- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi hemen yazcam sabah sonucum olumsuzda olsaHaber verrsn
Ben göremedimKızlar idrar testi yaptım bu şekilde Çıktı var mi sizce
Bi cizgi var ama cok islandigi icin mi anlayamadim bu gebelik testimi canimKızlar idrar testi yaptım bu şekilde Çıktı var mi sizce
İyi haberlerle dönersiniz inşallahKızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin
Hosgeldin canim kendini tanit gormemis olabilirizBurası neresi hangi topikteyim diye baktım ne kadar yeni insan gelmiş. Valla gündüz yazdım gören bile yok ne diyeyim
Evet canım gebelikBi cizgi var ama cok islandigi icin mi anlayamadim bu gebelik testimi canim
Cabım sabah dediğim gibi negatif. Ama göğüslerim yine şişti öğleden sonra, onu anlamadımmerve @hasbeee R ressamasel -bridget- @Eunmi3535 @Blackeyess @Cernac @Hayalmeyal3 kizlaaaar son durum ne
Ben hala burdayim.Burası neresi hangi topikteyim diye baktım ne kadar yeni insan gelmiş. Valla gündüz yazdım gören bile yok ne diyeyim
Fazla ince cizgi vsr ama sanki islandigindan durmus gibi gorunuyo o yuzden sordum kan vermissin zaten icin rahat eder kacta cikcak sonucEvet canım gebelik
Ben 2 kez iğne oldum.iğne vurulacağım günden 1 gün önce bana iliski dedi doktor. Iğneden de 36 saat sonraya verdi iliskiyi. Sonra 1 gün sonrasına daha sonraki günler gün aşırı şeklinde.Kızlar merhaba yardımcı olabilir misiniz? Cumartesi doktora gittim adetimin 11.günüydü sağ kasığında tek yumurta 14mm olmuş dedi salı günü tekrar gel dedi çatlatalım bugün gittim rahmin kalınlaşmış 18.5mm olmuş çok kaliteli dedi çatlatma iğnesi yazdı ovitrelle diye bi iğne perşembe günü sabah 10da vurdur dedi. Ve vurdurduktan sonra 3gün boyunca birliktelik önerdi. Acaba öncesinde de ilişkiye girsek mi? Az önce de sağ kasığımda ağrı başladı 3gündürde akıntım mevcut acaba çatlayabilir mi kendiliğinden ne yapmalıyım sizce
Valla bendede bir suru belirti var ama bisey diyemiyorum . Cok sık idrarim geliyo bu sıra kasiklarim belim agridi gerci bugun temizlik yaptim markete gittim aslinda bunlari yarim yapcaktim testen sonra aman dedim Allah nasip ettiyse iyecek ekmek varsa olsa bile bisey olmaz diye gaza geldimCabım sabah dediğim gibi negatif. Ama göğüslerim yine şişti öğleden sonra, onu anlamadım
O kurucu üyelerden canım. Ama girmemiş bir kac gün galiba. Ben de giremedim. Başkan da banlı zaten. Sasırmış.Hosgeldin canim kendini tanit gormemis olabiliriz
En fazla iki saate kadar çıkar ama ilk beş dakikada çizgi çıkmıştı canım ondan gidip hemen kan verdim normalde ışıklarda bakardım olmazdı bilmiyorum korkuyorum ağlayasım var benimFazla ince cizgi vsr ama sanki islandigindan durmus gibi gorunuyo o yuzden sordum kan vermissin zaten icin rahat eder kacta cikcak sonuc
Miyuuumevdimden galiba kız benim de çok fena normalde hiç ağrımaz. Benim de dün ultra erken negatifti.Cabım sabah dediğim gibi negatif. Ama göğüslerim yine şişti öğleden sonra, onu anlamadım
Hadi ya pardon o zaman ben yeniyim ya burda pek fazla bilmiyorum yanlis anlamisim yazdiginiO kurucu üyelerden canım. Ama girmemiş bir kac gün galiba. Ben de giremedim. Başkan da banlı zaten. Sasırmış.
Önceki testini attın mı buraya ben goremedim canım.En fazla iki saate kadar çıkar ama ilk beş dakikada çizgi çıkmıştı canım ondan gidip hemen kan verdim normalde ışıklarda bakardım olmazdı bilmiyorum korkuyorum ağlayasım var benim
Benımde 10. Günüm yarın yapsak cıkarmıkYarın benim yumurtlama sonrası 10. Günüm elimde erken gebelik testi yok normalle denicem
Belirtileri dinlemiyoruz asla. yazasimvar nerde o foto canım at tekrar arkadaş için.Valla bendede bir suru belirti var ama bisey diyemiyorum . Cok sık idrarim geliyo bu sıra kasiklarim belim agridi gerci bugun temizlik yaptim markete gittim aslinda bunlari yarim yapcaktim testen sonra aman dedim Allah nasip ettiyse iyecek ekmek varsa olsa bile bisey olmaz diye gaza geldim
Ben burdaydım zaten siz yeni geldinizHosgeldin canim kendini tanit gormemis olabiliriz