• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Rabbim tez zamanda hayallerinizi nasip etsin benim iki transferim de negatif olmuştu anlıyorum sizi hiçbir söz yada şey çare olmuyor ama bebiş iniz için sağlam durmanız gerekiyor 🙄
Doktorunuz kimdi veya iki negatiften sonra farklı ne uygulandı benim de ikisi de negatif oldu şimdi başka embriyomuz kalmadı ve doktor değiştirmeyi düşünüyorum

Merhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla saglikla🤲🏻 benim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok
Allah razı olsun duaların için. Dularımız da seninle Allah tez zamanda şifa versin sağlıklı embriyoların tekrar oluşsun sımsıkı tutunsunlar annelerine.

Arkadaşlar ,pozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum sağlıklı bir süreç olun herkes için umarım. Alamayan arkadaşlarımda dilerim en kısa sürede alırlar. Gerçekten zor bir süreç. Benimde 4 şubatta iyi kalite tek embriyo transferi oldu. 14 şubatta değerim 279 çıktı. Yarın bi daha test vereceğim. Hayırlısı bakalım🤗

Doktorunuz kimdi veya iki negatiften sonra farklı ne uygulandı benim de ikisi de negatif oldu şimdi başka embriyomuz kalmadı ve doktor değiştirmeyi düşünüyorum
Ben Bursa dayım doktorum Osman develioğlu başarısız trasnferden sonra troidlerime baktırdı onda sorun tespit edildi ayrıca daha önce de şekerime bakmıştı sorun yoktu ancak şeker yüklemesi yaptırıp gizli şeker açlık şekerinin yüksek olduğunu tespit edip şeker ilacına dahiliye doktoru ile başladı eşimle bana genetik test yaptırdı sonuna göre de farklı bir folik asit verdi kan sulandırıcı iğnenin daha yüksek dozunu trasnferden sonra uygulayacağını söyledi ben kendisinden ve tedavi biçiminden memnun olduğum için doktor değişikliği yapmak istemedim farklı doktorlara da gittim olumsuz olduktan sonra hiçbir şeye bakmadan hemen yeniden tüp bebek başlayalım dediler bu nedenle kendi doktorumla devam ediyorum, Rabbim herkesin yüzünü güldürsün 🥰

Evet canim ama bu ilaclara basladigimdan beri transfer oncesinden de hassasiyet vardi
Benim hiç olmadı da hassasiyeti cnm. Ondan sordum. 2 aşılama yaptırdım ikisinde de kafam kafar şişti ve damarlandı dokunamıyordum acısından. Transfer de öyle olmadı . Genelde ilk belirti göğüsler diyorlardı ama tutmadı aşılamalarım. Geçen burda bahsetmişler pozitif olan bir bayan göğsüm ağrıyordu diye. Umarım bebeğin seninledir cnm

Kızlar benim canım kızlar çok güzel bişey oldu kan testim 173 çıktı . Ben akşam kaset test yapmıştım 8. Günümdü negatifti sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine negatif kanı vereyim bitsin artık bu sıkıntı dedim şok oldum . Sonu neolur nasıl olur bilmiyorum sabah gözlerim şişene kadar ağladım şimdi yüzüm güldü elhamdülillah burada sizlerle çok şey paylaştık Rabbim bekleyenlere hayırşı sevinçli haberler nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlarım

Eklentiler

• IMG_1340.jpeg
    IMG_1340.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar benim canım kızlar çok güzel bişey oldu kan testim 173 çıktı . Ben akşam kaset test yapmıştım 8. Günümdü negatifti sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine negatif kanı vereyim bitsin artık bu sıkıntı dedim şok oldum . Sonu neolur nasıl olur bilmiyorum sabah gözlerim şişene kadar ağladım şimdi yüzüm güldü elhamdülillah burada sizlerle çok şey paylaştık Rabbim bekleyenlere hayırşı sevinçli haberler nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlarım
Ah canım ne güzel o hangi markaymis oyle hic gostermemis testlerde bu degeri hayirla saglikla ilerlesin gebeligin

Benim hiç olmadı da hassasiyeti cnm. Ondan sordum. 2 aşılama yaptırdım ikisinde de kafam kafar şişti ve damarlandı dokunamıyordum acısından. Transfer de öyle olmadı . Genelde ilk belirti göğüsler diyorlardı ama tutmadı aşılamalarım. Geçen burda bahsetmişler pozitif olan bir bayan göğsüm ağrıyordu diye. Umarım bebeğin seninledir cnm
Ah canim benim cok tesekkur ediyrm amin insallah allah hepimizin yuzunu guldursun 😊

Merhaba kizlar cok uzgunum kelimelerle ifade edemem pozitif alan herkese hayirli saglikli olmasi icin dua ediyorum ve bekleyen herkesin de sonucu pozitif olsun hayirla saglikla🤲🏻 benim 8. Gunum sabah kaset test negatif cikti ilk idrar degildi. Bende sakin kalmaya calistim ve kan tahlili verdim sonuc 0.5 bile degil 8. Gun icin bu negatif demek. Rabbim bizi sınıyor. Benim 3. Denemem ve dondurulmus baska embriyom yok
Yaa inanmıyorum cok uzuluyorum bu sonuclari gordugumde. Allah buyuktur. Allahtan umit kesilmez. Gununu bekle yinede. Moralini yuksek tut lutfen olumsuz olsada mutlaka tekrardan dene. Umidini kaybetme.

Kızlar benim çok şükür sonuç pozitif 813 beta rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar hepinize dua ediyorum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin umutlu olun hep hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın hepinizi çok öpüyorum 💋
Hayırlı olsun gözünüz aydın çok mutlu oldum adınıza 🌸🌸🌸insallah bizlerde pozitifi görürüz 🌸

Back