nolur Yanlış anlama çünkü ilk okuduğumda sevinçten güldüm birde o derece odakliyim senin hamileliğine
Ooooo bizle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın merak etmeTeşekkür ederim canımben rahim ağzı yetmezliği olan Abd. Serklajli ve sürekli yatmak zorunda olan bir hastayim o yüzden kendimi oyalayacak o kadar çok şeye ihtiyacım var ki anlatamam iyi oluyor buralarda takılmak da zaman geçiyor, dertler dinleniyor ee bizi de birbirimizden başka anlayan zaten yok yani yaşayan bilir sonuçta.
Evet balım benim ertelendi ama regli olmak üzereyim bu sabah ilaç bitti artık kaç güne regli olurum belli değil ama gümbür gümbür geliyorumAyy evet aslında iyi olur
Hatta ertelenlere ve benzeri başka bilgilerde yazsak, zor olmazsa iyi olur
Tabloya bakıyorum arada bi tarihlere sonra diyorum bundan ses soluk yok acaba herşey yolundamı diye soracakken aklıma geliyor mesela ertelenmiş vesaire
ikosan mesela bugün soracaktım sonra aklıma geldi ertelenmişti rahım kalınlığından dolayı sanırım
Efekt yap canımAllahım söyletmişyok ne yanlış anlaması
Sinirimi bozdu burnumun üstündeki, toplantıya katılıyorum görüntülü orda kırmızı kırmızı benden önce ben buradayım diyor
Hadi hayırlısıyla gelsin de bu sefer dilerim sağlıcakla transferin gerçekleşir inşallahEvet balım benim ertelendi ama regli olmak üzereyim bu sabah ilaç bitti artık kaç güne regli olurum belli değil ama gümbür gümbür geliyorum
Ayyy yaa bu zorlu sürecin güzel tarafı olsun oda. Boşverrrrr sinirini bozma yeter ki sadece o olsun. Bir fondaten yeterAllahım söyletmişyok ne yanlış anlaması
Sinirimi bozdu burnumun üstündeki, toplantıya katılıyorum görüntülü orda kırmızı kırmızı benden önce ben buradayım diyor
Doktorumla telefonda görüştüm, yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi, dinlenmemi ve tekrar progestan dex’e başlamamı söyledi. Bir de magnezyum kullanacakmışım. Hayırlısı inşallah
İnşallah balım ama iptal olanları yazma fikri mantıklı ben rahatsız olmam yazabilirsin belki benimle aynı sorunları yaşayanlar vardır destek mestek o iş bizdeHadi hayırlısıyla gelsin de bu sefer dilerim sağlıcakla transferin gerçekleşir inşallah
Yaaaaa hadi inşAllahEvet balım benim ertelendi ama regli olmak üzereyim bu sabah ilaç bitti artık kaç güne regli olurum belli değil ama gümbür gümbür geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?