• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar idrar testi yaptım bu şekilde Çıktı var mi sizce

Eklentiler

• FE481089-BB4C-4A17-BAC1-89D44EC541EE.jpeg
    FE481089-BB4C-4A17-BAC1-89D44EC541EE.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba yardımcı olabilir misiniz? Cumartesi doktora gittim adetimin 11.günüydü sağ kasığında tek yumurta 14mm olmuş dedi salı günü tekrar gel dedi çatlatalım bugün gittim rahmin kalınlaşmış 18.5mm olmuş çok kaliteli dedi çatlatma iğnesi yazdı ovitrelle diye bi iğne perşembe günü sabah 10da vurdur dedi. Ve vurdurduktan sonra 3gün boyunca birliktelik önerdi. Acaba öncesinde de ilişkiye girsek mi? Az önce de sağ kasığımda ağrı başladı 3gündürde akıntım mevcut acaba çatlayabilir mi kendiliğinden ne yapmalıyım sizce
Ben 2 kez iğne oldum.iğne vurulacağım günden 1 gün önce bana iliski dedi doktor. Iğneden de 36 saat sonraya verdi iliskiyi. Sonra 1 gün sonrasına daha sonraki günler gün aşırı şeklinde.

Cabım sabah dediğim gibi negatif. Ama göğüslerim yine şişti öğleden sonra, onu anlamadım 🤔
Valla bendede bir suru belirti var ama bisey diyemiyorum . Cok sık idrarim geliyo bu sıra kasiklarim belim agridi gerci bugun temizlik yaptim markete gittim aslinda bunlari yarim yapcaktim testen sonra aman dedim Allah nasip ettiyse iyecek ekmek varsa olsa bile bisey olmaz diye gaza geldim 😊

Fazla ince cizgi vsr ama sanki islandigindan durmus gibi gorunuyo o yuzden sordum kan vermissin zaten icin rahat eder kacta cikcak sonuc
En fazla iki saate kadar çıkar ama ilk beş dakikada çizgi çıkmıştı canım ondan gidip hemen kan verdim normalde ışıklarda bakardım olmazdı bilmiyorum korkuyorum ağlayasım var benim

En fazla iki saate kadar çıkar ama ilk beş dakikada çizgi çıkmıştı canım ondan gidip hemen kan verdim normalde ışıklarda bakardım olmazdı bilmiyorum korkuyorum ağlayasım var benim
Önceki testini attın mı buraya ben goremedim canım. 😔

Valla bendede bir suru belirti var ama bisey diyemiyorum . Cok sık idrarim geliyo bu sıra kasiklarim belim agridi gerci bugun temizlik yaptim markete gittim aslinda bunlari yarim yapcaktim testen sonra aman dedim Allah nasip ettiyse iyecek ekmek varsa olsa bile bisey olmaz diye gaza geldim 😊
Belirtileri dinlemiyoruz asla. yazasimvar yazasimvar nerde o foto canım at tekrar arkadaş için. 😘😘

Back