- 4 Aralık 2024
- 1.718
- 1.284
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.081
Canım benim bunlar hepsi heyecandan oluyor birde uzun uğraşlar sonunda bu mucizeyi duyunca insan inanamıyor sanki bir rüya gibi geliyor dilerim sağlıcakla vaktinde gelsinler inşallahBaksana dünden beri herkese 5 binin üstü diyorum sana ekran görüntüsü atıyorum o derece kafa gitmiş sen düşün
Tamam ederim teşekkür ederimBu konuda yalnız değilsin emin ol keseyi ve kalp atımını görmeden emin olmadan böyle devam eder lakin düşünmemeye çalış çok ağır işler yapmadan az az kendini yormadan rutin işlerini yap çokta kafaya takma biraz rahat ol Rabbim korusun inşallah görünen görünmeyen kazalardan beladan inşallah sürekli duaet kalbini ferah tut
İnş canımCanım benim bunlar hepsi heyecandan oluyor birde uzun uğraşlar sonunda bu mucizeyi duyunca insan inanamıyor sanki bir rüya gibi geliyor dilerim sağlıcakla vaktinde gelsinler inşallah
Ovala canım iyicee belki yaplı ya dağılmıyordurDün 3.progestan iğnemi vuruldum. Bütün gece uyutmadı beni o daha fazla ağrıyor şu an oksapardan canım.
çift daha iyi kuzum bence zaten transfer için birbirini destekliyormuş diye duydum, ama sor tabi bi tekrar dondurma olayınıDün kontrol vardı. Çift çift dondurulmuş embriyolar çift transfer mi istiyorsunuz dedi doktor. Bize çift dondurmayı uygun gördük dediler dedim bende. İstiyrosaniz çözülur kalitesine bakılır iyiyse birini tekrar dondururuz dedi. O.an da aklıma gelmedi bu ne kadar sağlıklı diye sormak .
Aminn kuzum inşaallahYa canımsıninş seninkide pozitif olur canım
Ooo alerjin olsa serum takılıyken olurdu çok şükür alerjin yok demekki daha da korkmaAlerjim olsa şimdiye çıkardı herhalde, bir hafta oldu alalı serumu, test gününe de 9 gün var
Canım adına çok üzgünümMerhaba dün akşam kan verdim negatif çıktı.Nasip değilmiş ,üzüldüm ama Rabbim en iyisini bilir
mayala katar Canım naptın çıktı mı sonuçların?
Ayy kızlar beni çok mutlu ediyorsunuz
Aaaaa biz burda çatlicaz amaAyy kızlar beni çok mutlu ediyorsunuzyok yok daha aramadılar bizimkiler biraz heyecan seviyor işleri biter en son ararlar eşimde az önce aradı daha ses yok diye dedi ben birazdan ses kaydı atarım belki 2 gibi falan ararlar hastalar muyaneler bitiyor telefon işlerini öğleden sonraya bırakıyorlar yoğun olunca
Almanya’nın bu rahatlığı bazen sinir bozucuAyy kızlar beni çok mutlu ediyorsunuzyok yok daha aramadılar bizimkiler biraz heyecan seviyor işleri biter en son ararlar eşimde az önce aradı daha ses yok diye dedi ben birazdan ses kaydı atarım belki 2 gibi falan ararlar hastalar muyaneler bitiyor telefon işlerini öğleden sonraya bırakıyorlar yoğun olunca
Sen bilsen bunlar seni çatlatır sonra özür falan fistan konuya girerler seni de yumuşatırlarAaaaa biz burda çatlicaz ama
Ya birde özürle geçiştirip seni öyle atlatıyorlarAlmanya’nın bu rahatlığı bazen sinir bozucu
Hemde ne rahat bol su iç yürüyüş yap tüm hastalıklara devaAlmanya’nın bu rahatlığı bazen sinir bozucu
Aaaa biz burda 1 saat geçse kafayi yeriz sen akşama kadar nasıl dayandınSen bilsen bunlar seni çatlatır sonra özür falan fistan konuya girerler seni de yumuşatırlar
Ya birde özürle geçiştirip seni öyle atlatıyorlar
27 yıl onlarlaydım, tamam iş disziplinleri var o çok iyi ama bazı konulardada çok rahatlarHemde ne rahat bol su iç yürüyüş yap tüm hastalıklara deva
Ne demek canım benim hepimiz bu yolun yolcularıyız aynı trende gidiyoruz sadece hikayelerimiz farklı dilerim Rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallahTamam ederim teşekkür ederimgerçekten beni burada kimse yalnız bırakmadı sen başta olmak üzere herkes çok yardımcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?