- 29 Temmuz 2024
- 569
- 191
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende actıgınızdakindr bariz belirgin bi cizgi görüyorum kuruma gibi değil kaç gün var bat icin sabah ilk idrarla yapın bide meraktan çatlatma biziYıkadım kız gitmedi kKskslelalsöaöw
Bata 3 kaldı sabah 2 kalmış olacak uyanınca ilk idrarla yapacağım ama korkmuyor değilim yalancı pozitiftir diyeBende actıgınızdakindr bariz belirgin bi cizgi görüyorum kuruma gibi değil kaç gün var bat icin sabah ilk idrarla yapın bide meraktan çatlatma bizi![]()
İnşaallah pozitif olur canım bende hep dayanamayıp gece yaptım asdfBata 3 kaldı sabah 2 kalmış olacak uyanınca ilk idrarla yapacağım ama korkmuyor değilim yalancı pozitiftir diye
Şimdi bile yapmak istiyorum ama sabahı bekliyim kaksmeme sonucu mutlaka yazarım
Aynı minnoşum âdeti bekliyorum
Az kaldıAynı minnoşum âdeti bekliyorum
Bugun ailemin yanina gidicem bi sure orda kalicam orda yapamam diye sabah yapayim varsa gormus olurum dedim tertemiz biz negatif ciktiDirayetli çıktın sen. İnşallah hayırlı haberi alırız birkaç güne![]()
Canim acil kan verKızlar günaydın
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor
Korkuyorum najsjejekekwkCanim acil kan ver![]()
Ayyy var sanırımmm kandan sonra bizi de haberdar etKızlar günaydın
Mutlaka yazacağımAyyy var sanırımmm kandan sonra bizi de haberdar et![]()
Gülüm var sende koşş kan ver netleştir güzel haber verKızlar günaydın
İnşallah ya bana dua edin gitmicem dedimde gidicem dayanamıyorum eşime söylemeyecektim regl gelene kadar ama tutamayacaaaaam içimde hsjdjenejejemekemeGülüm var sende koşş kan ver netleştir güzel haber ver