- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.101
Ah ah hiç sorma sıkıntıdan eşime sarıyordum tartışmak için yer açıyordum birde nasıl stres altındayım inan ki vallahi bunlar çok rahatAaaa biz burda 1 saat geçse kafayi yeriz sen akşama kadar nasıl dayandıngercekten bu kadar rahatlik olmaz birde üstüne özür ne fayda ben sayardim adamlara
Merhabalar, ben geçen hafta hsg çektirdim. Sanırım yumurta toplamam 2 ay sonraya kaldı. Doktor bu 2 ay içinde kendiliğinden de olabilir dedi. Hem de eşimin de kullanması gereken ilaçlar vardı bu süreci bekliyoruz
Canım üzülme illa ki bir tedavisi vardır inşallah Rabbimden ümit kesilmez dilerim sonunda hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsın inşallahazonce bir tlf geldi yerle bir oldum. Bende talasemi taşıyıcılığı var eşimin testi de sınırda çıktı. Hematoloji bölümüyle görüşmemizi istediler. Eğer hematoloji embriyoya biyopsi yapsın derlerse biyopsi yapacaklarmış. Bizim olduğumuz bölgede hematoloji bölümü yok bizde 1-2 doktora sorduk. Sıkıntı olmaz dediler. Bilmiyorum napicaz . Yaşayan oldu mu
Merhaba canım dilerim inşallah Rabbim kendiliğinden sizi yormadan nasip etsin inşallahMerhabalar, ben geçen hafta hsg çektirdim. Sanırım yumurta toplamam 2 ay sonraya kaldı. Doktor bu 2 ay içinde kendiliğinden de olabilir dedi. Hem de eşimin de kullanması gereken ilaçlar vardı bu süreci bekliyoruz
Bana da ovalarsanız morarma yapar dedi her bünye farklı ama bana ovalamamak ve yavaş enjekte etmek iyi geldi hiç bir şey olmadı çok şükürBankada eczane ve doktor havasını alın dedi vurduktan sonra hemen çıkarmayın biraz bekleyin sonra çıkarıp hafifçe ovalayın dediler
Hafifçe ovalamanın sebebi ilaç dağılımı kan dolaşımı olup sertliği önlemekmiş
Benimde daha ilkini yaptım morardı progestan birde fitilin yarısı dışarı çıkıyor acaba yanlış mı koyuyorumProgestanı fitil olarak kullanıyorum, oksaparıbise her gün göbekten yapıyorun. Göbeğim epey morarmaya başladı
Morardı mi sizin de progestan iğne ile oksapar yapar demişti de progestan da yaptı bndeProgestan fitil 2 günde bir progestan iğne hergün göbekten oksapar kullanıyorum bende cnm
Tam da anlatmak istediğim etrafa çok söyleyince onlar sana daha çok panik yaptırıyorEmbriyo Transferi sonrası yapılması gerekenler
Şuna tıklayın ve izleyin kızlar çok güzel özetlemiş bence
Zaten fazlasını atar uzanarak mı katıyorsunuz ben ayağa kalkmadan akmıyor lavaboya kalkınca fazla tortularını atıyor zaten o içinde kaldığı sürece etki ediyorBenimde daha ilkini yaptım morardı progestan birde fitilin yarısı dışarı çıkıyor acaba yanlış mı koyuyorum
DOKTORLA GORUSTUM IGNE YAZDI KORKTUGUM BASIMA GELDİCanım doktorunla görüş istersen durumunu belli ki sana gelmiyor ona göre iğne olarak verebilir çok geçmiş olsun kaybın için dilerim inşallah Rabbim bir daha göstermesin inşallah
Bende henüz morarma yok cnm oksapara ovalamayın dedi hemşire banaMorardı mi sizin de progestan iğne ile oksapar yapar demişti de progestan da yaptı bnde
İyi zor olacak ama en azından o sıkıntıları yaşamaktan iyidir dilerim size şifa olsun inşallahDOKTORLA GORUSTUM IGNE YAZDI KORKTUGUM BASIMA GELDİ
Amin inşNe demek canım benim hepimiz bu yolun yolcularıyız aynı trende gidiyoruz sadece hikayelerimiz farklı dilerim Rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallah
Canım ilaç dağılsın diye biraz ovalamak, sonrasında buz uygulamak iyi geliyormuş. Bende bugün öyle yaptım. Sende bir öyle dene istersen.. Fitil maalesef geliyor dışarı, mümkün olduğunca geriye ittir ve fitilden sonra uzan bi 15-20 dkBenimde daha ilkini yaptım morardı progestan birde fitilin yarısı dışarı çıkıyor acaba yanlış mı koyuyorum
Canım ne olmazları gördük duyduk, sen gönlünü ferah tut ve yöntemleri araştır bakalım, gün doğmadan neler doğar. Rabbim sizi yormadan bebeğinize kavuştursun inşaallahazonce bir tlf geldi yerle bir oldum. Bende talasemi taşıyıcılığı var eşimin testi de sınırda çıktı. Hematoloji bölümüyle görüşmemizi istediler. Eğer hematoloji embriyoya biyopsi yapsın derlerse biyopsi yapacaklarmış. Bizim olduğumuz bölgede hematoloji bölümü yok bizde 1-2 doktora sorduk. Sıkıntı olmaz dediler. Bilmiyorum napicaz . Yaşayan oldu mu
Canim talasemi akdeniz anemisi oluyor dimi ? Sizde varsa genetik yatkinlik olarak bebeğe geçme ihtimali çok yüksek diye biliyorum o yüzden embriyodan biyopsi yani pgt yaptirmak istemişlerdir. Bence en doğrusu bu ki en sağlıklı embriyo bulsunlar genel amaç bu. Umarim sonucu çok iyi gelir.azonce bir tlf geldi yerle bir oldum. Bende talasemi taşıyıcılığı var eşimin testi de sınırda çıktı. Hematoloji bölümüyle görüşmemizi istediler. Eğer hematoloji embriyoya biyopsi yapsın derlerse biyopsi yapacaklarmış. Bizim olduğumuz bölgede hematoloji bölümü yok bizde 1-2 doktora sorduk. Sıkıntı olmaz dediler. Bilmiyorum napicaz . Yaşayan oldu mu
İşi biliyor uyaniklarAh ah hiç sorma sıkıntıdan eşime sarıyordum tartışmak için yer açıyordum birde nasıl stres altındayım inan ki vallahi bunlar çok rahatbiz söylenince de özür falan fistan sen otomatik yumuşuyorsun
Ben hiç yapmadım iyi geliyorsa onu da yapalımTransferden sonra smoothie yapan varmı kızlar ben havuç pancar elma yapıyorum ama kırmızı pancar özellikle tutunmasına cok yararı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?