- 16 Mart 2024
- 94
- 125
- 8
- 42
- Konu Sahibi mayala katar
- #2.041
MaşallahEvet canim tuttu. Şuan 5 yaşında çok şüküristeyen herkese nasip etsin rabbim komsenin kucağını boş birakmasin
ona kardeş için girdik bu yola bakalim hakkimizda hayirlisi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahEvet canim tuttu. Şuan 5 yaşında çok şüküristeyen herkese nasip etsin rabbim komsenin kucağını boş birakmasin
ona kardeş için girdik bu yola bakalim hakkimizda hayirlisi
![]()
Banada gonal f 900’den 3 tane yazmıştı, son kalemi tam bitirememiştimArkadaşlar bir şey danışacağım. İğne kullanım aşamasındayım. Nasipse opu pazartesi.
Tüm değerlerim normal ama Gonal f 900 3. Kutu yazıldı bu kadar çok gonal f kullanımı denk gelmemiştim normal mi? Fikri olan yazabilir mi sizler ne kadarlık dozda kullanmıştınız
Çok üzüldüm adınızaMerhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
bir tek bende mı oldu boyle anlamadım ılk evlendıgımde de hamıle oldugumu ogrendım sonra doktor drek pgestan baslatmıstı 1 hafta sonra dış gebelık oldugunu ögrendık o zamn kullandıgımda da kaşıntı ıdrarda yanmı fılan yapmıstı sımdı de aynı oye trandfer zamnı da oncesı sonrası mahvetti beniBen sadece vajinal fitil kullandım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım
Ayyy ben düşük yapıp hastaneden döndüğümün ertesi günü ağlaya ağlaya herşeyi yok etmiştim canım.. O ultrason görüntüleri, pozitif sonuç kağıdı, transfer sırasında takılan bileklik, reçeteler vs vs. O veda çok zor gelmişti, dedim kızım bıçak gibi kesip at yoksa seni süründürecek.. Allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasınİnşallah tekrar yapmak nasip olur ben hala testlerimi atmadım foto olarak yapmıştım onları da silmedim hatıra olarak kalsın istedim![]()
Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim ona göre ilaçlarınızı ya azaltıp ya artıracaktır bol bol dinlenin yorma kendini dilerim sağlıcakla ilerler inşallahArkadaşlar kahverengi lekelenme normal mi?![]()
Canımm bekledikçe güzelleşiyordur inşaallah. Rabbim gönlüne ferahlık ve yeniden başlama gücü versin. Sana sımsıkı sarılıyorumMerhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
Canım benim Rabbim bu yaşadıklarımız için inşallah bizi tekrardan sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin dilerim tüm yaşadıklarımızı unuturuz inşallahAyyy ben düşük yapıp hastaneden döndüğümün ertesi günü ağlaya ağlaya herşeyi yok etmiştim canım.. O ultrason görüntüleri, pozitif sonuç kağıdı, transfer sırasında takılan bileklik, reçeteler vs vs. O veda çok zor gelmişti, dedim kızım bıçak gibi kesip at yoksa seni süründürecek.. Allahım bir daha hiçbirimize yaşatmasın![]()
Kesinlikle normal, yerleşme kanaması o. Benim de ilk transferde gelmişti kuzum. Geldiyse sakın telaş etme..Arkadaşlar kahverengi lekelenme normal mi?![]()
yok iğne yakmıyor ben rahat bir şekilde kullanıyorumcanım ıgne çok yakıyor mu ben progestan vajınl yoldan alıyorum fıtıl olarak ama benı mahfettı kasıntı akıntı fılan kullanan var mı herkes ıgne mı kullanıyor
Canım doktorunla görüş istersen durumunu belli ki sana gelmiyor ona göre iğne olarak verebilir çok geçmiş olsun kaybın için dilerim inşallah Rabbim bir daha göstermesin inşallahbir tek bende mı oldu boyle anlamadım ılk evlendıgımde de hamıle oldugumu ogrendım sonra doktor drek pgestan baslatmıstı 1 hafta sonra dış gebelık oldugunu ögrendık o zamn kullandıgımda da kaşıntı ıdrarda yanmı fılan yapmıstı sımdı de aynı oye trandfer zamnı da oncesı sonrası mahvetti beni
Allah razi olsun canımMaşallahbu sefer de tutar inşallah, bana da yarar inşallah IVIG
![]()
Canım herkeste akıntı yapıyor aslında ama senin vajinal floran çok hassas demek ki kaşıntı yapıyor. Sana tavsiyem sık sık iççamaşırını değiştir, nemli kalmasın. Evdeysen de ince terletmeyen pamuklu kıyafetler giy. Seni rahatlatacaktır biraz, geçmiş olsunbir tek bende mı oldu boyle anlamadım ılk evlendıgımde de hamıle oldugumu ogrendım sonra doktor drek pgestan baslatmıstı 1 hafta sonra dış gebelık oldugunu ögrendık o zamn kullandıgımda da kaşıntı ıdrarda yanmı fılan yapmıstı sımdı de aynı oye trandfer zamnı da oncesı sonrası mahvetti beni
Aminnn inşaallah arkadaşım inşaallahCanım benim Rabbim bu yaşadıklarımız için inşallah bizi tekrardan sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin dilerim tüm yaşadıklarımızı unuturuz inşallah![]()
Valla bilmiyorumAsistanın kesin kafası karışıktı aceleden öyle demiştir![]()
Yerleşme kanaması diyorlar genelde böyle lekelenmeyeArkadaşlar kahverengi lekelenme normal mi?![]()
Ya ahahahahaha bende anlamadım valla öyle diyoİlk okuduğumda o kadar anlam veremedim ki test günü senden 5000 TL istiyorlar diye anladım, kızdım hatta adamların paragözlülüğünde sınır yok diyedüşün o kadar anlamsız geldİ 5000’in beta olacağı aklımın ucundan geçmedi, sonra yorumlardan anladım
![]()