O kadar istekliyim ki 11.de hemen yaptim iki tane, biri silik ama görülür çıktı diğeri negatif çıktıTest yapmismiydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar istekliyim ki 11.de hemen yaptim iki tane, biri silik ama görülür çıktı diğeri negatif çıktıTest yapmismiydiniz
11.de yaptım testi ama 1 tanesi silik ama görünürdü diğeri negatifti ikisini de ayni gün yaptım, cuma günü kan verecem kesin sonuç olsun diyeGecikmen varmış canım test yap varsa çıkar yoksa da doktora gidersin gecikme için
Cuma olsun hayır olsun ozaman11.de yaptım testi ama 1 tanesi silik ama görünürdü diğeri negatifti ikisini de ayni gün yaptım, cuma günü kan verecem kesin sonuç olsun diye
Ben simdi bakmiyacam adetim duzensiz hep yaptim hep husran oldu o yuzden bakmak istemiyorumBenimde 20 ben yarın ilk idrarla yapcam elimde 2 test var
Aynen son iki gün dua edin lütfenCuma olsun hayır olsun ozaman ☺
Anladim cumaya bi cok kisininki gerceklescek o zaman kara cumami neyse11.de yaptım testi ama 1 tanesi silik ama görünürdü diğeri negatifti ikisini de ayni gün yaptım, cuma günü kan verecem kesin sonuç olsun diye
Benim ilk denemem ondan heveslendim diger aylara kalirsam bende yapmam sanirim yarin tek gunum ona gore yol alcamBen simdi bakmiyacam adetim duzensiz hep yaptim hep husran oldu o yuzden bakmak istemiyorum
Yok yok biz yine de kara demeyelim belki aydınlığımız olacak ne belliAnladim cumaya bi cok kisininki gerceklescek o zaman kara cumami neyse
Ay insallah hayirlisi olsun herkes icinYok yok biz yine de kara demeyelim belki aydınlığımız olacak ne belli
Canım ben bu akşam tekrar Ovülasyon yapacağımCuma olsun hayır olsun ozaman ☺
Cok erken canim bosa gitmesin zaten 7 10 gun arasi yerlesiyomusAdete 1 hafta kaldı benimde test yapasım geldi
Catlamadigi icin mi doktora gitmistiniz . Normalde 36 saatte catliyo oncesindede yapsaniz sıkıntı olmaz sonucta spermin orda yasama sureside mevcutKızlar merhaba yardımcı olabilir misiniz? Cumartesi doktora gittim adetimin 11.günüydü sağ kasığında tek yumurta 14mm olmuş dedi salı günü tekrar gel dedi çatlatalım bugün gittim rahmin kalınlaşmış 18.5mm olmuş çok kaliteli dedi çatlatma iğnesi yazdı ovitrelle diye bi iğne perşembe günü sabah 10da vurdur dedi. Ve vurdurduktan sonra 3gün boyunca birliktelik önerdi. Acaba öncesinde de ilişkiye girsek mi? Az önce de sağ kasığımda ağrı başladı 3gündürde akıntım mevcut acaba çatlayabilir mi kendiliğinden ne yapmalıyım sizce
Haber verrsnBenim ilk denemem ondan heveslendim diger aylara kalirsam bende yapmam sanirim yarin tek gunum ona gore yol alcam
Bende adet olursam rahim filmi çektircem inşallahBat 19lar son iki gün
Sanırım adet olacağım öyle bir ağrı gelip gidiyor. Dün ultra erken gebelik testi negatif çıktı.
O değilde rahim filmi çekilecektim önümüzdeki ay
Hadi hayırlı haberlerle gelKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin
Son 3 gün kIzlar ama kan verdim iki saate çıkacakHadi hayırlı haberlerle gel ☺