• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Bugun ailemin yanina gidicem bi sure orda kalicam orda yapamam diye sabah yapayim varsa gormus olurum dedim tertemiz biz negatif cikti 🥹 zaten pek umudum yoktu artik sonraki aylar daha cok calisirim 😅
Pozitife dönebilir ya daha beş gün var 🥺 yukurtkama takibi yapmış mıydın

Kızlar gebeyim

Eklentiler

• IMG_6150.jpeg
    IMG_6150.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhabalar beni hatırlarsınız.. kan tahlili vetmiştim bat dan 3 gün önce 1.20 çıktı
Regl günüm 13 şubattı olmadık o hün de verdim yine 5 in altında çıktı
2 gün geçti hala regl olmadım karın ağrım vs de var ilk başta tüm belirtilerim vardı gebeyim sandım sonra test verdim umudum kalmamıştı diğer ay demiştim şimdi de regl olmadım bekliyorum hala çok gerildim
Geç döllenme yaşamış olabilir miyim
Bu ay reglime 1 hafta kala da ilişki olmuştu🥹 olsa çıkar mı sizce bu durumda olan var mı🥹🥹
Yardım edinnn ya

Kızlar merhabalar beni hatırlarsınız.. kan tahlili vetmiştim bat dan 3 gün önce 1.20 çıktı
Regl günüm 13 şubattı olmadık o hün de verdim yine 5 in altında çıktı
2 gün geçti hala regl olmadım karın ağrım vs de var ilk başta tüm belirtilerim vardı gebeyim sandım sonra test verdim umudum kalmamıştı diğer ay demiştim şimdi de regl olmadım bekliyorum hala çok gerildim
Geç döllenme yaşamış olabilir miyim
Bu ay reglime 1 hafta kala da ilişki olmuştu🥹 olsa çıkar mı sizce bu durumda olan var mı🥹🥹
Yardım edinnn ya
Tabi ki olabilir canım, yumurtlama gününü takip etmediysen ya da bilmiyorsan her zaman geç döllenme olasılığı var 🤗

Tabi ki olabilir canım, yumurtlama gününü takip etmediysen ya da bilmiyorsan her zaman geç döllenme olasılığı var 🤗
Aslında takip ettim ama bilemedim olsam çoktan çıkardı diye düşünüyorum saçma bir döngüde sıkıştım ya🥹

Aslında takip ettim ama bilemedim olsam çoktan çıkardı diye düşünüyorum saçma bir döngüde sıkıştım ya🥹
Kuşum benim dün çatlama sonrası 8. Gün kanda negatif çıktı bende bekliyorum bakalım gecikince vereceğim

Back