- 6 Şubat 2021
- 6.082
- 5.942
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
- #27.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora msj atma şansın varmı akintida olabilir çok aman aman yoğun değilse canım35+1 şuan. Üç hafta önce sancıyla gittim hastaneye zaten sancıyı durdurmak için ilaç vs verdiler. Erken doğum riskim var o yüzden merak ettim eğer sıkıntıysa gideyim diye![]()
Adam doğru diyoooBen pırlanta bıleklık ıstemıstım ama o ajda bılezıklerden almıspırlanta ilerde işe yaramazmış mış mış
![]()
Sen de bileziği sat saç şekillendirici alBen geçen sene doğum günümde saç şekillendirici istiyordum gitmiş bana anda bilezik almıştı salya sümük ağlamıştım dışarıdan gören şımarıklık sanar ama bilenler bilir ki bu bilezik hediye değil yatırımdır ve bir zaman sonra yatırım amaçlı geri alınır![]()
Burdayııım canımm iyiyimm çok şükür anneme geldiim
Yazdım zaten nişan olabilir mi diye evet demişDoktora msj atma şansın varmı akintida olabilir çok aman aman yoğun değilse canım
Kiz alişmişiz yoklugun hemen belli oluyorAdam doğru diyooo
Sen de bileziği sat saç şekillendirici al
Burdayııım canımm iyiyimm çok şükür anneme geldiim![]()
Aynen canım ne zorluklarla mücadele ettik 9 ay o kadar da hatrımız olsunYok kız verırmıyız hıc dogum hedıyemızı![]()
Ben ajda istiyodum annemden ve kv den ik iordan gelcek da ye eşimden de dedim yazıktır robot süpürge al elim ayağım olur falan. Para gelmiş bi yerden yatırımlık gram yapacakti sonra gel sana doğum hediyem olsun bozmayiz Ajda alalım dedi aldık sjndjsndjsjdjdjjd araba için değil ama ev alma durumu olursa diye zaten işçilikli takı sevmiyorum benim de işime geldiKızlar eşiniz doğum hediyesi alacak mı? Bir şey istediniz mi? :) ben ne isteyeceğime karar veremedim mffkdkskekw
Takiyorsaniz pırlanta mantıklı, bende var set takmiyorum bozmaya da aşırı zarar ediyor kaldı öyle elimde düğünden düğüne artikBen pırlanta bıleklık ıstemıstım ama o ajda bılezıklerden almıspırlanta ilerde işe yaramazmış mış mış
![]()
Malesef biliyorum jsbzuhsjdjsjshjdjsjBen geçen sene doğum günümde saç şekillendirici istiyordum gitmiş bana anda bilezik almıştı salya sümük ağlamıştım dışarıdan gören şımarıklık sanar ama bilenler bilir ki bu bilezik hediye değil yatırımdır ve bir zaman sonra yatırım amaçlı geri alınır![]()
Sen nasıl oldun bu arada canım sancın vs var mıBen ajda istiyodum annemden ve kv den ik iordan gelcek da ye eşimden de dedim yazıktır robot süpürge al elim ayağım olur falan. Para gelmiş bi yerden yatırımlık gram yapacakti sonra gel sana doğum hediyem olsun bozmayiz Ajda alalım dedi aldık sjndjsndjsjdjdjjd araba için değil ama ev alma durumu olursa diye zaten işçilikli takı sevmiyorum benim de işime geldi
Takiyorsaniz pırlanta mantıklı, bende var set takmiyorum bozmaya da aşırı zarar ediyor kaldı öyle elimde düğünden düğüne artik![]()
Malesef biliyorum jsbzuhsjdjsjshjdjsj
Ayy sağol csnımmm. Evden çalışınca sanki daha yoğun oluyorum yaa haha fazla uyuyorum ondan galiba bişey yetişmiyorKiz alişmişiz yoklugun hemen belli oluyor![]()
İyiyim sancım var hatta düşünüyorum sancım bir haftadır falan hafif hafif varmış zaten. Sancinin neye benzediğini bilmediğimden bebek geriliyor sanmıştımSen nasıl oldun bu arada canım sancın vs var mı![]()
Canım bilgisayar başında nasıl oturuyorsun ben oturamıyorum uzun süre sandalyede karnımın ağırlığı kasıklarıma vuruyor ağrı yapıyor rahat edebiliyor musunAyy sağol csnımmm. Evden çalışınca sanki daha yoğun oluyorum yaa haha fazla uyuyorum ondan galiba bişey yetişmiyor![]()
