• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Ben geçen sene doğum günümde saç şekillendirici istiyordum gitmiş bana anda bilezik almıştı salya sümük ağlamıştım dışarıdan gören şımarıklık sanar ama bilenler bilir ki bu bilezik hediye değil yatırımdır ve bir zaman sonra yatırım amaçlı geri alınır😂
Ahahh aynen öyle gitmiş gününde ajda bilezik almış araba değiştirince bozdururuz diyor bir de bir gün takmadım beni heveslendirip sonra kolumdan alacaksın diye sonra ben gurmet alınca bozuldu 🤣🤣 önceden de bilekliğini almıştım iyi oldu onları bozduramaz 🤣

Ahahh aynen öyle gitmiş gününde ajda bilezik almış araba değiştirince bozdururuz diyor bir de bir gün takmadım beni heveslendirip sonra kolumdan alacaksın diye sonra ben gurmet alınca bozuldu 🤣🤣 önceden de bilekliğini almıştım iyi oldu onları bozduramaz 🤣
Yatırım yapsınlar eyvallah da doğum hediyesi doğum günü hediyesi de bize özel olsun yaa😀

Bol su içmek çok faydalı ama enerji kaybı olduğu için canın bir şeyler de çekiyor emzirirken. Bebek küçükken saati saatine beslenmek zor olabiliyor, bulduğunu yiyorsun biraz da bu yüzden kilo verilmesi zorlaşıyor. Bir doktorun verdiği örnek hep aklımdadır. Şerbetli tatlı süt yapar sanıyorsunuz ama asıl tatlı yedikten sonra içiniz yandığı için bol bol içtiğiniz su süt yapıyor demişti. Çok doğru. Doğumdan sonra ilk düşüncemiz kilo olmasın, kilo her şekilde verilir. Bol bol sütümüz olsun, ek gıda sürecinde kendimizi yıpratmadan veririz kiloları inşallah 🌸

Ben de 23 kilo aldım canım. Lohusalıkta tekrar 68 e düştüm. 7.ayda diyetisyen desteği aldım ve yürüyüş yaparak 3 ayda 68 den 55 kiloya kadar düştüm. Kızımın ilk yaş gününde o kadar zayıftım ki. Herkes nasıl kilo verdiğimi soruyordu. 🥹 Sonra biraz psikolojik sebeplerle 70 e çıktım ne yazık ki. O kiloyu veremeden de hamile kaldım. Doğum sonrası kilo ve spor konusunda birbirimize destek olalım 🙏 Senin bilgilerinden faydalanmak isterim. Azmin ve disiplinin bize de geçer inşallah 🌸🙏
Seve seve canım❤️ hem birbirimizi motive etmiş oluruz. Aylarca rafine şeker tüketmedim mesela vücudum normale dönene kadar. Dediğim gibi yaklaşık 7 yıldır paketli ürün abur cubur tüketmiyordum, hamilelikte serbest bıraktım biraz kendimi ama doğumdan sonra aynı kurallarımla yoluma devam edeceğim. Gün içinde sporumu yapamadıysam gece de olsa sabah 5 te de olsa mutlaka yapardım. Kendim evde verdim. Caroline Girvan programları var YouTube da. Birebir uydum uyguladım.Kas oranı arttıkça yağ oranı azalıyor hem güçleniyorsun hem fit görünüyorsun hem ruha hem bedene her türlü iyi geliyor. Hele bir doğuralım sezaryen dikişleri vs iyileşsin sonra gelsin motivasyonlar🥰 #reklamdeğil aman

35+1 şuan. Üç hafta önce sancıyla gittim hastaneye zaten sancıyı durdurmak için ilaç vs verdiler. Erken doğum riskim var o yüzden merak ettim eğer sıkıntıysa gideyim diye 😕
Bende nişan pembemsi kanlı akıntı olur diye biliyorum tam olarak kan karışmışmı sence sancın düzenli mi geliyor

Ben geçen sene doğum günümde saç şekillendirici istiyordum gitmiş bana anda bilezik almıştı salya sümük ağlamıştım dışarıdan gören şımarıklık sanar ama bilenler bilir ki bu bilezik hediye değil yatırımdır ve bir zaman sonra yatırım amaçlı geri alınır😂
Hahahah😀😀😀aynen şekerimm görüyomusun ajda bilezık cıktı mertlık bozuldu,dıger bılezıklerı takmayacagımız ıcın alamıyolardı sımdı hem hosumuza gıden hem yatırımlık olunca fırsatı hıc kacırmıyolar😀
Hala ilerde alıp bozdurma planları 😅 ah bu erkolar
Erkolar kendılerıne yatırım yapıyor 😅

Bugün benim bebis çok sakindi kızlar normalde hayatta durmaz yerinde bugün çok az hareket etti. Sizin de öyle oluyor mu bazı günler duruluyorlar mı. Elimde fetal dopler 3-4 kere filan kontrol ettim tedirginlikten.
Gecen gun aynısı oldu canım bana ertesı gun duzeldı.cok barız hareketsızdı dıger gunlere gore.yarında aynı olursa bı dr a gidersin,ama az bısey hıssedıyorsan yarına duzelır bence,bazen pozısyon degısıyorlar yerlerı kalmıyor anladıgım kadarı ıle

Gecen gun aynısı oldu canım bana ertesı gun duzeldı.cok barız hareketsızdı dıger gunlere gore.yarında aynı olursa bı dr a gidersin,ama az bısey hıssedıyorsan yarına duzelır bence,bazen pozısyon degısıyorlar yerlerı kalmıyor anladıgım kadarı ıle
Ben bi kere hıçkırdı da anladım ya çok komikti o gün resmen saklambaç oynadı benimle ama yakalandı😂😂😂

Bugün benim bebis çok sakindi kızlar normalde hayatta durmaz yerinde bugün çok az hareket etti. Sizin de öyle oluyor mu bazı günler duruluyorlar mı. Elimde fetal dopler 3-4 kere filan kontrol ettim tedirginlikten.
Oluyo bazen benimde öyle 2 gün az hissettiğim olmuştur ama sonra düzeliyor

Back