• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bir şey danışacağım. İğne kullanım aşamasındayım. Nasipse opu pazartesi.
Tüm değerlerim normal ama Gonal f 900 3. Kutu yazıldı bu kadar çok gonal f kullanımı denk gelmemiştim normal mi? Fikri olan yazabilir mi sizler ne kadarlık dozda kullanmıştınız
Banada gonal f 900’den 3 tane yazmıştı, son kalemi tam bitirememiştim
150 uyguluyordum

Ben sadece vajinal fitil kullandım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım
bir tek bende mı oldu boyle anlamadım ılk evlendıgımde de hamıle oldugumu ogrendım sonra doktor drek pgestan baslatmıstı 1 hafta sonra dış gebelık oldugunu ögrendık o zamn kullandıgımda da kaşıntı ıdrarda yanmı fılan yapmıstı sımdı de aynı oye trandfer zamnı da oncesı sonrası mahvetti beni

İnşallah tekrar yapmak nasip olur ben hala testlerimi atmadım foto olarak yapmıştım onları da silmedim hatıra olarak kalsın istedim 🥹
Ayyy ben düşük yapıp hastaneden döndüğümün ertesi günü ağlaya ağlaya herşeyi yok etmiştim canım.. O ultrason görüntüleri, pozitif sonuç kağıdı, transfer sırasında takılan bileklik, reçeteler vs vs. O veda çok zor gelmişti, dedim kızım bıçak gibi kesip at yoksa seni süründürecek.. Allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasın 🥺

Ayyy ben düşük yapıp hastaneden döndüğümün ertesi günü ağlaya ağlaya herşeyi yok etmiştim canım.. O ultrason görüntüleri, pozitif sonuç kağıdı, transfer sırasında takılan bileklik, reçeteler vs vs. O veda çok zor gelmişti, dedim kızım bıçak gibi kesip at yoksa seni süründürecek.. Allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasın 🥺
Canım benim Rabbim bu yaşadıklarımız için inşallah bizi tekrardan sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin dilerim tüm yaşadıklarımızı unuturuz inşallah 😢🤲

canım ıgne çok yakıyor mu ben progestan vajınl yoldan alıyorum fıtıl olarak ama benı mahfettı kasıntı akıntı fılan kullanan var mı herkes ıgne mı kullanıyor
yok iğne yakmıyor ben rahat bir şekilde kullanıyorum
Fitil olarak kullanan çok var diye okuyorum burda, onda çok akıntı oluyormuş haliyle dış kapsülünden kaynaklı
Birde teklemeye kalçadan vurulanı okudum, kalçadan bence zor olur, hemşire yardımı ile olması gerekir ve haliyle insan kalçadan olunca kasıyor kendisini ve kasınca acıma olasılığı daha yüksek, yani ben zamanında b12 vurduruyordum öyleydi,
Kalçadanda küçük şırınga ucu kullanılırsa acı hissi nasıl olur bilmiyorum

Karından yapınca bazen oluyor hiç acıyı girdiğini hissetmiyorsun (şırınganın kendi ucu değil ekstra 13mm uç veriyor eczane veya talep ediyorsun)
Bazen ilk iğne ucunu sokarken hissediyorsun derinin altına girdiğini
Bazen kılcal damara denk gelirse bir iki damla kanama oluyor iğneyi çıkarınca
Bana şimdilik 2-3 defa oldu ama sorun değil o.

bir tek bende mı oldu boyle anlamadım ılk evlendıgımde de hamıle oldugumu ogrendım sonra doktor drek pgestan baslatmıstı 1 hafta sonra dış gebelık oldugunu ögrendık o zamn kullandıgımda da kaşıntı ıdrarda yanmı fılan yapmıstı sımdı de aynı oye trandfer zamnı da oncesı sonrası mahvetti beni
Canım doktorunla görüş istersen durumunu belli ki sana gelmiyor ona göre iğne olarak verebilir çok geçmiş olsun kaybın için dilerim inşallah Rabbim bir daha göstermesin inşallah 🤲🥹

Maşallah 🧿 bu sefer de tutar inşallah, bana da yarar inşallah IVIG 🙏🏼
Allah razi olsun canım 🥰 amin inşallah 🤲🤲 yarar tabi neden yaramasin. Şöyle birşey eskiden kanıtlanmış faydasi yok diyorlardi ama uygulanan birçok hastada pozitif sonuç alındı. Birde içerisindeki maddelere alerjin olmadigi sürece birşey olmaz faydasi bile olur eminim 🤲🤲🤲

Canım herkeste akıntı yapıyor aslında ama senin vajinal floran çok hassas demek ki kaşıntı yapıyor. Sana tavsiyem sık sık iççamaşırını değiştir, nemli kalmasın. Evdeysen de ince terletmeyen pamuklu kıyafetler giy. Seni rahatlatacaktır biraz, geçmiş olsun 🌸

İlk okuduğumda o kadar anlam veremedim ki test günü senden 5000 TL istiyorlar diye anladım, kızdım hatta adamların paragözlülüğünde sınır yok diye 🤣🤣🤣🤣 düşün o kadar anlamsız geldİ 5000’in beta olacağı aklımın ucundan geçmedi, sonra yorumlardan anladım 🤣🤣🤣
Ya ahahahahaha bende anlamadım valla öyle diyo

Back
X