- 29 Aralık 2017
- 44
- 14
- 88
- 27
Dualarımız seninle
M
melodimelo1996
pozitif görceksim inşallah, kanı habersiz ver de sürpriz yap kızz ![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende öyle mi yapsam dedim bilmiyorum yoksa lan vermeye beraber mi gitsemDualarımız seninle M melodimelo1996 pozitif görceksim inşallah, kanı habersiz ver de sürpriz yap kızz![]()
Bebiş sürpriz yap bence ama yanında olmasını istiyorsan beraber de gidebilirsinizYa bende öyle mi yapsam dedim bilmiyorum yoksa lan vermeye beraber mi gitsem
Pozitife dönebilir ya daha beş gün varBugun ailemin yanina gidicem bi sure orda kalicam orda yapamam diye sabah yapayim varsa gormus olurum dedim tertemiz biz negatif ciktizaten pek umudum yoktu artik sonraki aylar daha cok calisirim
![]()
Ovulasyon testi yapmadim ama akintima gore tahmini zamanlari degerlendirdimPozitife dönebilir ya daha beş gün varyukurtkama takibi yapmış mıydın
Hangisimi şimdi yaptın ben görüyorum ikisinde deKızlar günaydın
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor
Fotoğrafki tek başına dğn akşamHangisimi şimdi yaptın ben görüyorum ikisinde de
Teşekkürler beybiii hayır bilmiyorum tam çatlama tarihini ya neden kiiCanımmm çok çok tebrikler harika bir haber![]()
regline 3 gün vardı dimi çatlamadan emin misinnnn
Çıktı mı kuşummKan verdim sıfır görecem diye aklım çıkıyor 1 saate çıkacak
Çatlamadan kaç gün sonra pozitif çıktı diye kendimle karşılaştırmak için canım, benim 8. Gün kan negatif çıktı da o yüzdenTeşekkürler beybiii hayır bilmiyorum tam çatlama tarihini ya neden kii
Kannn sonucu merakla beklemekteyımFotoğrafki tek başına dğn akşam
İkili bu sabah
Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar gebeyim
Kızlar gebeyim
Tebrik ederimKızlar gebeyim
Tabi ki olabilir canım, yumurtlama gününü takip etmediysen ya da bilmiyorsan her zaman geç döllenme olasılığı varKızlar merhabalar beni hatırlarsınız.. kan tahlili vetmiştim bat dan 3 gün önce 1.20 çıktı
Regl günüm 13 şubattı olmadık o hün de verdim yine 5 in altında çıktı
2 gün geçti hala regl olmadım karın ağrım vs de var ilk başta tüm belirtilerim vardı gebeyim sandım sonra test verdim umudum kalmamıştı diğer ay demiştim şimdi de regl olmadım bekliyorum hala çok gerildim
Geç döllenme yaşamış olabilir miyim
Bu ay reglime 1 hafta kala da ilişki olmuştuolsa çıkar mı sizce bu durumda olan var mı
Yardım edinnn ya
Aslında takip ettim ama bilemedim olsam çoktan çıkardı diye düşünüyorum saçma bir döngüde sıkıştım yaTabi ki olabilir canım, yumurtlama gününü takip etmediysen ya da bilmiyorsan her zaman geç döllenme olasılığı var![]()
Kuşum benim dün çatlama sonrası 8. Gün kanda negatif çıktı bende bekliyorum bakalım gecikince vereceğimAslında takip ettim ama bilemedim olsam çoktan çıkardı diye düşünüyorum saçma bir döngüde sıkıştım ya![]()