Hadi bakalım ne zaman gelcek bebiş kalabildiği kadar kalsın büyüsün kuzucukİyiyim sancım var hatta düşünüyorum sancım bir haftadır falan hafif hafif varmış zaten. Sancinin neye benzediğini bilmediğimden bebek geriliyor sanmıştımotururken az bir şey hissediyorum hafif, karnım gerildiği için anlıyorum öyle diyim. Çok sık da değil
![]()
Ağrı sızı var mıİyiyim sancım var hatta düşünüyorum sancım bir haftadır falan hafif hafif varmış zaten. Sancinin neye benzediğini bilmediğimden bebek geriliyor sanmıştımotururken az bir şey hissediyorum hafif, karnım gerildiği için anlıyorum öyle diyim. Çok sık da değil
![]()
Evet evet canım rahatım şükür belime destek popoma oturma minderi ohhhCanım bilgisayar başında nasıl oturuyorsun ben oturamıyorum uzun süre sandalyede karnımın ağırlığı kasıklarıma vuruyor ağrı yapıyor rahat edebiliyor musun
Hadi bakalım ne zaman gelcek bebiş kalabildiği kadar kalsın büyüsün kuzucuk![]()
Aynen biraz daha büyüsün zaten geleceği varsa ben yatarken de gelir uğraşmicamCanım bilgisayar başında nasıl oturuyorsun ben oturamıyorum uzun süre sandalyede karnımın ağırlığı kasıklarıma vuruyor ağrı yapıyor rahat edebiliyor musun
Hadi bakalım ne zaman gelcek bebiş kalabildiği kadar kalsın büyüsün kuzucuk![]()
Ayakta duramiyorum fazla bacaklarım ağrıyor direktAğrı sızı var mı
Geçen benim de ağzımda çıkma girişiminde bulundu nsnxjn benim de kasılmalarımda rahatsızlık hissi bazen ateş basması nefes daralması oluyorAynen biraz daha büyüsün zaten geleceği varsa ben yatarken de gelir uğraşmicam2800 küsur son kilosu bakalım
Ayakta duramiyorum fazla bacaklarım ağrıyor direktyürürken falan topallatiyor. Onun dışında sancı girdiği zamanlar basınç ve biraz ağrı yapıyor ama baya az yani
ve midem de yanıyor şuan yeni başladı bebek de yukarıda yani hâlâ çözemedim bu nasıl iştir jdndjdndjd ağzımdan çıkmak istiyor herhalde
Evet sen işe gittigin zamanlar daha fazla aktiftinAyy sağol csnımmm. Evden çalışınca sanki daha yoğun oluyorum yaa haha fazla uyuyorum ondan galiba bişey yetişmiyor![]()
Kendinizi iyi dinleyin düzenli gibiyse fikriniz olsun bi haftadir düzenliydi demekki aralıkları uzak diye dikkat edememişimGeçen benim de ağzımda çıkma girişiminde bulundu nsnxjn benim de kasılmalarımda rahatsızlık hissi bazen ateş basması nefes daralması oluyor![]()
Ben kasılma nasil bisey onu bile tam anlayamiorum bi anlasam düzenlimi die bakacam ama işte..Kendinizi iyi dinleyin düzenli gibiyse fikriniz olsun bi haftadir düzenliydi demekki aralıkları uzak diye dikkat edememişimgerçi herkesin süreç de değişiyor belki ben malimdir çok anlamamışım
![]()
Kız evet ofiste pc güzeldi dandik pc yi yolladılar hcjcm hiç bişeye girmiyor nalet. Ben de eski pc yi istedim zaten dedim şimdi başına bişey gelir falan aman kalsın bsbs bundan giremiyorum dk başı hdjdjdEvet sen işe gittigin zamanlar daha fazla aktiftinay ne guzel uyu cnm uyu biz uyuyamioz sen bari uyu
![]()
Yok ya arada oluyor. Bazen üst üste giriyor bi tırsıyorum sonra geçiyor duş falan çok iyiKendinizi iyi dinleyin düzenli gibiyse fikriniz olsun bi haftadir düzenliydi demekki aralıkları uzak diye dikkat edememişimgerçi herkesin süreç de değişiyor belki ben malimdir çok anlamamışım
![]()
Anlatanlarin ne demek istediğini yaşayana kadar anlamamışım şuan iniyo jetonum aaaa evet diyeBen kasılma nasil bisey onu bile tam anlayamiorum bi anlasam düzenlimi die bakacam ama işte..![]()