- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
Haber ver bizedeAy bende yarin ilk idrarla yapcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ver bizedeAy bende yarin ilk idrarla yapcam
Tabi yarin sabah haberlesiriz olmasa da uzulmem zaten ilk ayim burdaki ortami gordugumde hevesleniyorumHaber ver bizede ☺
Canım ben Ovülasyon testi yaptım bu şekilde sizce nasıl@Mmmmmerveeeee hasbeee R ressamasel @miyuuu @Eunmi3535 @Blackeyess C Cernac @Hayalmeyal3 kizlaaaar son durum ne
Gebelik testi yapmıcakmısın?Canım ben Ovülasyon testi yaptım bu şekilde sizce nasıl
Canim aynen koyu gibi ama gebelik testiyle yapman daha mantikliCanım ben Ovülasyon testi yaptım bu şekilde sizce nasıl
Gebelik testi yapmaya korkuyorum kızlar adet gelmeden yapmak istemiyorum ben sizce koyu mu nasılCanim aynen koyu gibi ama gebelik testiyle yapman daha mantikli
Kuzum yapmadım lh yaptım sence nasılGebelik testi yapmıcakmısın?
Normal de silik çıkması gerekir baya koyu çıkmış bende mi denesem ki merak ettimKuzum yapmadım lh yaptım sence nasıl
Olacağı varsa tektede olur cnm vakti gelmişse eğer ben kızıma tek bı gece iliskiyle hamile kalmıştım sen moralini bozma hayırlısı ne ise o olsunKizlar bu ay umudum yok bazi sebeplerden dolayi bi kez iliskimiz oldu bu ay hic sans yok
Denesene kuzumNormal de silik çıkması gerekir baya koyu çıkmış bende mi denesem ki merak ettim
Suan bisey yok@Mmmmmerveeeee hasbeee R ressamasel @miyuuu @Eunmi3535 @Blackeyess C Cernac @Hayalmeyal3 kizlaaaar son durum ne
bende yarin sabah yapicammmTabi yarin sabah haberlesiriz olmasa da uzulmem zaten ilk ayim burdaki ortami gordugumde hevesleniyorum
Denesene kuzum
Kuzum hadi hayırlısı pik yapmadığı sürece boş gebelik olması için yumurtlama da ki gibi pik yapması lazım benim de senin de koyu ama pik değil henüz canımR ressamasel 2 gün önce yapmıştım 2. Çizgi hiç yoktu şimdi böyle çıktı
Ben buna inanmıyorum zaten senin için yaptım yarın hcg de belli olurKuzum hadi hayırlısı pik yapmadığı sürece boş gebelik olması için yumurtlama da ki gibi pik yapması lazım benim de senin de koyu ama pik değil henüz canım
Ben de bat 19.Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif. Adet belirtilerim de yok. Olmayız inşallah.Bat 19lar son iki gün
Sanırım adet olacağım öyle bir ağrı gelip gidiyor. Dün ultra erken gebelik testi negatif çıktı.
O değilde rahim filmi çekilecektim önümüzdeki ay
Yarın kan mi vereceksinBen buna inanmıyorum zaten senin için yaptım yarın hcg de belli olur