• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Kızlar bişey sorabilir miyim? Erken gebelik testinde ikinci çizginin beyaz çıkması testin bozuk olduğunu mu gösteriyor? Başına gelen var mı?

Bende actıgınızdakindr bariz belirgin bi cizgi görüyorum kuruma gibi değil kaç gün var bat icin sabah ilk idrarla yapın bide meraktan çatlatma bizi 😂😂😂
Bata 3 kaldı sabah 2 kalmış olacak uyanınca ilk idrarla yapacağım ama korkmuyor değilim yalancı pozitiftir diye
Şimdi bile yapmak istiyorum ama sabahı bekliyim kaksmeme sonucu mutlaka yazarım

Bata 3 kaldı sabah 2 kalmış olacak uyanınca ilk idrarla yapacağım ama korkmuyor değilim yalancı pozitiftir diye
Şimdi bile yapmak istiyorum ama sabahı bekliyim kaksmeme sonucu mutlaka yazarım
İnşaallah pozitif olur canım bende hep dayanamayıp gece yaptım asdf

Bata 3 gün var kızlar bebetime erken gebelik testim negtif ma doktor yumurtn çatlamış gebe olbilirsin dedi.fikri olan var mı

Günaydın kızçeler🌻☀️🌸
Benim bat yarın test yaptım az önce ve yine tertemiz negatif. 🤷🏻‍♀️Ne yapalım bu ay olmadı. Planlayıp kendimi germeyeceğim. Akışına bırakacağım. Allah en hayırlı zamanı bilir o zaman verir diyeyim. Çok öksürüyorum(öksürüğün sebebine de bir şey demediler ona da tekrar baktiracagim), öksürmekten belimi sakatlamışım sağlık ocağındaki doktor öyle dedi. 🤦🏻‍♀️ Pazartesi gidip belime baktıracağım. Oturup kalkamıyorum bile öyle bir ağrı var. Hayırlısı ve nasip diyorum. Sizlere de pozitif enerjimi ve dualarımı göndermeye devam edicem🤲🏼🌸💗
Sizleri kocaman seviyorum ve kocaman sarılıyorum ♥️🌺🥰

Kızlar günaydın
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor

Eklentiler

• IMG_6146.jpeg
    IMG_6146.jpeg
    183,7 KB · Görüntüleme: 28
Dirayetli çıktın sen. İnşallah hayırlı haberi alırız birkaç güne 🥹
Bugun ailemin yanina gidicem bi sure orda kalicam orda yapamam diye sabah yapayim varsa gormus olurum dedim tertemiz biz negatif cikti 🥹 zaten pek umudum yoktu artik sonraki aylar daha cok calisirim 😅

Back