• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın testleri yapın Hanımlar görelim 😊 sonra bir süre buraya da girmeyeceğim sanırım çok kafama takıyorum olacak mı olmayacak mı diye bu ay yumurtlama da tam göremedim veya gördüm testler yanılttı bilmiyorum ondan hamilelik fikrini aklımdan atmaya çalışacağım biraz moralim bozuk 😔

Bende gitmiştim bana doktor dediki ne zamandır korunmuyorsun bende korunuyorum dedim ve şöyle dedi "korunmayı bırak, 1 yılın sonunda hamile kalamazsan o zaman gel" dedi şok içinde evime geri döndüm hiç bir muane test yada vitamin hiç bişe vermedi. kendim araştırdım folik asit kullanmam gerektiğini öğrendim.
[/QUOTE]
Hormonlara felan baktirsaydi keşke bende neden hamile kalmıyorum diye merak ediyordum meğer prolaktin hormunjm yüksekmiş engel oluyormuş gebeliğe , şimdi 2 aydir ilaç kullanıyorum düştü bu ay takip ettim yumurtlamayi ins olur keşke daha önce doktora hormon testi yaptirsaymisim dedim

Kızlar bende mart ayında gebelik planlayanlardanım, 4 yaşında bir oğlum var mart ayında gebe kalmıştım, 1.5 yıldır korunmuyorum ama aklımda da bebek yoktu çalışıyordum, 6 aydır evdeyim ve bebek istiyoruz ama tutmadı, geçen ayın 11.de adet gördüm döngüm 30-35 arası değişiyor, bugün gecikmemin 5.ci günü gelen giden yok, bir kere 8 gün gecikmem olmuştu stresten, yine öyledir diye 8.ci günü bekliyorum, eğer olmazsam cuma günü kan verecem.. dua edin bebiş olsun 🙏🏻

Kızlar bende mart ayında gebelik planlayanlardanım, 4 yaşında bir oğlum var mart ayında gebe kalmıştım, 1.5 yıldır korunmuyorum ama aklımda da bebek yoktu çalışıyordum, 6 aydır evdeyim ve bebek istiyoruz ama tutmadı, geçen ayın 11.de adet gördüm döngüm 30-35 arası değişiyor, bugün gecikmemin 5.ci günü gelen giden yok, bir kere 8 gün gecikmem olmuştu stresten, yine öyledir diye 8.ci günü bekliyorum, eğer olmazsam cuma günü kan verecem.. dua edin bebiş olsun 🙏🏻
Test yapmismiydiniz 😊

Gecikmen varmış canım test yap varsa çıkar yoksa da doktora gidersin gecikme için

Back