- 2 Mart 2025
- 87
- 147
- 8
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #2.061
Ya canımsınİlkinde bende dayanamamıştım ama bu defa cesaretim yok nedense canımAma seninkini pozitif gördük ya bi yük kalktı sanki üstümden
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canımsınİlkinde bende dayanamamıştım ama bu defa cesaretim yok nedense canımAma seninkini pozitif gördük ya bi yük kalktı sanki üstümden
![]()
Mervecim sen onlara bakma ilk gün o kadar beta mı olur öyle olması için bebişin en az 1 buçuk aylık olması gerekir kafanı bulandırma bak herkesin. Normal değerde çıkıyor tabi ki ilerleyen günlerde yükseliş olacaktır ama ilk kanda saçmaYa ahahahahaha bende anlamadım valla öyle diyo
Vallahi bende anlamadım bakMervecim sen onlara bakma ilk gün o kadar beta mı olur öyle olması için bebişin en az 1 buçuk aylık olması gerekir kafanı bulandırma bak herkesin. Normal değerde çıkıyor tabi ki ilerleyen günlerde yükseliş olacaktır ama ilk kanda saçmageldi
![]()
Canım benim 5 in üstü yazmış 5 bin değil zaten normalde 5 üzeri artık gebeliktirVallahi bende anlamadım bak
Ben hala 5 bin okuyorumCanım benim 5 in üstü yazmış 5 bin değil zaten normalde 5 üzeri artık gebeliktir![]()
Utandım yaCanım benim 5 in üstü yazmış 5 bin değil zaten normalde 5 üzeri artık gebeliktir![]()
Oy canım heyecandan farklı görüyorsun dilerim keselerini de kalp atımını da görürsün arada gir bize de haber ver durumunu ben inan ki sen geldiğin gün çok umutsuzdun dedim bu sefer olucak diye hissetmiştim dilerim bu heyecanın doğuma kadar devam etsin Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBen hala 5 bin okuyorumbenim akıl gitti
Yalnız eşimde dün öyle okudu 5 bin ne ya diyo hesap yapıyorCanım benim 5 in üstü yazmış 5 bin değil zaten normalde 5 üzeri artık gebeliktir![]()
Utanılacak birşey yok bende heyecandan stresten bocaladığım oluyor aksine güldük eğlendik rahat olUtandım ya![]()
İnş canım benim valla ben bu kadar heyecan yaptığımı anlamadım taki mesajı sen okuyana kadarOy canım heyecandan farklı görüyorsun dilerim keselerini de kalp atımını da görürsün arada gir bize de haber ver durumunu ben inan ki sen geldiğin gün çok umutsuzdun dedim bu sefer olucak diye hissetmiştim dilerim bu heyecanın doğuma kadar devam etsin Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah![]()
Utanılacak birşey yok bende heyecandan stresten bocaladığım oluyor aksine güldük eğlendik rahat olbende doktora dedim siz yumurtanın içine sperm mi katmadınız da döllenme olmadı insan o an refleksle saçmalıyabiliyor ama hepsi tatlı bir anı olarak kaldı
![]()
Alerjim olsa şimdiye çıkardı herhalde, bir hafta oldu alalı serumu, test gününe de 9 gün varAllah razi olsun canımamin inşallah
yarar tabi neden yaramasin. Şöyle birşey eskiden kanıtlanmış faydasi yok diyorlardi ama uygulanan birçok hastada pozitif sonuç alındı. Birde içerisindeki maddelere alerjin olmadigi sürece birşey olmaz faydasi bile olur eminim
![]()
Yalnız eşimde dün öyle okudu 5 bin ne ya diyo hesap yapıyor![]()
Ya dün harbi eşim oturdu hesap yapıyor test gününe kadar 5 bin olurmu ya diyo işte perşembe bu kadar olsa cuma bu kadar olsaoy oy heyecandan hepsi 5 ve üzeri demek istemiş aslında asistan yanlış şekilde yazmış sizin suçunuz yok
Çok normal duygular dilerim Rabbim doğdukları günü de göstersin inşallah sağlıcakla büyüsünler gelsinler minik kuşlarİnş canım benim valla ben bu kadar heyecan yaptığımı anlamadım taki mesajı sen okuyana kadardemekki bende ve eşimde gitmiş yok yani
![]()
Bir mesaj siz de kafa karışıklığına sebep olmuş ay allahım ya çok güzel anlar bunlar hepsi sizde anı kalacak canımYa dün harbi eşim oturdu hesap yapıyor test gününe kadar 5 bin olurmu ya diyo işte perşembe bu kadar olsa cuma bu kadar olsaallahım ya ne hallere düştük
![]()
İnş canım benim hala içimde şüphe var temzlik yapsam düşerim şunu yapsam zarar görürmü acaba beta artıcakmı kafada deli soruyor bana garip geliyor tuhaf yani değişik bişiÇok normal duygular dilerim Rabbim doğdukları günü de göstersin inşallah sağlıcakla büyüsünler gelsinler minik kuşlar![]()
Öyle valla hiç deme şimdi eşimi arayıp anlatıcamBir mesaj siz de kafa karışıklığına sebep olmuş ay allahım ya çok güzel anlar bunlar hepsi sizde anı kalacak canım![]()
Baksana dünden beri herkese 5 binin üstü diyorum sana ekran görüntüsü atıyorum o derece kafa gitmiş sen düşünBir mesaj siz de kafa karışıklığına sebep olmuş ay allahım ya çok güzel anlar bunlar hepsi sizde anı kalacak canım![]()
Bu konuda yalnız değilsin emin ol keseyi ve kalp atımını görmeden emin olmadan böyle devam eder lakin düşünmemeye çalış çok ağır işler yapmadan az az kendini yormadan rutin işlerini yap çokta kafaya takma biraz rahat ol Rabbim korusun inşallah görünen görünmeyen kazalardan beladan inşallah sürekli duaİnş canım benim hala içimde şüphe var temzlik yapsam düşerim şunu yapsam zarar görürmü acaba beta artıcakmı kafada deli soruyor bana garip geliyor tuhaf yani değişik bişi