- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
- 23
Adet olana kadar umut vardır diyelim belki testte çıkmamıştır neden olmasın cikmayanlar var belki geç dollenmeBen de bat 19.Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif. Adet belirtilerim de yok. Olmayız inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olana kadar umut vardır diyelim belki testte çıkmamıştır neden olmasın cikmayanlar var belki geç dollenmeBen de bat 19.Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif. Adet belirtilerim de yok. Olmayız inşallah.
İnşallah öyledir.Adet olana kadar umut vardır diyelim belki testte çıkmamıştır neden olmasın cikmayanlar var belki geç dollenme
Yok canım hastaneye gitmem evde test yapıyım da duruma göre sonra giderimYarın kan mi vereceksin
Tamam canım atarsın bize de inşAllah vardırYok canım hastaneye gitmem evde test yapıyım da duruma göre sonra giderim
Hayırlısı canım haber ederimTamam canım atarsın bize de inşAllah vardır
Ben dün ultra erken yaptım sonuç negatif canım.merve hasbeee R ressamasel @miyuuu @Eunmi3535 @Blackeyess C Cernac @Hayalmeyal3 kizlaaaar son durum ne
Senin için yapıcam yesmerve yarın test yapıcaz unutma
Yarinda yap hasta olana kadar direnelimBen dün ultra erken yaptım sonuç negatif canım.
Test yaptin mi canim yoksa oylesine beklemedemisinSuan bisey yok
Yav sonra boşa ümit oluyo biliyoz iştr sonucuYarinda yap hasta olana kadar direnelim
Demi ben test yapmadan umutlandim yarin sabah deniycemYav sonra boşa ümit oluyo biliyoz iştr sonucu
Yok yapmadim suan beklemedeyimTest yaptin mi canim yoksa oylesine beklemedemisin
Benim gibi desene yarin ne olacak bilmiyorumYok
Yok yapmadim suan beklemedeyim
Bat 20 sennBenim gibi desene yarin ne olacak bilmiyorum
Benimde 20 ben yarın ilk idrarla yapcam elimde 2 test varBat 20 senn
Test yapmismiydinizKızlar bende mart ayında gebelik planlayanlardanım, 4 yaşında bir oğlum var mart ayında gebe kalmıştım, 1.5 yıldır korunmuyorum ama aklımda da bebek yoktu çalışıyordum, 6 aydır evdeyim ve bebek istiyoruz ama tutmadı, geçen ayın 11.de adet gördüm döngüm 30-35 arası değişiyor, bugün gecikmemin 5.ci günü gelen giden yok, bir kere 8 gün gecikmem olmuştu stresten, yine öyledir diye 8.ci günü bekliyorum, eğer olmazsam cuma günü kan verecem.. dua edin bebiş olsun
Gecikmen varmış canım test yap varsa çıkar yoksa da doktora gidersin gecikme içinKızlar bende mart ayında gebelik planlayanlardanım, 4 yaşında bir oğlum var mart ayında gebe kalmıştım, 1.5 yıldır korunmuyorum ama aklımda da bebek yoktu çalışıyordum, 6 aydır evdeyim ve bebek istiyoruz ama tutmadı, geçen ayın 11.de adet gördüm döngüm 30-35 arası değişiyor, bugün gecikmemin 5.ci günü gelen giden yok, bir kere 8 gün gecikmem olmuştu stresten, yine öyledir diye 8.ci günü bekliyorum, eğer olmazsam cuma günü kan verecem.. dua edin bebiş olsun